- 17 Ocak 2016
- 489
- 493
- 103
Ben ilk gebeliğim için test yaptığımdada bu kadar net çizgiler gördü kesin hamilesin bitanem senin yerinde olsaydımGebelik varmıdır acaba pcos olduğum için yıllardır tüp bebekle uğraşıyorum ama netice alamamıştım şuan şoktayım bu test yanıltır mı beni
Normale gecikme yasiyor musunuz?Merhaba arkadaşlar benim bu ayın 13 ünde yumurtlama günmdü ve bir gün öncesi ve sonra sı ilişkiye grdik normalde 28 inde adetlenmem gerekiyodu ama iki gün gecikti test yaptım sonuç negatif aşırı derecede gaz sancım var adet olacakmışım gibi sol kasıgımda yanma var sizce hamilemiyim kan testi yaptırsam cıkar mı
Hayır gününde olurdum hep.Dayanamadım gittim kan tahlili yaptırdım ama 0.100 cıktı yani gebelik yok. Ama hala regli olmadım anlamadım kafam iyice karıştıNormale gecikme yasiyor musunuz?
Hemen kan testi yaptır var gebelikEki Görüntüle 2582992 Eki Görüntüle 2582992 kızlar varmı sizce yaaa baya belirgin normalde
Haber et banadaEki Görüntüle 2582992 Eki Görüntüle 2582992 kızlar varmı sizce yaaa baya belirgin normalde
naaptınEki Görüntüle 2582992 Eki Görüntüle 2582992 kızlar varmı sizce yaaa baya belirgin normalde
Yaptım yok negatif
Cwnm noldusenin aynısı benımde oldu erken oldum bıde 1 ıncı gun kahve pempe akıntı 2 ıncı cı gunde aynı 3 uncu gun kan geldi bı ped dolmaz ama sadwce aktıgını bı kere hıssettım 4 uncu gun lekeKizlar adetim bu ay cok farkli ilerledi benim ilk gün kahverengi akinti oldu Çok az sonraki iki gün acik kirmizi kanama oldu 4. Günde sadece lekelenme kaldi bitti başına boyle birşey gelen varmi?
Benim bu ay adetim gelmedi 5 gün geçikdi dün test yaptım negatif cumaya kadar gelmesse doktora gidicm göğüslerim acıyı ilk hamileliğim de değil ama anlayamadım
Bugun test yaptım gene negatifkorkmaya bşldım iyice bi sorun var diye doktor yolu gözüktü bklım hayırlısı
Neden korkuyorsun korktuğun için bile gecikme yaşayabilirsin. Korkma bi sorun olduğunu düşünmüyorumGitmeye de korkuyorum bi sorun çıkck kötü bi hber alıcm die ama hiçbi ağrım sızım da yok gayet iyiyim dua ediyorum inş bebiş vardır die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?