- 24 Ocak 2020
- 14
- 81
- 3
- 33
Bana cvp verecek yok mu?Kızlar hepinize merhabalar , aramıza yeni katildim Rabbim benim gibi burada bebis isteyen herkese hayirlisiyla ve sağlıkla nasip etsin inşallahdolu doluuu aminnnnn
Belirtilerinin neler biraz bahseder misiniz bende de var birçok belirti ama çoğu psikoljkte olabilir umarım bu klüp bana ve herkese uğurlu gelir de Allahın izniyle hayirlisiyla alırız bebislerimizi kucagimizaaminnnnnnn...
Cnm sen tekrar gönder testini ben bakayım bana da cvp veren yokKizlar cevap yokmu
Bugün aradım sonuç çıkmış gündüz aldım sonucumu ama maalesef bchg 0 çıktı,moralim öyle bozuk ki,doktorla görüştüm daha adetine var haftaya bi daha tekrarla testi belki geç döllenmedir dedivalla gebelik belirtisi göbekten aşağı inen çizgi
Ben bugün sonucumu aldım maalesef ben değilmişimAaa sizdeki gibi bende de var o göbekten aşağı çizgiartı bende bisuru belirti var nasıl yani smdi biz hamile mıyız ?
Olsun ya üzülme adetine daha varmış hem , umudu veren Rabbim umutlarimiz tukenmesin bigun bizde o mutlu dünyanın en harika haberini alicaz pozitif düşünelim ki hayatımızda herşey pozitif olsunBen bugün sonucumu aldım maalesef ben değilmişimhaftaya tekrarla testi dedi doktor.. ama umarım siz hamilesinizdir
Haklısınız tabi,işte moral bozuluyo biraz ama toparlanmak lazım doğru,inşallah sizden güzel haberler gelir hakkımızda hayırlısı olsunOlsun ya üzülme adetine daha varmış hem , umudu veren Rabbim umutlarimiz tukenmesin bigun bizde o mutlu dünyanın en harika haberini alicaz pozitif düşünelim ki hayatımızda herşey pozitif olsunbenim regl günüm yarin bakalım olmazsam eger inşallah hamisimdir ama Rabbim herşeyden önce herşeyin hayirlisini versin.. Olmadı diye üzülüp tatlı canınızı sıkmaya gerek yok Allahın her şerrinden vardır bir hayır yeter ki bizler morallerimizi yuksek tutalim:)
Canim ya silmişim testi kuru sekilde cizgi hafif silinmisCnm sen tekrar gönder testini ben bakayım bana da cvp veren yok
Aminnn canım benim sende güzel haberlerle gel inşallah haber et bana ben merak ederimHaklısınız tabi,işte moral bozuluyo biraz ama toparlanmak lazım doğru,inşallah sizden güzel haberler gelir hakkımızda hayırlısı olsun
Anladım canım tekrar yap at buraya değerlendirelim ama sen silik çizgi gorduysen kesin hamilesindir çünkü silik bile olsa çizgisi olan bebek haberini alıyor hayirlisiyla:)Canim ya silmişim testi kuru sekilde cizgi hafif silinmis
Amin inşallahAminnn canım benim sende güzel haberlerle gel inşallah haber et bana ben merak ederim
Insallah canim kan yaptırdım 1.09 cikti 10.gunum bugun bakalim hayirlisi artikAnladım canım tekrar yap at buraya değerlendirelim ama sen silik çizgi gorduysen kesin hamilesindir çünkü silik bile olsa çizgisi olan bebek haberini alıyor hayirlisiyla:)
Alla alla inşallah geç döllenme dir. Sıkma canını bak bende aylardır deniyorum olmuyorBugün aradım sonuç çıkmış gündüz aldım sonucumu ama maalesef bchg 0 çıktı,moralim öyle bozuk ki,doktorla görüştüm daha adetine var haftaya bi daha tekrarla testi belki geç döllenmedir dedi
İnşallah yaAlla alla inşallah geç döllenme dir. Sıkma canını bak bende aylardır deniyorum olmuyor
iltihap enfeskyon kapmışsın idrar yaparken ağrında olabilir bol suyla düzelirsinKızlar idrarımı yaptığımda iki gündür fark ettm üstünü yağ tabakası gibi bide küçük küçğk kum tanesi gibi hava ırklar kaplıyor birde iki kasığımda çok ağrıyor belim çok ağrıyor bacaklarıma vuruyor, baş ağrısı var ve aşırı beyaz akıntım var. Birde çok gerindiğim zaman kasıklarımda sancı giriyor aniden sizce iltihap mı gebelik ihtimali var mıdır
Canım 3 gün daha bekle kendini strese sokma , ağır işte yapma böyle şüpheler duyduğun an ... 2 tane gebelik testi alırsın sabah ilk idrarla yaparsın bir tanesini hala olmadıysan regl 10. Günü yine test yaparsın yine yoksa doktora görünürsün ... sakince bekleMerhaba kizlar ben 1.5 yıllık evliyim ve bugün adet günüm ama oluyorum zannediyorum bakıyorum şeffaf sulu akıntı sizce sebebi ne olabilir böyle birşey yaşayan varmı çocuk istiyoruz ama olmuyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi?
Kuzum yapmıyorum zaten ama şöyle birşey oldu ben bir hafta önce erken gebelik testlerinden aldım ve ikinci beyaz çizgi belirdi ama pembelesmedi daha 1 hafta vardıCanım 3 gün daha bekle kendini strese sokma , ağır işte yapma böyle şüpheler duyduğun an ... 2 tane gebelik testi alırsın sabah ilk idrarla yaparsın bir tanesini hala olmadıysan regl 10. Günü yine test yaparsın yine yoksa doktora görünürsün ... sakince bekle
Hiç ağrım sızım yok yanmam yok ilişkide acıma yanma ağrı yok garip yaniiltihap enfeskyon kapmışsın idrar yaparken ağrında olabilir bol suyla düzelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?