• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar hepinize merhabalar , aramıza yeni katildim Rabbim benim gibi burada bebis isteyen herkese hayirlisiyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah 😍😍😍:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: dolu doluuu aminnnnn
Belirtilerinin neler biraz bahseder misiniz bende de var birçok belirti ama çoğu psikoljkte olabilir umarım bu klüp bana ve herkese uğurlu gelir de Allahın izniyle hayirlisiyla alırız bebislerimizi kucagimiza:KK200::KK200::KK200: aminnnnnnn...
Bana cvp verecek yok mu? 😣😣😣😣

valla gebelik belirtisi göbekten aşağı inen çizgi
Bugün aradım sonuç çıkmış gündüz aldım sonucumu ama maalesef bchg 0 çıktı,moralim öyle bozuk ki,doktorla görüştüm daha adetine var haftaya bi daha tekrarla testi belki geç döllenmedir dedi

Ben bugün sonucumu aldım maalesef ben değilmişim :KK43: haftaya tekrarla testi dedi doktor.. ama umarım siz hamilesinizdir:dua:
Olsun ya üzülme adetine daha varmış hem , umudu veren Rabbim umutlarimiz tukenmesin bigun bizde o mutlu dünyanın en harika haberini alicaz pozitif düşünelim ki hayatımızda herşey pozitif olsun💖💖💖💖 benim regl günüm yarin bakalım olmazsam eger inşallah hamisimdir ama Rabbim herşeyden önce herşeyin hayirlisini versin.. Olmadı diye üzülüp tatlı canınızı sıkmaya gerek yok Allahın her şerrinden vardır bir hayır yeter ki bizler morallerimizi yuksek tutalim:)

Olsun ya üzülme adetine daha varmış hem , umudu veren Rabbim umutlarimiz tukenmesin bigun bizde o mutlu dünyanın en harika haberini alicaz pozitif düşünelim ki hayatımızda herşey pozitif olsun💖💖💖💖 benim regl günüm yarin bakalım olmazsam eger inşallah hamisimdir ama Rabbim herşeyden önce herşeyin hayirlisini versin.. Olmadı diye üzülüp tatlı canınızı sıkmaya gerek yok Allahın her şerrinden vardır bir hayır yeter ki bizler morallerimizi yuksek tutalim:)
Haklısınız tabi,işte moral bozuluyo biraz ama toparlanmak lazım doğru,inşallah sizden güzel haberler gelir hakkımızda hayırlısı olsun :dua:

Anladım canım tekrar yap at buraya değerlendirelim ama sen silik çizgi gorduysen kesin hamilesindir çünkü silik bile olsa çizgisi olan bebek haberini alıyor hayirlisiyla:)
Insallah canim kan yaptırdım 1.09 cikti 10.gunum bugun bakalim hayirlisi artik

Bugün aradım sonuç çıkmış gündüz aldım sonucumu ama maalesef bchg 0 çıktı,moralim öyle bozuk ki,doktorla görüştüm daha adetine var haftaya bi daha tekrarla testi belki geç döllenmedir dedi
Alla alla inşallah geç döllenme dir. Sıkma canını bak bende aylardır deniyorum olmuyor

Kızlar idrarımı yaptığımda iki gündür fark ettm üstünü yağ tabakası gibi bide küçük küçğk kum tanesi gibi hava ırklar kaplıyor birde iki kasığımda çok ağrıyor belim çok ağrıyor bacaklarıma vuruyor, baş ağrısı var ve aşırı beyaz akıntım var. Birde çok gerindiğim zaman kasıklarımda sancı giriyor aniden sizce iltihap mı gebelik ihtimali var mıdır

Kızlar idrarımı yaptığımda iki gündür fark ettm üstünü yağ tabakası gibi bide küçük küçğk kum tanesi gibi hava ırklar kaplıyor birde iki kasığımda çok ağrıyor belim çok ağrıyor bacaklarıma vuruyor, baş ağrısı var ve aşırı beyaz akıntım var. Birde çok gerindiğim zaman kasıklarımda sancı giriyor aniden sizce iltihap mı gebelik ihtimali var mıdır
iltihap enfeskyon kapmışsın idrar yaparken ağrında olabilir bol suyla düzelirsin

Merhaba kizlar ben 1.5 yıllık evliyim ve bugün adet günüm ama oluyorum zannediyorum bakıyorum şeffaf sulu akıntı sizce sebebi ne olabilir böyle birşey yaşayan varmı çocuk istiyoruz ama olmuyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi? :(

Merhaba kizlar ben 1.5 yıllık evliyim ve bugün adet günüm ama oluyorum zannediyorum bakıyorum şeffaf sulu akıntı sizce sebebi ne olabilir böyle birşey yaşayan varmı çocuk istiyoruz ama olmuyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi? :KK43:
Canım 3 gün daha bekle kendini strese sokma , ağır işte yapma böyle şüpheler duyduğun an ... 2 tane gebelik testi alırsın sabah ilk idrarla yaparsın bir tanesini hala olmadıysan regl 10. Günü yine test yaparsın yine yoksa doktora görünürsün ... sakince bekle 🌸

Canım 3 gün daha bekle kendini strese sokma , ağır işte yapma böyle şüpheler duyduğun an ... 2 tane gebelik testi alırsın sabah ilk idrarla yaparsın bir tanesini hala olmadıysan regl 10. Günü yine test yaparsın yine yoksa doktora görünürsün ... sakince bekle 🌸
Kuzum yapmıyorum zaten ama şöyle birşey oldu ben bir hafta önce erken gebelik testlerinden aldım ve ikinci beyaz çizgi belirdi ama pembelesmedi daha 1 hafta vardı

Benim adetime 7 gün var 13nde yumurtlama oldu ve çatlama iğnesi vuruldum. 4 gündür falan ağzımda acı bi tat var iğrenç yani anlatamam 13nde yumurtladim goguslerim hassaslastiarada uçları sizliyo karnım agriyo tuvalete gidiyorum geciyo falan belim ağrı sol tarafımda var batmalar bacaklarımda agriyo bilmiyorum kendimi dinlemek istemiyorum

Back