• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Gebelik varmıdır acaba pcos olduğum için yıllardır tüp bebekle uğraşıyorum ama netice alamamıştım şuan şoktayım bu test yanıltır mı beni
Ben ilk gebeliğim için test yaptığımdada bu kadar net çizgiler gördü kesin hamilesin bitanem senin yerinde olsaydım :cry: uçarak giderdim hastaneye ultrasondan onu görmek için neler yapmazdımki inş darısı diğer annelerin başına :KK61::dua:

Merhaba arkadaşlar benim bu ayın 13 ünde yumurtlama günmdü ve bir gün öncesi ve sonra sı ilişkiye grdik normalde 28 inde adetlenmem gerekiyodu ama iki gün gecikti test yaptım sonuç negatif aşırı derecede gaz sancım var adet olacakmışım gibi sol kasıgımda yanma var sizce hamilemiyim kan testi yaptırsam cıkar mı
Normale gecikme yasiyor musunuz?

kızlar bu konuda deneyimli olanlar lütfen bana da yardım edebilir mi delirmek üzereyim. sayfa sayfa bütün yorumları okuyorum kaç gündür. sat 30 aralık. 30 günde bir regl olurum yani bugün 30 ocakta olmam lazımdı. 2 senedir korunmuyoruz ve olmuyor. 11 ve 12 si beraber olduğumuzda problem yaşamadık ama 16 sı büyük ihtimal tam yumurtlama gününe denk geldi acaip bi sağ kasık ağrısı başladı. ertesi iki gün ilişkiye girdiğimizde iki kere kan geldi ama durmadan hep çalıştık. bir hafta sonra hafif pembemsi ama sadece bir gecelik akıntı gibi bişi geldi ve süreçte hep normal akıntım oldu. şuanda da sarı akıntım var hep. çok şişim göğüslerimi sölemiyorum bile. iştahım acaip arttı böle değilimdir normalde zayıfım dikkat ederim yediklerime de. kasıklarım da ağrıyor regl olucakmış gibi. yarın kan testine gideceğim. sizce çıkar mı? çok heycanlıyım.

Kızlar korunmayı bıraktıktan sonra böyle saçma sapan gebelik belirtileri yaşayan ve doktora giden var mı? Yada regl belirtileri değişen var mı? Korunmayı bıraktık bırakalı 8 9 gün kala reglime şiddetli meme ağrısı başlıyor ama öyle böyle değil bide yumurtlama günümde bile ateşim 36.3 tü en fazla şimdi 36.9 çıkıyor dün 36.7 çıkmıştı kafayı yicem artık ben bu ay deneme bile yapmadım yumurtlama ya denk geldm mi ilişkide bilmiyorum sadece ateş ölçtüm folik asit bile kullanmadım o kadar saldım yani kafam rahatlasın diye ama değişti bişeyler

15804563767138837547443410896808.webp
15804563767138837547443410896808.webpkızlar varmı sizce yaaa baya belirgin normalde

Benim bu ay adetim gelmedi 5 gün geçikdi dün test yaptım negatif cumaya kadar gelmesse doktora gidicm göğüslerim acıyı ilk hamileliğim de değil ama anlayamadım

Kizlar adetim bu ay cok farkli ilerledi benim ilk gün kahverengi akinti oldu Çok az sonraki iki gün acik kirmizi kanama oldu 4. Günde sadece lekelenme kaldi bitti başına boyle birşey gelen varmi?
Cwnm noldusenin aynısı benımde oldu erken oldum bıde 1 ıncı gun kahve pempe akıntı 2 ıncı cı gunde aynı 3 uncu gun kan geldi bı ped dolmaz ama sadwce aktıgını bı kere hıssettım 4 uncu gun leke

Ya kızlar benimde bu ay saçmaladı yine ilk gün pembe pembe regl kanı geldi sulu , 2. gün baya baya geldi 3.gün kahverengi sulu geldi 4 baya durdu 5 hiç gelmedi 6 şeffaf akıntı arasında damarlı bi kan geldi bugün yine sabah idrarımı yaparken akıntı fark ettim yine akıntıyla karışık pembe geldi. 7 gün sürer benim ama böyle 1 gün durup ertesi gün bi damla gelmez yani normalde

Bugun test yaptım gene negatif :KK43: korkmaya bşldım iyice bi sorun var diye doktor yolu gözüktü bklım hayırlısı

Gitmeye de korkuyorum bi sorun çıkck kötü bi hber alıcm die ama hiçbi ağrım sızım da yok gayet iyiyim dua ediyorum inş bebiş vardır die

Back