Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bagislasin adet bitiminden sonra genelde ovulasyon testiyle ne zaman yumurtladiginizi öğrenip o günleri değerlendirebilirsiniz. Ya da gün aşırı ilişki ben bu ay adet olursam öyle yapicam hayırlısı olsun hakkinizdaBen birşey sormak istiyorum bir oğlum var 3.5 yaşında şimdi ikinci çocuk hazırlığı içindeyim yumurtlamadan sonra mı hamile kalama olayı oluyordu unutmuş herseyi
Sağolun Allah razı olsun Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahGenelde psikolojik oluyor galiba çünkü bende yaşıyorum bir sürü belirti yarın bat. Daha varmış bata hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
göğüslerimde bu akşam ağrı başladı bı sağa atıyor bı sola sanki içinde birşey var sızı veriyo kalbin sızlar ya öyle buda mi psikolojikdir lütfen akıl verinAllah bagislasin adet bitiminden sonra genelde ovulasyon testiyle ne zaman yumurtladiginizi öğrenip o günleri değerlendirebilirsiniz. Ya da gün aşırı ilişki ben bu ay adet olursam öyle yapicam hayırlısı olsun hakkinizda
Hepimiz bir umut arıyoruz benim belirtiler 10 gün öncesinde başladı hemde neler neler bilemiyorum artık sağlıklı da düşünemiyorum bata 3 gün kala test yaptım birde bata 1 gün kala. Biraz sabredin 5 gün kala erken gebelik testi yapın kanda da çıkmaz şimdi. Yarın adet olcam sol kasik ve dizime kadar ağrım var heralde olmak üzereyim artık gebeliğe vuramıyorum galibagöğüslerimde bu akşam ağrı başladı bı sağa atıyor bı sola sanki içinde birşey var sızı veriyo kalbin sızlar ya öyle buda mi psikolojikdir lütfen akıl verin
Var gibi duruyor normal gebelik testi yaptınız mı? Ya da kan verin en doğru sonuç olur hakkınızda hayırlısı olsunKizlar 7gun gecikmem var sizce ovu testim nasil
Inşaallah yarın sabah saglik ocagina gidicem kan içinVar gibi duruyor normal gebelik testi yaptınız mı? Ya da kan verin en doğru sonuç olur hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Kizlar cevap yokmuKizlar 7gun gecikmem var sizce ovu testim nasil
Inşallah bebişiniz sizinledir hayırlı güzel haberler verirsinizInşaallah yarın sabah saglik ocagina gidicem kan için
Insaallah balimmmInşallah bebişiniz sizinledir hayırlı güzel haberler verirsiniz![]()
Allah yardımcımız olsun bnm de bugun bat adet görmedim yarın test yapsam mı belirti var ama psikolojik mi kendimi paralıorumbence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor
valla gebelik belirtisi göbekten aşağı inen çizgiKızlar merhaba,30 yaşındayım 2.5 senelik evliyim,yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz,4 aydır bi kadın doğuma gidiyorum,ilk ikisinde progesteron 0 çıkıyodu,3. Ay 5 çıktı ama adet oldum,bu ay 10.38 çıktı,mide bulantılarım var,alt karında ara ara ağrı oluyo,göbek deliğinden kasığa bi çizgi oluştu,bi üşüyorum bi terliyorum,adetime 4 gün var,bugün test verdim yarın alıcam sonucu ama heyecandan öleceğim sizce hamile miyim![]()
Aaa sizdeki gibi bende de var o göbekten aşağı çizgiKızlar merhaba,30 yaşındayım 2.5 senelik evliyim,yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz,4 aydır bi kadın doğuma gidiyorum,ilk ikisinde progesteron 0 çıkıyodu,3. Ay 5 çıktı ama adet oldum,bu ay 10.38 çıktı,mide bulantılarım var,alt karında ara ara ağrı oluyo,göbek deliğinden kasığa bi çizgi oluştu,bi üşüyorum bi terliyorum,adetime 4 gün var,bugün test verdim yarın alıcam sonucu ama heyecandan öleceğim sizce hamile miyim![]()