• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Selam kizlar,
Hamilelik haberimi yeni ogrendim. Kafamda tereddutler varken burada yazilanlari okudum. Simdi paylasma sirasi bende sanirim belirtileri, umarim yol gosterir size.
Vucudumda atesim varmis gibi hissediyordum bazen usume geliyordu. Durdugum yerde acatip tatli bi uyku bastiriyor boyle sanki bahar yorgunlugu hissediyorum ama asiri yoruluyorum bi tabak bile kaldirsam uykum geliyor. Kasiklarimda çekme hissi ve agri vardi. Hatta regl olacagimi sandim, circir oldum ki regl donemimde bagirsaklarim calismaya baslar normalde kabizlik sorunum var. Ve en ilginci burnum kanadi. Belki gebelikle ilgisi yok ama 3-4 gun boyunca burnum kanadi. Regl 1 gun gecikti, dayanamadim predictor early aldim ve sonuc pozitif. Bugun doktora gittim beta hcg 272 cikti, ama ultrasonda goruntulemek icin henuz cok erkenmis. Su an tek duam bir sorun cikmamasi, sizlerden de dua bekliyorum kizlar. Allah hepinize gonlunuzdeki muradi versin, 2020'de cok gebelik haberi duyariz umarim :)
Canım bende de ayni bu belirtiler var ama test yaptım negatif çıktı acaba küçük olduğu için mi çıkmadı

Kizlar merhaba adetime 2gun var ama kendimi çok sis hissediyorum fena halde gaz var ve akıntım var bide sürekli birşeyler yemek istiyorum bu ay klomen kullandım iki yumurtalık oluşmuştu 2 geçiyordu çatlatma vurmadı doktor ama göğüs uçlarında koyulaşma var böyle yaşayan var mi

Merhaba kizlar, bende pcos var ama dün bir hamilelik testi yaptım evde akşam üstü, hala adetime bir hafta var ama midem hem bulanıyor bende midem yanıyor... ve karsık ağrım var! Ben sanki bir silik çizgi daha görüyorum, siz görüyormuşsunuz?

Canım bende de ayni bu belirtiler var ama test yaptım negatif çıktı acaba küçük olduğu için mi çıkmadı
Bat tarihi kac gun gecti ve hangi marka testi yaptin, guvenilirligi de onemli. Bir de gec dollenme olduysa beta hcg degeri testte gorunebilecek kadar yukselmemis olabilir.

Kizlar merhaba adetime 2gun var ama kendimi çok sis hissediyorum fena halde gaz var ve akıntım var bide sürekli birşeyler yemek istiyorum bu ay klomen kullandım iki yumurtalık oluşmuştu 2 geçiyordu çatlatma vurmadı doktor ama göğüs uçlarında koyulaşma var böyle yaşayan var mi
Allah hayırlısını versin inşallah, ama göğüs kararmaları, gazlar, şişlikler falan Hemen başlamıyor öyle, tiksinti dersen belki bir ihtimal ben mesela ilk gebeliğimde bilmiyorken kahveden tiksinmiştim, 2. Sinde hiç birşey anlamadım adet beklerken gebeliği öğrendim. Ve öğrendiğim tek şey oluşmasını istiyorsan, gebeliğe odaklanmamak. Sanırım bu işin tek sırrı bu.

Bat tarihi kac gun gecti ve hangi marka testi yaptin, guvenilirligi de onemli. Bir de gec dollenme olduysa beta hcg degeri testte gorunebilecek kadar yukselmemis olabilir.
Ben uç buçuk ay ince yeni doğum yaptım 40 gün kanamam oldu ondan sonra hiç adet göremedim

Kizlar bata 6 gun var dun gece usuttugum icin kan testi yaptirmak zorunda kaldik acilde ona gore ilac verecekti doktor sonucum negatif cikti. Sizce adet gunumde tekrar kan testi yaptirsam sonuc degisir mi?

Canım herkesin hamilelik belirtisi çok çok farklı oluyor. Benim annem mide bulantısından anlarmış 9 ay boyunca da kusmuş. Ama ben hiç kusmadım ben de sürekli uyumaktan ve cildim den anladım mesela hem de adetime 1 hafta kala öğrendim test ile. Göğüslerim 4.ay bittiğinde yani şimdi şimdi değişiyor. Başkalarıyla kıyaslama kendini annesi ile bile farklı oluyor hamilelikler

Canım herkesin hamilelik belirtisi çok çok farklı oluyor. Benim annem mide bulantısından anlarmış 9 ay boyunca da kusmuş. Ama ben hiç kusmadım ben de sürekli uyumaktan ve cildim den anladım mesela hem de adetime 1 hafta kala öğrendim test ile. Göğüslerim 4.ay bittiğinde yani şimdi şimdi değişiyor. Başkalarıyla kıyaslama kendini annesi ile bile farklı oluyor hamilelikler

cildiniz nasıl olmuştu ki ?

Merhaba kizlar, bende pcos var ama dün bir hamilelik testi yaptım evde akşam üstü, hala adetime bir hafta var ama midem hem bulanıyor bende midem yanıyor... ve karsık ağrım var! Ben sanki bir silik çizgi daha görüyorum, siz görüyormuşsunuz?
Hamileliğimin tek belirtisi adet gecikmesi oldu, ovulasyon günlerine hiç dikkat etmedik, nasıl olsa bu ay da olmaz deyip deli gibi spor ve diyet yaptım kilo verdim. Adetim 3 gün geciktiğinde bile hava değişimindendir diye düşünüp test yapmadım çünkü bugüne kadar forumlarda okuduğum hiçbir belirtiyi yaşamıyordum. Annemin ısrarıyla bat tan 4 gün sonra test yaptım ve pozitif çıktı inanamadım test bozuktur diye gittim kan verdim beta 1100 çıktı. Kısacası gebelik için hiç uğraşmadığım, kafayı sağlıklı beslenmeye ve kilo vermeye taktığım ayda hamile kaldım. Böyle diyenlere kızardım ama ben de şimdi anladım ki eğer fiziksel bi sorun yoksa kafayı serin tutmak lazım, gerisi kendiliğinden geliyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Gebelik varmıdır acaba pcos olduğum için yıllardır tüp bebekle uğraşıyorum ama netice alamamıştım şuan şoktayım bu test yanıltır mı beni

Eklentiler

• DA1F50BC-196C-4DE5-BA68-CF2C3705CD31.webp
    DA1F50BC-196C-4DE5-BA68-CF2C3705CD31.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 74
Gebelik varmıdır acaba pcos olduğum için yıllardır tüp bebekle uğraşıyorum ama netice alamamıştım şuan şoktayım bu test yanıltır mı beni
Adetinizi kac gun gecti? Test hamile gösteriyor😍 insallah hamilesinizdir

Var gibi duruyor benim de böyle çıkmıştı kanda baktırdım hemen orda da değer yüksek çıktı. Siz de bi kan tahlili yaptırın hemen. Hayırlı olsun 🤍

İlk 3 haftada mide bulantısı oluyor mu ya? Adetim daha 8 gün var. Belim ağrıyor ayakta durdukça ve yolda yürürken lokanta önünden geçerken kokular midemi aşırı bulandırıyor. Acaba hamile olabilir miyim :(

Merhaba arkadaşlar benim bu ayın 13 ünde yumurtlama günmdü ve bir gün öncesi ve sonra sı ilişkiye grdik normalde 28 inde adetlenmem gerekiyodu ama iki gün gecikti test yaptım sonuç negatif aşırı derecede gaz sancım var adet olacakmışım gibi sol kasıgımda yanma var sizce hamilemiyim kan testi yaptırsam cıkar mı

Back