Bence bu işin önemli noktası bu rahat olmakKızlar ben kendimi yıprattım ve çok taktım sanırım. Bu ay deneme yapmayıp ara vermeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı
Bence bu işin önemli noktası bu rahat olmaksürekli düşününce beyin etkileniyor beyinde vücudu etkiliyor.Benim bir personelim vardı çocuğu olmuyordu eşi sürekli kendini dinliyordu üzülüyordu bir gün dedim ki kendini rahat bırak doktora gitti çünkü doktor sorun yok dedi.bu ay dedim dusunmeyeceksin kendini oyalayacak şeyler bul dedim o ay full gezdi ve o ay hamile kaldı 3 yıldır çocukları olmuyordu. Hatta suan 2. Cocugu oldu .o yüzden düşünmeye ara ver canım ama ilişkiye ara verme inşallah Rabbim gönlüne göre verir
En iyisi canım bencede doktora git ve takibi bırak valla önceden takip yoktu Daha kolay kalıyordu insanlar çünkü yumurtlama nedir bilmiyorlar di yumurtlama gününde görev gibi ilişki yaşamıyorlardı.bende evlendikten sonra 2 ay hamile kalamadım sanki yıllar sürmüş gibi kafaya takmıştım ama bu tabi 18 yıl önceydi günümüz şartlarında meraktan ben çatlıyorum yumurta yerineŞöyle söyiliyim ben iki ay takmadım olmadı şimdi üçüncü ayımız giriyoruz denemede ve dört gün sonra falan sanırım yumurtlama günüm bu ay yumurtlama gelmedi daha ben şimdiden bu ayda tutmazsa tribine girdim o yüzden bu ay hayal kırıklığı yaşamamak için takibi falan bırakıcam tamamen denk gelirse olucağı varsa olur zatençevre çok etkiliyor herkes ne zaman olcak hadi çocuk yapın olmuyor mu çatlama iğnesi kullanman lazım belkide falan bi dünya konuştular gerildim o gerdi yani aslında bakalım yarında doktora gidicem zaten
En iyisi canım bencede doktora git ve takibi bırak valla önceden takip yoktu Daha kolay kalıyordu insanlar çünkü yumurtlama nedir bilmiyorlar di yumurtlama gününde görev gibi ilişki yaşamıyorlardı.bende evlendikten sonra 2 ay hamile kalamadım sanki yıllar sürmüş gibi kafaya takmıştım ama bu tabi 18 yıl önceydi günümüz şartlarında meraktan ben çatlıyorum yumurta yerinemesela o zaman rahat hamile kalan ben şimdi yumurtlama günü takibi yaptığım halde olmadi benim 2 oglum var Rabbime sonsuz sukurler olsun.insallah seninde olacak inanıyorum bu arada 4 gebelik gecirdim 2 sı düşükle sonuçlandı ama inanki hiçbirinde belirtiler aynı değildi.
Test yap mutlakaKızlar adetimden 3gün önce kahverengi akıntı oldu 3gün sürdü sonra kanama oldu ama normal adetimden az ve rengi farklı normal adet tarihimin 4. Günün de aniden kesildi şimdi de sık idrara çıkma isteği oluyo lavaboya bile gitsem tekrar gitme isteği oluyo belimde kasığım da ara ra ağrı oluyo ilk hamileliğim değil ama böyle bi durumla hiç karşılaşmadım böyle bi durum yaşadınız mı hamilem iyim acaba
yaptın mıSabah yapıcam inş pozitif çıkar
stress yapmamalısın bence meditasyon gibi rahatlatıcı bi seyler dene. Stresde olumsuz etkilerKızlar ben kendimi yıprattım ve çok taktım sanırım. Bu ay deneme yapmayıp ara vermeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı
stress yapmamalısın bence meditasyon gibi rahatlatıcı bi seyler dene. Stresde olumsuz etkiler
en zoruda o dediign ve gercekten bekledikce olmuyor bende anladim bunuHamileliğimin tek belirtisi adet gecikmesi oldu, ovulasyon günlerine hiç dikkat etmedik, nasıl olsa bu ay da olmaz deyip deli gibi spor ve diyet yaptım kilo verdim. Adetim 3 gün geciktiğinde bile hava değişimindendir diye düşünüp test yapmadım çünkü bugüne kadar forumlarda okuduğum hiçbir belirtiyi yaşamıyordum. Annemin ısrarıyla bat tan 4 gün sonra test yaptım ve pozitif çıktı inanamadım test bozuktur diye gittim kan verdim beta 1100 çıktı. Kısacası gebelik için hiç uğraşmadığım, kafayı sağlıklı beslenmeye ve kilo vermeye taktığım ayda hamile kaldım. Böyle diyenlere kızardım ama ben de şimdi anladım ki eğer fiziksel bi sorun yoksa kafayı serin tutmak lazım, gerisi kendiliğinden geliyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
cnm neyaptinİnşallah
Benim bu ay en büyük belirttim gaz oldu. Hala devam ediyor. Gazı tutmada zorlanacak kadar gaz. Bir gün dışardayken gazdan karnım ağrıdı. Kendimi kastım. O zaman bir haftadan fazla vardı adete. Ondan beridir de geçmedi. Bi de farklı olarak sırtımda ağrı oldu. Bir gün de gece 12 1arası kabızlık karın ağrısı yaşadım. Bunlar bende farklı belirleyiciydiler. Onu haricinde senin dediklerini ben de geçen aylarda yaşıyordmbu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
beklenen adet günümden 3 gün evvel adet oldum maalesefcnm neyaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?