Canım hamilelik şüphen varsa ve dayanabilirsen ilaçları kullanma regline kadarKızlar çok şükür gecenin bu saatinde neyim olduğunu öğrendim acile gittik kasık ağrısından ve idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Doktorda şaşırdı kötü kokulu akıntı yok yanma yok falan. İlaç verdi şimdi onları kullanıcam sonra soğan kürünü yapıcam birdaha enfeksiyon kapmıyormuşsun. Buda gebeliğe engel çünkü
Canım hamilelik şüphen varsa ve dayanabilirsen ilaçları kullanma regline kadarÇok geçmiş olsun
İnşAllah canım sağolasınİnşallah güzel haberlerini alırız canım belki geç döllenmedir ☺
Selamlar 7 aylik evliyim bugune kadar hic korunmadik aylardir test yapmaktan ve hep negatif gormekten yilmistim ama az once bi test yaptom sanki var gibi sizlerde bakarmisiniz ?ama dosyayi yukleyemiyom
BEnde gördüm çizgiyi canım inşallah vardır kaç günün geçti acaba
Daha gunum gecmedi erken gebelik testi ile yaptim canim yumurtlamaya gore 3 gun var takvim uygulamasina gore 6 gun var gercekten var degilmi cizgi sadece ben gormuyorum yaniBEnde gördüm çizgiyi canım inşallah vardır kaç günün geçti acaba
Hemen 5 dk içindemi çıktı canım çizgi evet var bende gördüm belirtin varımı peki yumurtlama gününden bu yanaDaha gunum gecmedi erken gebelik testi ile yaptim canim yumurtlamaya gore 3 gun var takvim uygulamasina gore 6 gun var gercekten var degilmi cizgi sadece ben gormuyorum yani
Evt ilk 5 dakka icinde cikti bende inanamadim o yuzden buraya atip sizlere danismak istedim aylardir negatif gormekten yilmistim hayir hic bir belirti olmadi sadece dun bowling oynamaya gittigimizde kendimi zorladim sanirim kasiklarima batar gibi girdi sonra evde yatip dinlenince gecti onum disinda bir belirti yok ben hala inanamiyorumHemen 5 dk içindemi çıktı canım çizgi evet var bende gördüm belirtin varımı peki yumurtlama gününden bu yana
AY inşallah vardır canım ya kan testi verebileceksen durumdaysan ver yada günün geçtikten sonra ver dayanabilirsen tabi cabım en azından netleşirEvt ilk 5 dakka icinde cikti bende inanamadim o yuzden buraya atip sizlere danismak istedim aylardir negatif gormekten yilmistim hayir hic bir belirti olmadi sadece dun bowling oynamaya gittigimizde kendimi zorladim sanirim kasiklarima batar gibi girdi sonra evde yatip dinlenince gecti onum disinda bir belirti yok ben hala inanamiyorum
Pazartesi hastaneye gidip veririm nasipse esiminde 14 ocak dogum gunu insallah rabbim nasip ederse ona dogum gunu suprizim olur o yuzden acile gidip vermeyim simdi hemde gunum yaklasmis olur ogune kadar Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallahAY inşallah vardır canım ya kan testi verebileceksen durumdaysan ver yada günün geçtikten sonra ver dayanabilirsen tabi cabım en azından netleşir
AMin inşallah canım testi tekrarlarsın olmadı çok heyecanlı bende bu ay ovulasyon testi denedim bekliyorum öylemPazartesi hastaneye gidip veririm nasipse esiminde 14 ocak dogum gunu insallah rabbim nasip ederse ona dogum gunu suprizim olur o yuzden acile gidip vermeyim simdi hemde gunum yaklasmis olur ogune kadar Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Pozitif görünüyor. Umarım kan testinde de çıkar
Bende 6 aylık evliyim canım bizde hiç korunmadık 2 ay önce benimde bu şekilde silik çıkmıştı ve hamileydim ama benimki kimyasal gebelik oldu maalesef inşallah seninki sağlıklı bir gebelik olur
Evt az once acilde tahlil yaptirdim 53 kusur ciktiBende 6 aylık evliyim canım bizde hiç korunmadık 2 ay önce benimde bu şekilde silik çıkmıştı ve hamileydim ama benimki kimyasal gebelik oldu maalesef inşallah seninki sağlıklı bir gebelik olursilik çıkmasının nedeni gebeliğin yeni olması
tebrikler darisi basimizaEvt az once acilde tahlil yaptirdim 53 kusur ciktiEki Görüntüle 2575720
Tesekkur ederim canim dualarim sizlerletebrikler darisi basimiza
Tebrik ederim canım inşallah sağlıklı bir süreç geçirirsin Allah kucağında almayı nasip etsinEvt az once acilde tahlil yaptirdim 53 kusur ciktiEki Görüntüle 2575720
Tesekkir ederim canim sizler icinde dua edicem gec dollenme olabilir belkide ondan cikmamistir 9 gun az bi gecikme degil cunkuTebrik ederim canım inşallah sağlıklı bir süreç geçirirsin Allah kucağında almayı nasip etsinbenimde 9 gün gecikti 3. Gün tahlilde negatif çıktı ama hissediyorum ve normalde hiç gecikmezdi çarşamba günü gidicem bende tekrar ama ben dayanamayıp test aldım sabah yapıcam bakalım ne çıkıcakk
Selam tebrik ederimIyi aksamlar bayanlar.. 4 aydir bebek dusunuyoruz... 3 aydır olumsuz sonuc aldık. Fakat bu ay yumurtlama günümden 5 gun sonra kadin doğuma muayene olmak zorunda kaldım . Dr rahim duvarin kalinlasmis korumaya almis kendini gebelik olabilir dedi. Bende heveslendim haliyle kanda erken cikar dediler dr muayenesinden 2 gün sonra kan testi yaptırdım. Negatifti ama kasim bölgem sis yumurtlama doneminden beri. Goguslerim sertlesti uykuya düşkünlüğüm.basladi. suan adetime 5.gun var adetimi bekleyecegim ama kasik sisligi olurmu hamilelikte yardimci olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?