- 2 Mart 2025
- 77
- 17
- 3
Demin belirtilerin neler bu aradaCanım benimki de aynı böyleydi işte o yüzden bu testlere çok güvenme benim bu başıma gelen kaçıncı bilmiyorum. Gerçekten bıktım artık bu testlerden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demin belirtilerin neler bu aradaCanım benimki de aynı böyleydi işte o yüzden bu testlere çok güvenme benim bu başıma gelen kaçıncı bilmiyorum. Gerçekten bıktım artık bu testlerden
Ben lekelenme gördükten sonra şüphelendim onun dışında sadece kaşık ağrım var başka hiçbir şeyim yokDemin belirtilerin neler bu arada
canım sen yinede adetini bekle bence eğer gecikirsen kan ver tekrar dediğin gibi bu testlerlere güvenilmiyorBen lekelenme gördükten sonra şüphelendim onun dışında sadece kaşık ağrım var başka hiçbir şeyim yok
Hadi hamilelik testi yanıltıyor peki bunca yaptığım ovülasyon testi de mi yanıltıyor tekrar hamilelik testi koydum şimdi tekrar ovülasyon koydum sonucu ekliyorum. Yani bence hastanede bir problem varcanım sen yinede adetini bekle bence eğer gecikirsen kan ver tekrar dediğin gibi bu testlerlere güvenilmiyor
Hangi test markasını kullandınBıktım şu testlerden gittim kan verdim
Prodoctor, bir gebenin günlüğü sayfasının içinden çıkan normal kaset test bu ikisiHangi test markasını kullandın
Ha
böyle durumlarda test kesinlikle yanlış bende daha önceden testte yalancı pozitif görüp sevindim değildim hayal kırıklığına uğruyor insanYani başına böyle bir şey gelen var mı teste pozitif görüp kandda negatif olup sonradan kanda pozitif çıkan yani ovülasyon testlerim hala pik çıkıyor
Tamam diyelim ki testlerin hepsi yanlış hamilelik için olan. Peki ovülasyon testinin hala pik göstermesi yaklaşık onuncu 15. testi olabilir emin değilim. Ama adetime dört gün kaldıHa
böyle durumlarda test kesinlikle yanlış bende daha önceden testte yalancı pozitif görüp sevindim değildim hayal kırıklığına uğruyor insan
Merhaba adetim 8 gün gecikti ama idrar testi negatif çıktı en son dün yaptım sizce varmıdırKanda 6 gün önce negatif normal aslında en az 2-3 gün önce az bir sonuç çıkar varsa eğer o da iki katı her gün arttıyor o yüzden hemen umutsuzluğa kapılma bence regle kadar evde kaset testle de takip edebilirsin ben öyle yapıcam diğer türlü merak ediyorum çünkü, bana da gölge gibi geldi bir de predictor en iyisi diyorlar bilemedim yarın testi tekrarlıycam birbirimize haber verelim. Mide rahatsızlığın için ne dediler ve devam ediyor mu
Benimde dun ve bugun lekelenmem vardi kahverengi br iki damla en fazla regl gunumde 2gun gecti testler hep neqatif(Ben lekelenme gördükten sonra şüphelendim onun dışında sadece kaşık ağrım var başka hiçbir şeyim yok
Vallahi benim testler pozitif çıkıyor ama kan negatif çıktı ama hala ovülasyon pikBenimde dun ve bugun lekelenmem vardi kahverengi br iki damla en fazla regl gunumde 2gun gecti testler hep neqatif(
Canım galiba ayın 10’unda çatlama olmuş iyi değerlendirmişsin inşallah tutmuşturKızlar banada yardımcı olabilir misiniz eşimle 9 aydır çocuk istiyoruz ovulasyon testine başladık 2 günde bir değerlendirdik 8 Mart'ta pik oldu 8,9,11 i değerlendirdik sizce çatlama olmuş mu catlamayi yakalamışmiyiz regl günüm Şubat 21 di adet döngüm düzenli.
Kanin yanilma payi yoktur malesef gununuz gectiyseVallahi benim testler pozitif çıkıyor ama kan negatif çıktı ama hala ovülasyon pik
Günüm geçmedi henüz ovülasyonlar pik çıkıyo bende değerlendiriyorum tekrardan belki geç yumurtlama olmuşturKanin yanilma payi yoktur malesef gununuz gectiyse
Ben hiç akıntı görmedim canım hamileliğin başında hala öyle bir akıntım yokHanımlar merhaba,
1.5 yıla yakın zamandır gebelik elde etmeye çalışıyoruz. Nasip olmadi henuz. Merak ettiğim birşey var. Gebelik varsa bat a yakın akıntı olması şart mıdır? Hic akıntı görmeden gebe olduğunu öğrenen var mı?