• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım sen yinede adetini bekle bence eğer gecikirsen kan ver tekrar dediğin gibi bu testlerlere güvenilmiyor
Hadi hamilelik testi yanıltıyor peki bunca yaptığım ovülasyon testi de mi yanıltıyor tekrar hamilelik testi koydum şimdi tekrar ovülasyon koydum sonucu ekliyorum. Yani bence hastanede bir problem var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 31
  • image.webp
    image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 27
Yani başına böyle bir şey gelen var mı teste pozitif görüp kandda negatif olup sonradan kanda pozitif çıkan yani ovülasyon testlerim hala pik çıkıyor

Ha

böyle durumlarda test kesinlikle yanlış bende daha önceden testte yalancı pozitif görüp sevindim değildim hayal kırıklığına uğruyor insan
Tamam diyelim ki testlerin hepsi yanlış hamilelik için olan. Peki ovülasyon testinin hala pik göstermesi yaklaşık onuncu 15. testi olabilir emin değilim. Ama adetime dört gün kaldı

Hanımlar merhaba,
1.5 yıla yakın zamandır gebelik elde etmeye çalışıyoruz. Nasip olmadi henuz. Merak ettiğim birşey var. Gebelik varsa bat a yakın akıntı olması şart mıdır? Hic akıntı görmeden gebe olduğunu öğrenen var mı?

Kanda 6 gün önce negatif normal aslında en az 2-3 gün önce az bir sonuç çıkar varsa eğer o da iki katı her gün arttıyor o yüzden hemen umutsuzluğa kapılma bence regle kadar evde kaset testle de takip edebilirsin ben öyle yapıcam diğer türlü merak ediyorum çünkü, bana da gölge gibi geldi bir de predictor en iyisi diyorlar bilemedim yarın testi tekrarlıycam birbirimize haber verelim. Mide rahatsızlığın için ne dediler ve devam ediyor mu
Merhaba adetim 8 gün gecikti ama idrar testi negatif çıktı en son dün yaptım sizce varmıdır 🥹

Kızlar banada yardımcı olabilir misiniz eşimle 9 aydır çocuk istiyoruz ovulasyon testine başladık 2 günde bir değerlendirdik 8 Mart'ta pik oldu 8,9,11 i değerlendirdik sizce çatlama olmuş mu catlamayi yakalamışmiyiz regl günüm Şubat 21 di adet döngüm düzenli.

Eklentiler

• 1000034980.webp
    1000034980.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar banada yardımcı olabilir misiniz eşimle 9 aydır çocuk istiyoruz ovulasyon testine başladık 2 günde bir değerlendirdik 8 Mart'ta pik oldu 8,9,11 i değerlendirdik sizce çatlama olmuş mu catlamayi yakalamışmiyiz regl günüm Şubat 21 di adet döngüm düzenli.
Canım galiba ayın 10’unda çatlama olmuş iyi değerlendirmişsin inşallah tutmuştur

İnşallah tutmuştur rabbim bu aylarda isteyen herkese nasip eder umarım bu sabah uyandığımdan beri göğüs hassasiyetim de oldukça fazla catlamanin belirtisi olabileceğini düşünüyorum regl dönemime yakın bir kaç aydır psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyorum sonuç hüsranla sonuçlanıyor bu ay stres yapmadan beklemeyi umut ediyorum 🌸

Merhaba. Benim 2-3 aydır adetim 21 günde falan geliyor dün sol kasığımda şiddetli ağrı vardı ve göğüs uçlarım acıyordu çok halsizdim. Adetime uygulama takvimine göre 3 gün var dün akşam üstü test yaptım silik çıktı 8 gibi bir daha yaptım az silik. Sabah kalkınca tekrar yaptım çıkmadı. Resimleri sırayla koyuyorum lütfen bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_5168.webp
    IMG_5168.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 4
Hanımlar merhaba,
1.5 yıla yakın zamandır gebelik elde etmeye çalışıyoruz. Nasip olmadi henuz. Merak ettiğim birşey var. Gebelik varsa bat a yakın akıntı olması şart mıdır? Hic akıntı görmeden gebe olduğunu öğrenen var mı?
Ben hiç akıntı görmedim canım hamileliğin başında hala öyle bir akıntım yok

Back
X