• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Tebrik ederim canım inşallah sağlıklı bir süreç geçirirsin Allah kucağında almayı nasip etsin 🥰🥰 benimde 9 gün gecikti 3. Gün tahlilde negatif çıktı ama hissediyorum ve normalde hiç gecikmezdi çarşamba günü gidicem bende tekrar 🤭 ama ben dayanamayıp test aldım sabah yapıcam bakalım ne çıkıcakk
Yaptınız mı test? Hoppa

bu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.

merhaba buraya belirtilerimi yazmak istiyorum belki benimle aynı olan biri vardır diye.4 ocak tarihinde yumurtlama dönemimdi yumurtlama testiyle anladım.3-4 gün sonrasında hafif pembemsi koyu renkte bir kanama gercekleşti ve yaklaşık olarak 2-3 gün sürdü kanama ile beraber göğüslerimde sızlama başladı.Kasığımda batmalarda son 4-5 gündür sıklaşmaya başladı. Son 3-4 gündür de gün içerisinde kahverengi ve beyaz katı bir akıntım oluyor.Çok enterasdır ki kasık tarafımda bazen seğirme hissediyorum yani bunu daha önce hiç hissetmemiştim adetime şuan 5 gün var.Acaba böyle olan var mı aranızda daha sonrasında gebe cıkmış olan :) görüşlerinizi bekliyorum.

Bu benim 6.ci gebeligim 3 kaybim var 2 oglum var.. benim en erken ve en büyük belirtim göğüs ucu agrisidir kopacak gibi agrir elimi suremem yumurtlamadan 5 gun sonra felan baslar bu agri.. bu sayede test yapmadan anlarim hamile kaldigimi.. sadece gebeyken agrir baska türlü kesinlikle agrimaz

benim iki aydır farklı bir göğüs hassasiyetim var ilk kez reglime 13 kala göğüs ağrısı başlıyor iki aydır sonra kasık batmaları ağrıları , koku hassasiyeti iki aydır sadece 1 hafta kala oluyor bu hassasiyette , uykum var yataktan çıkamıyorum , belim sırtım ağrıyor, bu ay bide sarımsı değişik akıntı gelmeye başladı ama kokulu iltihabik bişi değil. ve aşırı şişkinliğim var iki aydır bu ay bi kaç gün kabızlık yaşadım bide dayanamayoıp test yaptım tabiki negatif çıktı . 7 gün var şuan reglime bakalım ilk kez böyle şeyler yaşayınca şaşırıyor insan
Merak ettim regliye 7 gün varmış şuan hamile misiniz

merhaba buraya belirtilerimi yazmak istiyorum belki benimle aynı olan biri vardır diye.4 ocak tarihinde yumurtlama dönemimdi yumurtlama testiyle anladım.3-4 gün sonrasında hafif pembemsi koyu renkte bir kanama gercekleşti ve yaklaşık olarak 2-3 gün sürdü kanama ile beraber göğüslerimde sızlama başladı.Kasığımda batmalarda son 4-5 gündür sıklaşmaya başladı. Son 3-4 gündür de gün içerisinde kahverengi ve beyaz katı bir akıntım oluyor.Çok enterasdır ki kasık tarafımda bazen seğirme hissediyorum yani bunu daha önce hiç hissetmemiştim adetime şuan 5 gün var.Acaba böyle olan var mı aranızda daha sonrasında gebe cıkmış olan :) görüşlerinizi bekliyorum.
Seninle aynı gün yum günümüz ve bat ımız da aynı canım.bende de yumurtlamadan itibaren geçmeyen bir bel agrım var ara ara karnıma adet agrisi gibi bir ağrı giriyor.başım ağrıyor ve alt tarafta baskı oluyor. Bulantim ve istahsizligim var ama göğüslerde ağrı yok.belirtiler kişiden kişiye değiştiği gibi hamilelikten hamilelige bile değişiyor.adet gecikmeden hicbir belirti belirti değildir..test yapınca haber ver mutlaka olurmu 😊😊

merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
Canım aynı ağrılar bende vardı bu ay hastalıgımda 3 gün kala test yaptım 2.çizgi silik çıktı bugun kan tahlili yaptım ve 4 haftalık hamile oldugu mu öğrendim

merhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
Canım aynı ağrılar bende vardı bu ay hastalıgımda 3 gün kala test yaptım 2.çizgi silik çıktı bugun kan tahlili yaptım ve 4 haftalık hamile oldugu mu öğrendim

Söylemedi dr um kalınlığını sadece gebelik olabilir rahim kalinlasmis korumaya almis kendini dedi 5 haftalik gebeyim suan

Back