• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

nasil kirtulcm agridan ciddeb dayanamıyorum yumurtlama donemi gittim kadın dogumcuya sagdan yymirtan vardedi solda birşey yokdedi ama sol agriyor benim

Canım bir böbreklerine baktır istersen bir de bel fıtığına baktır.
Hormonlara baktırdın mı hiç?

Arkadaslar merhaba,

Son adet tarihim 15 Aralik ve normalde bugun adet olmam lazim. Son iki haftadir kasiklarimdaki agri (ara ara gidip gelen bir agri) disinda baska hicbir belirtim yok. Iki gun once erken gebelik testi yaptim ama sonuc negatifti. Aramizda adet günü agrilari artan ama sonunda hamile oldugunu ogrenen var midir?
Benim adet gunumden bı kaç gün önce adet sancılarım başladı ama bildiğin böyle adet sancısı her dk gidiyordum adet oldum diye kontrol ediyordum sonra adet günüm gecikti bir gün baktım ağrılar devam ben de test yaptım pozitif cikti

Arkadaşlar bat 4 ocak ben 7 ocakta kan testi yaptırdım negatif çıktı ama doktor 1 hafta 10 gün sonra adet olmazsan tekrar gel dedi. Çarşamba günü gidicem ama çok merak ediyorum aranızda negatif görüp hamile olduğunu öğrenen var mı? :KK64::KK64:

Kızlar birşey sorucam benim iki aydır reglime 13 gün kala ve 11gün kala göğüs ağrılarım oluyor çok şiddetli aşırı gaz problemi koku hassasiyeti bunlar normal mi gebelik belirtisi gibi belirtiler oluyor regl öncesi böyle birşey yaşayan var mı
Merhaba benimde aynı sizin gibi o yüzden sormak istedim yumurtlama ile başlayan göğüs hassasiyetim oluyor her ay acaba bu bir sıkıntımı hormon testlerin normal ama neden bu göğüsler o kadar erkenden başlıyor agarmaya anlamıyorum acaba bu gebeliğe engelli beş aydır deniyoruz bizde🤗

solkasik ağrısı bendecokvar kistvarsandim ama yokmuş neden agriyir anlamadim simdi urolijiye gitmeyi düşünüyorum bugun agrikesici aldim dayanamıyorum artik
Bende de var yumurtlama döneminde :( ölüyorum resmen. Ürolojiye bile gittim sorun yok. Ağrı kesici içmekten midem zarar görmese 😢

Kızlar iki aydır korunmayı bıraktık çocuk için uğraşıyoruz ve iki aydır ciddi gebelik belirtileri yaşıyorum ama sonu hüsran böyle yaşayan var mı?
Malesef hepimiz böyleyiz kuşum bende 1sene korundum sonra hemencik bakkaldan alır gibi olucak diye düşündüm ilk aylar kafama çok takıyodum senin gibi doktorada gittim sıkıntı yok ama artık alıştım kafandan at yeni korunmayı bırakınca zor oluyor

Arkadaşlar bat 4 ocak ben 7 ocakta kan testi yaptırdım negatif çıktı ama doktor 1 hafta 10 gün sonra adet olmazsan tekrar gel dedi. Çarşamba günü gidicem ama çok merak ediyorum aranızda negatif görüp hamile olduğunu öğrenen var mı? :KK64::KK64:
Canım normalde çıkması gerekirdi ama bilemedim 🤷‍♀️

Merhaba benimde aynı sizin gibi o yüzden sormak istedim yumurtlama ile başlayan göğüs hassasiyetim oluyor her ay acaba bu bir sıkıntımı hormon testlerin normal ama neden bu göğüsler o kadar erkenden başlıyor agarmaya anlamıyorum acaba bu gebeliğe engelli beş aydır deniyoruz bizde🤗
Gebeliğe engel değil hamile kalmadan 4 ay önce bende de başladı. Özellikle sol göğüste batma gibi. Eğer çok endişe ettiren bir şeyse göğüs hastalıklarına bir görün canım ☺️

bende dün ciddi ağrı yaşadım sabah kalktım ağrı sızı geçti tamam dedim regl olcam demekki. Şimdi göğüs sızlaması başladı, bide sabah yapış yapış beyaz akıntı geldi şimdide garip bi sarımsı aya yoğun akıntı geldi ama koku falan yok . ay cidden sıkıldım he :D salak saçma şeyler yaşamaktan ne kadar takmasamda heralde bilinçç altına işliyor ne bilim 3 gün kaldı bakalım rregl e bi olimde doktora gidicem bitince

Kızlar idrarımı yaptım rahim üstüne diyim acayip kramp girdi bi an şimdide acayip yoğun beyaz akıntı geldi arada beyaz beyaz küçük bişiler de vardı ben hasta mı oldum acaba ya hala hafif ağrım var ama sürekli

Kızlar çok şükür gecenin bu saatinde neyim olduğunu öğrendim acile gittik kasık ağrısından ve idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Doktorda şaşırdı kötü kokulu akıntı yok yanma yok falan. İlaç verdi şimdi onları kullanıcam sonra soğan kürünü yapıcam birdaha enfeksiyon kapmıyormuşsun. Buda gebeliğe engel çünkü

Back