nasil kirtulcm agridan ciddeb dayanamıyorum yumurtlama donemi gittim kadın dogumcuya sagdan yymirtan vardedi solda birşey yokdedi ama sol agriyor benim
baktirdim cnm homronlarda sıkıntı yok bobreklere baktircm aynen bir o kaldiCanım bir böbreklerine baktır istersen bir de bel fıtığına baktır.
Hormonlara baktırdın mı hiç?
Herkese merhabalar, korunmasız birlikteliğe göre 2 hafta zaman geçti ve adetim 5 gün gecikti sizce kanda çıkar mı hamilelik var ise?
Ayyy ne güzel ben de bugün iki gün önce ogrendim de bugün de kontrole gittimTest yaptim pozitif cikti saglik ocaginda kan verdim onu bekliyorum rabbim guzel haberlrt nasip etsin hepimize
Benim adet gunumden bı kaç gün önce adet sancılarım başladı ama bildiğin böyle adet sancısı her dk gidiyordum adet oldum diye kontrol ediyordum sonra adet günüm gecikti bir gün baktım ağrılar devam ben de test yaptım pozitif ciktiArkadaslar merhaba,
Son adet tarihim 15 Aralik ve normalde bugun adet olmam lazim. Son iki haftadir kasiklarimdaki agri (ara ara gidip gelen bir agri) disinda baska hicbir belirtim yok. Iki gun once erken gebelik testi yaptim ama sonuc negatifti. Aramizda adet günü agrilari artan ama sonunda hamile oldugunu ogrenen var midir?
TebriklerAyyy ne güzel ben de bugün iki gün önce ogrendim de bugün de kontrole gittim
Merhaba benimde aynı sizin gibi o yüzden sormak istedim yumurtlama ile başlayan göğüs hassasiyetim oluyor her ay acaba bu bir sıkıntımı hormon testlerin normal ama neden bu göğüsler o kadar erkenden başlıyor agarmaya anlamıyorum acaba bu gebeliğe engelli beş aydır deniyoruz bizdeKızlar birşey sorucam benim iki aydır reglime 13 gün kala ve 11gün kala göğüs ağrılarım oluyor çok şiddetli aşırı gaz problemi koku hassasiyeti bunlar normal mi gebelik belirtisi gibi belirtiler oluyor regl öncesi böyle birşey yaşayan var mı
Bende de var yumurtlama dönemindesolkasik ağrısı bendecokvar kistvarsandim ama yokmuş neden agriyir anlamadim simdi urolijiye gitmeyi düşünüyorum bugun agrikesici aldim dayanamıyorum artik
Bende urolojiye gidecem enson diye kararverdim dayanamiyorim ben arrik solkasik agrım varBende de var yumurtlama dönemindeölüyorum resmen. Ürolojiye bile gittim sorun yok. Ağrı kesici içmekten midem zarar görmese
Malesef hepimiz böyleyiz kuşum bende 1sene korundum sonra hemencik bakkaldan alır gibi olucak diye düşündüm ilk aylar kafama çok takıyodum senin gibi doktorada gittim sıkıntı yok ama artık alıştım kafandan at yeni korunmayı bırakınca zor oluyorKızlar iki aydır korunmayı bıraktık çocuk için uğraşıyoruz ve iki aydır ciddi gebelik belirtileri yaşıyorum ama sonu hüsran böyle yaşayan var mı?
Yıllardır çekiyorum bu ağrıyı çözüm bulamadım sebep ne bilmiyorum bu durumda çocukta yapmak zor ağrıylaBende urolojiye gidecem enson diye kararverdim dayanamiyorim ben arrik solkasik agrım var
aha ben yapamiyorim işteYıllardır çekiyorum bu ağrıyı çözüm bulamadım sebep ne bilmiyorum bu durumda çocukta yapmak zor ağrıyla
Canım normalde çıkması gerekirdi ama bilemedimArkadaşlar bat 4 ocak ben 7 ocakta kan testi yaptırdım negatif çıktı ama doktor 1 hafta 10 gün sonra adet olmazsan tekrar gel dedi. Çarşamba günü gidicem ama çok merak ediyorum aranızda negatif görüp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Gebeliğe engel değil hamile kalmadan 4 ay önce bende de başladı. Özellikle sol göğüste batma gibi. Eğer çok endişe ettiren bir şeyse göğüs hastalıklarına bir görün canımMerhaba benimde aynı sizin gibi o yüzden sormak istedim yumurtlama ile başlayan göğüs hassasiyetim oluyor her ay acaba bu bir sıkıntımı hormon testlerin normal ama neden bu göğüsler o kadar erkenden başlıyor agarmaya anlamıyorum acaba bu gebeliğe engelli beş aydır deniyoruz bizde
Bel ve bacak ağrım arttı bugün kasıklarımdada ağrı var adet olacakmışım gibi ama olmuyormdaCanım normalde çıkması gerekirdi ama bilemedim
İnşallah güzel haberlerini alırız canım belki geç döllenmedirBel ve bacak ağrım arttı bugün kasıklarımdada ağrı var adet olacakmışım gibi ama olmuyormda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?