Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

inşallah güzelim.idrardada çok az bi pozitiflik çıktı.başka bişide buna sebep oluo edi.amaaan napimm salı günü belli olcak.belkide salıya kadar adet olurum

slm arkadaşlar iliişkiden 10 gün sonra yapılan kan testi kesin sonuç verirmi yoksa yanılma payı varmıdır ?

inşallah güzelim.idrardada çok az bi pozitiflik çıktı.başka bişide buna sebep oluo edi.amaaan napimm salı günü belli olcak.belkide salıya kadar adet olurum

kızlarr çok karamsar konuşuyorsunuzz allah büyük allahtan ümit kesilmez ben adetim 2 gün geçtikten sonra öğrendim ama 2 . çizgi silik çıkmıştı sonra daha birkaç yerde daha yaptrdım idrar testi onlarda pozitif çıktı kan testi olmadığı için yaptrmadım belirtilerim vardı benimde hamile olduğumu bilmeden önce göğüslerim hassastı kasık ağrılarım vardı akıntım hiç olmadığı kadar artmıştı ve idrara sık çıkıyordum ben onlardan tahmin etmiştim ve doğru çıktıı sakın ümidinizi kaybetmeyinn allah her isteyene hepinize veriri inşallahh

arkadaslar ben artık kan testınede guvenmıyorum orada var cıksada regl gectıkten 2-3 gun sonrada regl olunabılıyor. bıyokımyasal gebelık denen bişey varmıs. basıma geldı ogrendım. bu durumda enfazla 3 gun kadar gecıyormus. bundan sonra ben 4. gun (eger olursa) kan testı yaptıracagım. bu sekılde hayalkırıklıgı daha buyuk oluyor malesef

valla arkadaşım benim bugün 6.günüm.yarın kan testini alıcam.göğüslerim inanılmaz hassaslaştı.adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo.çok fazla idrara çıkıom.ama nedense yarın doktor hamile diilsin diyecek gibi gelio hep içime.birde böbreğim iltihaplanmış acaba omu geçiktirdi die düşünüom.iyice kafam karıştı.

Dur YAHSHE sakin ol ümidini yitirme hayırlısı neyse o olsun canım adet gününe kaç gün var?

adet sancıları gibi sancılarım başladı belim ağrıyor ya şimdi bu adetmi gebelikmi ?

adet sancıları gibi sancılarım başladı belim ağrıyor ya şimdi bu adetmi gebelikmi ?

güzelim adet günüm geçeli 6 gün oldu.daha önceki mesajlarımı okudunmu bilmiorum.böbrek ağrısıyla gittiğimde idrarada baktılar hamilelik için çok az pozitif çıktı.emin olamadılar yarın kan testi sonucunu alıcam.göğüslerimde inanılmaz hassaslaştı yaw:a015:

di hayırlısı yarın mutlaka banada haber ver merak ettim umarım beklediğin cevabı alırsın :)

telefonla öğrenemiyormusun nekadar sürermiş bu kan testi ben yaptırdım 2 saat sonra aldım

ya evet burdada labaratuvarlarda öyle ama gittiğim özel yalova hastanesinde o hcg ye bakmaya henüz başlamamışlar istanbula yollamışlar testi.bende kan verdikten sonra öğrendim.bi kere vermiş bulundum.mecburen bekledim bilsem başka yere yaptırırdım.ama birazdan bi arıycam salı dediler ama belki gelmiştir sonuç.

aslında çok haklısın MSMS günü bekleyip öyle test yaptırmak daha kesin ama işte o sabırsızlık yokmu :) hepimizin acaba pozitifmi beklentimiz :)

aradım şimdi.haftasonu araya girdiği için dün yollamışlar kargoyu.en erken sonuç 3 te çıkıo dedi.3 ten sonra bidaha arıycam ay fenalık bastı.bi tane idrar testimi alsam yapsam tekrar.3 günlükken çıkmadı.6. günya belki çıkar.ne dersin?

istersen dene ama ben denemiştim bende negatif verdi sonucu .yakında eczane varmı

işyerimin tam karşısında var.peki sen hamilemisin şu an.önceki yazdıkları okuyamadım bi anlatsana

ben 10 günlük iken kan testi yaptırdım negatif dediler ,birde kaç saat evde tel bekledim şimdide çarşamba günü adet olmam gerekiyor onu bekliyorum ama adet olmakta istemiyorum

bende adet olmadı 6 gündür ama sanki kan testindede negatif diyeceklermiş gibi geliyo içime.zaten 5 aylık evliyim çok acelem yok ama bu ay gecikince bi heyecan kapladı içimi.sen ne kadarlık evlisin

pozitif çıkma olasılığı çok yüksek hadi kalk idrar testi al için rahat edecekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…