cok tesekkur ederim cnm ama ben anlamadim nasil yani doktor regl olacagini soyledi suan hamilemisin cnm kusura bakma sanirim anlayamadim ne demek istedigini ama umarim seninde gonlundeki olur
yeni hamişler bize biraz yardım edin yaaa.bilirsiniz günler geçmiyor.adet gününüze bir hafta kala neler hissettiniz.nasıl belirtiler oldu.biraz anlatın bize de umut olsun...
ya evet ya birileri bize bişiler anlatsınsenağlama.bende bugünde regl olmadımya hafiften umutlanmaya başladı.böbreğim gece çok ağrıdı ama onun adet sancısıyla alakası olduğunu sanmıom.inşallah hamişizdir bu ay.
canım ben bu ay reglımın 6. gunu dra gıttım. çocuk istiyoruz diye. dr kontrol ettı ve muhtemel yumurtlama gunun 14 kasım dedı. o gun tekrar cagırdı. kontrol ettı yumurta catlamıs. bu durumda 28 kasımda eger bebek yok ıse regl olman lazım dedı. dun olmadım. bılmıyorum. test yaptım sabah tek çizgi. bekliyorum bakalım ne olacak
kızlar göğüslerde hassasiyet ağrı acı ve dolgunluk.kasıklarda ve karnın alt tarafında ağrılar.eğilip doğruldukça kasık ağrısı.halsizlik uyku hali baş dönmesi.birde bende bacaklarımda sanki etlerim seğirir gibi olmuştu.tabi bu belirtiler kişiye göre değişir.bu belirtilerin hepsinin sizde olmsı hamilesiniz demek değil ama olmamasıda hamile olmadığınız anlamına gelmiyor.insan bu dönemde kendinde belirtiler aradığı için yanılabiliyor.Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallah
anladim canim umarim hamilesindir test icin daha cok erken cnm umudunu kaybetme bizi gelismelerden haberdar et hersey gonlunce olsun
amiiiin inşallah hepimize en kısa zamanda nasip eder.sende inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin zeymi...teşekkürler...
bende dün kan testi yaptırdım ama negatif çıktı adetime 5 gün var ama bilmiyorum içimden doğru değildir demek geliyor ama ilişkiden 10 gün sonraki kan testi doğru çıkar dedilerhaklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bu arada adet gününe 5 gün kala ilişkide bulunulduğu zaman gebe kalma olasılığı varmıdır lütfen bilen birileri varsa yazsın