Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

saçmalama arkadaşım ne kanseri yaaa.bu kadar ümitsiz olma öncelikle sigarayı bırask.bırak demesi çok kolay ama zor biliyorum..1 gebeligimde çok sigara içtim ama pişmanım bebegişmin kalbi durdu.psikolojim bozuldu.şimdi bıraktım zorda olsa ama bekliyorum ki bebek olsun.allah tez vakitte hayırlısını saglıklısını versin.kalbini bozma doktora git bence sevgiler

canım ben buradayım aşkolsun anlat ben yardımcı olmaya çalışayım

kafamçokkarıştı HAMİLE ARKADAŞLAR LÜTFEN GÜNÜNÜZ GEÇMEDEN ÖNCEKİ HAMİLELİK BELİRTİLERİNİZİ YAZIN 2 GÜNÜM KALDI ADETİME

hayatım inşallah hamilesindir..bende bekliyorum ama bju konuyu çok stres yaptıgım için hüsrana ugruyorum ferah ol lütfen

bebeğime,çok sters yapıyosun canım bu kadar stres hiç iyi değil.hem senin açından hemde hemde varsa bebeiğine.rahat ol canım aşırı streste bebek olmasına engelmiş.inşallah Allahım isteyen herkese verir.beklemenin çok zor olduğunu biliyorum canımm üzülme sen :teselli:

şimdi tanıdık labaratuvarı aradım dedimki adetim 3 gün geçti.en son adet tarihimi sordu söyledim.değilsinizdir normal 3 gün dedi pat die kapattı.moralim bozuldu

merhaba arkadaşlar benımde adetime 3 gün daha var açıkçası çok merak ediyorum acaba hamilemiyimdir göğüslerimder dolgunluk ağrı var ama benım zaten adetime bir hafta kala göğüslerim ağırırdı ama merak ediyorum acaba hamilelik belirtiside olabilirmi ayrıca hafif mide bulantısı halsizlik ve baş dönmeside var ama yinede kendimi fazla umutlandırmak istemiyom görelim bakalım ne olur.....

dün akşam böbreklerimden korkuç şekilde sancılandı.acile gittik özel yalova hastanesine.adetiminde 3 gündür geçtiğini söyledim.idrar testi yaptılar.3 gün çok erkek çıkmaz ama çıktığıda oluyo bi bakalım dedi doktor.tahlil yapıldı.biraz pozitiflik çıktı.kan aldılar salı günü kan testinin sonucunu alıcam.şimdide saat 9:30 da kadın doktoruna gidicem ultrasonla bakıcakmış.nolur allahım çok umutlandım inşallah bebişim vardır

yahshe canım moralini bozma bence sen hamilesindir baksana birazda olsa negatiflik çıkmış bence sen şimdiden sevinmeye başla hayatım hatta ben sana gözün aydın diyorum.

kızlar merhaba.yorumlarınızın hepsini okudum.benim de yaklaşık 20 günden buyana kasıklarımda ve yumurtalıklarımda ağrım var.adet oldum ama sadece 2 gün sürdü.ve nerdeyse gelmedi desem yeridir.mide bulantım falan yok.ama halsizlik ve bacaklarımda ağrı var.belim de ağrıor.dün doktora gittim.muayene etti.kan testi ve ultrason istedi.sonuçlarını p.tesi alacağım.ama bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?başka bişi olabilir mi acaba.yorumlarınızı bekliorum..

canim adet oldugun zaman herhangi bir ilac kullandinmi cunku bzi ilaclar adeti kesebiliyor

canims soylediklerin hamilelik belirtilerine benziyor biraz bekle eger lekelenmen biterse test yap canim umarim hamilesindir

canim o zaman tekrar bir test yap istersen

benim adetim dönemim çok ağrılı geçer.ilaç almadan duramam zaten.

canim umarim hamilesindir evt bahsettigin belirtiler hamilelik belirtisi olabilir o zaman en iyisi pazartesiyi beklemek biliyorum beklemenin ne kadar zor oldugunu cok iyi anlarim cunku bende bekliyorum

daha önce de oldu böyle. tam 7 gün geçmişti test yaptırdım negatif çıktı ve yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum....artık test yapmadan 10 gün kadar bekleyeceğim... ama nasıl ? :)

vallahi sebredebilirsen helal olsun derim gerci bende bu ay hic test yapmayacagim diyorum isallah dayanirim

ahhh kıslar o beklemenin bir çaresini bulursanız bana da söyleyin lütfen.daha 1 hafta var adetime ve ben şimdiden önümüzdeki hafta test yapmamaliyım diye sıkıntıya girdim...

Aslına bakarsan ben bir an önce kan testi yaptırmak istiyorum ama sonuç gene olumsuz çıkacak diye korkuyorum.... onun için adetin iyice gecikmesini bekleyeyim diyorum....
valla sevdacım bugün benim 4.günüm gecikti.sabah kadın doktoru ultrasonda baktı.çıkmadı.idrardada çok az pozitiflik çıktı.belli belirsiz.kan verdim salı günü sonuç gelcek.nedense yine çıkmıycak sanıom yaa.şans dile bana.umarım seninde adetin geçer olmazsın bebişin olur.

yahshe canım moralini bozma bence sen hamilesindir baksana birazda olsa negatiflik çıkmış bence sen şimdiden sevinmeye başla hayatım hatta ben sana gözün aydın diyorum.

ultrasondada çıkmadı.bakalım inşallah senin dediğin gibidir.ağzın bal yesin.salıyı bekliommm

Merhaba kizlar, umarim en yakin zamanda hayirlisiyla hepimiz guzel haberi duyariz. Benim adet gunume 1 hafta ve henuz hicbir belirti yok. Bu ay da olmicak demekki. Ben zaten alistim bu habere, yillardir deniyoruz cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…