ben 5 gün sonra adet olmak İSTEMİYORUMbu benim ilk bebeğim olacak ve onu gerçekten çok istiyorum
kafamçokkarıştı HAMİLE ARKADAŞLAR LÜTFEN GÜNÜNÜZ GEÇMEDEN ÖNCEKİ HAMİLELİK BELİRTİLERİNİZİ YAZIN 2 GÜNÜM KALDI ADETİME
bebeğime,çok sters yapıyosun canım bu kadar stres hiç iyi değil.hem senin açından hemde hemde varsa bebeiğine.rahat ol canım aşırı streste bebek olmasına engelmiş.inşallah Allahım isteyen herkese verir.beklemenin çok zor olduğunu biliyorum canımm üzülme sen :teselli:
merhaba arkadaşlar benımde adetime 3 gün daha var açıkçası çok merak ediyorum acaba hamilemiyimdir göğüslerimder dolgunluk ağrı var ama benım zaten adetime bir hafta kala göğüslerim ağırırdı ama merak ediyorum acaba hamilelik belirtiside olabilirmi ayrıca hafif mide bulantısı halsizlik ve baş dönmeside var ama yinede kendimi fazla umutlandırmak istemiyom görelim bakalım ne olur.....
kızlar merhaba.yorumlarınızın hepsini okudum.benim de yaklaşık 20 günden buyana kasıklarımda ve yumurtalıklarımda ağrım var.adet oldum ama sadece 2 gün sürdü.ve nerdeyse gelmedi desem yeridir.mide bulantım falan yok.ama halsizlik ve bacaklarımda ağrı var.belim de ağrıor.dün doktora gittim.muayene etti.kan testi ve ultrason istedi.sonuçlarını p.tesi alacağım.ama bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?başka bişi olabilir mi acaba.yorumlarınızı bekliorum..
Kizlar Dusunun En Son Ekimin 27 Sinde Adet Olmstum Daha Olmadim Ve Rastlanti Sonucu Gogusumde Korkunc Damarlari Gordum Korku Filimi Gibi Afedersiniz Gogus Ucumuz Varya Onun Hangi Damarla Beslendigi Gozukuyor Hic Gozukmuyordu Bende Birde Gecen Ayin 30 Gibi Agrim Tuttu Kesin Adetlenicem Dedim Pedimi Koydum Hafif Bir Pembelesme Geldi Az Okadar Bilmiyorum Ama Bu Ayin Baslarinda Hatta 1 Belkide 2 Hafta Once Idrar Testi Yapmistim Yok Siz Ne Dersiniz Gogusler Baska Bir Nedenden Oturu Bu Kadar Degismezki Ole Degilmi
benim aslında her ay adetim 1 hafta erken olur. bu ay ise hala olmadım. en son 03.11 de regl olmuştum. göğüslerimde inanılmaz bir acı var. ama karnım 1 hafta öncesinden ağrımaya başladı. şu anda da ağrım var ama ben regl olmak istemiyorum...
benim adetim dönemim çok ağrılı geçer.ilaç almadan duramam zaten.
daha önce de oldu böyle. tam 7 gün geçmişti test yaptırdım negatif çıktı ve yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum....artık test yapmadan 10 gün kadar bekleyeceğim... ama nasıl ? :)
valla sevdacım bugün benim 4.günüm gecikti.sabah kadın doktoru ultrasonda baktı.çıkmadı.idrardada çok az pozitiflik çıktı.belli belirsiz.kan verdim salı günü sonuç gelcek.nedense yine çıkmıycak sanıom yaa.şans dile bana.umarım seninde adetin geçer olmazsın bebişin olur.Aslına bakarsan ben bir an önce kan testi yaptırmak istiyorum ama sonuç gene olumsuz çıkacak diye korkuyorum.... onun için adetin iyice gecikmesini bekleyeyim diyorum....
yahshe canım moralini bozma bence sen hamilesindir baksana birazda olsa negatiflik çıkmış bence sen şimdiden sevinmeye başla hayatım hatta ben sana gözün aydın diyorum.