Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bugün herkese tatil patronla ben yalnızız biraz dışarı çıksa alıp yapıcam.göğüslerimde inanılmaz hassaslaştıya acıyo.oda biraz kuvvetlendiriyo ihtimali ama allahın işi

canım yaaaa.bende senle konuştukça heyecanlanıyorum.sen yurt dışındamı yaşıyorsun.kaç senelik evlisin

bende yalovadayım 5 ay oldu işte.patronda gitmedi kaçamıycam eczaneye sanırım

ben yeni kayit oldum su an 12 haftalik hamileyim yeni buldum bu siteyi cok hosuma gitti yazdiklarinizi okudum insaallah hepiniz iyi haber alirsiniz

belirtiler neydi adetten önce test yaptırdınızmnı nasıl hamileliği anladınız ???? Çokmu soru sordum ama emin olun bütün arkadaşlar bu sorulrı merak ediyor

ama cevap gelmedi işte :) ya benim adet sancılarım var sende de günün yaklaştığında olmuşmuydu

evet ikimizden başka buraya yazan yok.anasayfaya gelsene ben ordayım orda daha seri laflarız

ben oradaki hızlı sohbete girişi bilmiyorum sen devam et ordaki sohbete bende sigara içmeye çıkıcam .Hem burda oldukça sanki daha çok soru işaretlerim artıyor

ben oradaki hızlı sohbete girişi bilmiyorum sen devam et ordaki sohbete bende sigara içmeye çıkıcam .Hem burda oldukça sanki daha çok soru işaretlerim artıyor

tamam canım.bende bi bakındım çıktım zaten.gidiim bi sigara içiim bende.hastaneyi bi daha arıycam sonuç geldimi die ama utanıyorum

utanma ya ara hadi benim pc açık haber alırsan mutlaka haber ver bak bekliyorum artı bütün akşam pc açık olacak nezaman istersen msj atabilirsin ben sana belirtileri sormuştum adettine yakın nasıldı adet sancısı gibimiydi?

aradım.henüz çıkmamış ama laborant kıza dedimki.idrarda hamileliğin çok az bile pozitif çıkmasına başka bi durum yol açabilirmi dedim.hayır dedi.sadece hamilelik durumunda çıkar dedi.ben peki ümitlenebilirmiyim dedim.tabiki dedi. çok yeni bi hamilelik olduğu içinde pozitiflik az çıkmış olabilir dedi.gün geçtikçe çoğalır idrarda dedi.bak kızda umutlandırdı beni bebeğime yaaa.senide meraklandırıyom dimi:)

tatlım ben böbrek ağrısından cuma akşam 7 de acile gittim idrarı o zaman verdi.adetim henüz 3 gün geçmişti.aç değildim

ya ben çarşamba günü adet olucam şimdi gidip alsam evde test yapsam bende de belli olurmu acaba heycan yaptım ama bel agrılarım falan başladı

aman hamile değilimdir olsam kan tahlilimde çıkardı.boşuna test alıp heycanlanıcam umutlanıcam zaten 2 gün sonra adet olurum

X