Yok canım negatif adetine daha varsa tekrarla ilerleyen zamandaKızlar merhaba , adetten sonra 5. Gun yumurtlama gunumu degerlendirdik (doktor soyledi olgunlasmis yumurtan var diye). 2 gun sonrasinda sol kasikta regl sancisi gibi sanci yasadim + gaz. Hareket ettikce bicak saplanir gibi oldu ara ara. Ertesi gun gecti. bugün prodoctor early test yaptım. Testin dışındaki plastigi çıkardığımda çizgi var ama direkt T harfinin altında değil çizgi. 5dk içinde öyleydi bir bakabilir misiniz ? :))
Tüh ya bekleyeyim o zaman biraz daha. Dogru diyorsun daha 11 gün var reglime.Yok canım negatif adetine daha varsa tekrarla ilerleyen zamanda
Kız daha çok var belli olmaz tabiki bekle resmen 3 4 gün kala yap çıkmazTüh ya bekleyeyim o zaman biraz daha. Dogru diyorsun daha 11 gün var reglime.
Alttaki çizgiyi diyorsunuz sanırım ama o her testte olur. İdrarın bittiği yer orası ve birikince çıkıyor o çizgi.Kızlar merhaba , adetten sonra 5. Gun yumurtlama gunumu degerlendirdik (doktor soyledi olgunlasmis yumurtan var diye). 2 gun sonrasinda sol kasikta regl sancisi gibi sanci yasadim + gaz. Hareket ettikce bicak saplanir gibi oldu ara ara. Ertesi gun gecti. bugün prodoctor early test yaptım. Testin dışındaki plastigi çıkardığımda çizgi var ama direkt T harfinin altında değil çizgi. 5dk içinde öyleydi bir bakabilir misiniz ? :))
Ben de orada mor olunca sevinmiştimAlttaki çizgiyi diyorsunuz sanırım ama o her testte olur. İdrarın bittiği yer orası ve birikince çıkıyor o çizgi.
Bugün tekrar kan testi verdim ilişkinin üstünden 10 gün geçti. Reglime de 9 gün var beta hcg 0-5 aralığında 23.67 çıktııKız daha çok var belli olmaz tabiki bekle resmen 3 4 gün kala yap çıkmaz
Daha çok varmis reglinize şimdi çıkmazTüh ya bekleyeyim o zaman biraz daha. Dogru diyorsun daha 11 gün var reglime.
Ay nasıl cevap veriliyor kafam karıştı pardon 2 kere yazdım...Daha çok varmis reglinize şimdi çıkmaz3.4 gün kala erken gebelik yapabilirsiniz tada gecikmeyi bekleyebilirsiniz
Gözünüz aydın hayırlı olsunAy nasıl cevap veriliyor kafam karıştı pardon 2 kere yazdım...
Bugün tekrar test verdim 23.67 çıktı 0-5 referans aralığında
Aaaaa gebesin gözünaydın minicik hemde 2 haftalik var miBugün tekrar kan testi verdim ilişkinin üstünden 10 gün geçti. Reglime de 9 gün var beta hcg 0-5 aralığında 23.67 çıktıı
Son adet tarihine göre tam 3 haftalık. Ama yumurtlama ve iliskiye göre 10 günlük teşekkür ederimmAaaaa gebesin gözünaydın minicik hemde 2 haftalik var mi
Happy kids bebiş doguncada happy mom çok sevindim bende 11 ags.13 ags. Bide bugün ilişki oldu yumurtlama dönemim programa göre ovulasyon yaptim ama yanliş yapmişim olgun yumurtayi yakalayamadim inşallah gebelik olmuştur 27 agustos regl tarihim ben ne zman kan versem acabaSon adet tarihine göre tam 3 haftalık. Ama yumurtlama ve iliskiye göre 10 günlük teşekkür ederimmbu arada gebeliği takip edebileceğim bir program öneriniz var mı?
Ben iliskiden 10 gün sonra tekrar kan verdim işte bugün. Pazartesi vermiştim bhcg 2 çıkmıştı. Iliskiden 10-14 gün sonra verebilirsin bence. Ama negatif çıksa da üzülme yakın arkadaşım iliskiden 22 gün sonra öğrenmişti. Ovulasyon testi yapabilirsin aslındaHappy kids bebiş doguncada happy mom çok sevindim bende 11 ags.13 ags. Bide bugün ilişki oldu yumurtlama dönemim programa göre ovulasyon yaptim ama yanliş yapmişim olgun yumurtayi yakalayamadim inşallah gebelik olmuştur 27 agustos regl tarihim ben ne zman kan versem acaba
Regl gününüzü beklemeniz daha iyi olur şuan da net bir sonuç alamayabilirsinizHappy kids bebiş doguncada happy mom çok sevindim bende 11 ags.13 ags. Bide bugün ilişki oldu yumurtlama dönemim programa göre ovulasyon yaptim ama yanliş yapmişim olgun yumurtayi yakalayamadim inşallah gebelik olmuştur 27 agustos regl tarihim ben ne zman kan versem acaba
Ovulasyon yaptim ama ilk idrarla oda yanlişmış pazar biraz daha belirgin oldu 2.çizgi bizde degerlendirdik gün aşırı inşallah tutmuştur ilk çocugumu ilk atişta tutturdukBen iliskiden 10 gün sonra tekrar kan verdim işte bugün. Pazartesi vermiştim bhcg 2 çıkmıştı. Iliskiden 10-14 gün sonra verebilirsin bence. Ama negatif çıksa da üzülme yakın arkadaşım iliskiden 22 gün sonra öğrenmişti. Ovulasyon testi yapabilirsin aslında
Tutmuştur inşallahhh pozitif düşünOvulasyon yaptim ama ilk idrarla oda yanlişmış pazar biraz daha belirgin oldu 2.çizgi bizde degerlendirdik gün aşırı inşallah tutmuştur ilk çocugumu ilk atişta tutturdukbunda herşey acemice oldu olacaksa
İnşallah canimTutmuştur inşallahhh pozitif düşüntest yapınca haber ver olur muuu ben de tuttu dedim ama kimse bana inanmamisti. En iyisini sen hissedersinn