Merak ettim sonucunuzuMerhaba kızlar bugün yumurtlamamın üzerinden 8-9 gün geçti sabah yaptığım testte hiç çizgi çıkmadı o da erken gebelik testiydi zaten 2-3 gündür bir sürü test yaptım Bir tane lavabo quik markada çok hafif bir silik çizgi çıktı Umut ettim sabah erken gebelik testi yaptım onda hiçbir şey çıkmadı 3 gibi tekrar eczaneden test aldım bunda bayağı belirgin çizgi çıktı Bir erken gebelik testi almıştım Bir kaset test kaset testte hiçbir şey çıkmadı kafam çok karıştı canım çok sıkıldı böyle ağlamak istiyorum Duygu durumum hiç iyi değil bu ay ve Bir önceki ay bana ne oldu bilmiyorum deli gibi test alıyorum test yapıyorum. Sizce bu testimde gebelik var mı çok uzattım kusura bakmayın.
Testi yaparken hemen mi çıktı ikinci çizgi ?Kızlar yarın adet günüm dayanamadım bir test daha yaptım. Silik çizgi artık görünüyor ama pembe değil. Kuruma çizgisi mi bu yoksa var mı bir şeyleradet belirtilerim de var, sırtım ağrıyor kasıklarım ağrıyor. Psikolojim berbat oldu şu an
Eki Görüntüle 3524355
5 dakika sonra böyleydi, diğer başlıkta ilk halini de atmıştım. Önce çok silikti. 5 dakika sonra koyulaştı.Testi yaparken hemen mi çıktı ikinci çizgi ?
kuzucum eğer öyleyse var pozitif gibi duruyor ama çok yeni galiba5 dakika sonra böyleydi, diğer başlıkta ilk halini de atmıştım. Önce çok silikti. 5 dakika sonra koyulaştı.
Reglin gecikince testi tekrarlamalısın hafif çizgi var gibi canımKızlar sizce var mı? Aşırı bel agrısı yaşıyorum soş kasıgımda iğne batması var adetime 4 gün var bu testı 5 gün kala yaptım. 5 gün kala lahverengi lekelenmem oldu şimdi lekelenmede yok. Asırı tükürüğüm arttı. Sizce var mıdır birsey
Hadi inşallah canım yaakuzucum eğer öyleyse var pozitif gibi duruyor ama çok yeni galiba
Hafif bir çizgi var görünüyor ama anlayamadığım durum önce pozitif sonra nasıl negatif olabiliyor , bende buna benzer bir durum yaşadım. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor gerçektenBende 3 gün önce kaset test yaptım silik çıktı ama ondan sonra 2 test daha yaptım erken gebelik onlar negatif çıktı yarın tekrar yapıcam adetime iki gün kaldı aslında ama işte tutamıyorum kendimide daha öncede düşük yaşadığım için umutlanmıyorum kafam allak bullak oldu testi ekleyim hatta görebilcekmisiniz acaba siz silik çizgiyi ben hayal mi görüyorum diye düşünüyorum
Merhaba regli oldum kaset test yalancı sonuç verdi ne yazık ki erken gebelikler doğruymuş avox markaydı erken genelik testleriHangi marka test bu first mi benimde aynı böyle çıktı erken gebelik negatif çıktı sonucunuz ne oldu
Kaset test yalancı sonuç vermiş ne yazık ki erken gebelikler doğruymuş hastalandımHafif bir çizgi var görünüyor ama anlayamadığım durum önce pozitif sonra nasıl negatif olabiliyor , bende buna benzer bir durum yaşadım. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor gerçekten
Olmazsın inşallah canım benim sabah yaptığın testi de paylaşırsın bizimleHadi inşallah canım yaaadet günüm yarın, daha gecikme olmadığı için çok koyulaşmadı heralde. Ama bu normal test, erken gebeliği sabah yapacağım bakalım o ne gösterecek tabi adet olmazsam sabaha kadar
Günaydın canım, valla normal testte çizgi varken erken gebelikte çizgi çok çok silik çıktı valla şaşırdım artıkOlmazsın inşallah canım benim sabah yaptığın testi de paylaşırsın bizimledua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim de aynı sizin gibi oldu, kasette çizgi çıktı erken gebelik çok silik çizgi. Henüz adet olmadım ama olacağım gibi hissediyorumMerhaba regli oldum kaset test yalancı sonuç verdi ne yazık ki erken gebelikler doğruymuş avox markaydı erken genelik testleri
bir önce ki yaptığınız freely strip test yalancı silik çizgi gösteriyorGünaydın canım, valla normal testte çizgi varken erken gebelikte çizgi çok çok silik çıktı valla şaşırdım artıksanırım yok ama bakalım bugün adet olacak mıyım ona göre anlayacağız, adetim düzenlidir geç gelmez. Testi de koyuyorum ama görünmüyor fotoda pekEki Görüntüle 3524497
Offfffff önceki ay da artımed erken gebelikte aynı şeyi yaşamıştımbir önce ki yaptığınız freely strip test yalancı silik çizgi gösteriyor
adam akıllı bir test çıkarmıyorlar şu piyasayaOfffffff önceki ay da artımed erken gebelikte aynı şeyi yaşamıştım
Günaydın canım, valla normal testte çizgi varken erken gebelikte çizgi çok çok silik çıktı valla şaşırdım artıksanırım yok ama bakalım bugün adet olacak mıyım ona göre anlayacağız, adetim düzenlidir geç gelmez. Testi de koyuyorum ama görünmüyor fotoda pekEki Görüntüle 3524497
Çıplak gözle bakınca görünür ama buradan görünmüyor balım sen en iyisi 2 3 reglinin geçmesini bekleGünaydın canım, valla normal testte çizgi varken erken gebelikte çizgi çok çok silik çıktı valla şaşırdım artıksanırım yok ama bakalım bugün adet olacak mıyım ona göre anlayacağız, adetim düzenlidir geç gelmez. Testi de koyuyorum ama görünmüyor fotoda pekEki Görüntüle 3524497