Erken Gebelik Testi Pozitif mi?

Merak ettim sonucunuzu

Kızlar sizce var mı? Aşırı bel agrısı yaşıyorum soş kasıgımda iğne batması var adetime 4 gün var bu testı 5 gün kala yaptım. 5 gün kala lahverengi lekelenmem oldu şimdi lekelenmede yok. Asırı tükürüğüm arttı. Sizce var mıdır birsey

Eklentiler

• e3ea2b4d-b632-4330-8ed7-bc1403627cb2.jpeg
    106,4 KB · Görüntüleme: 18
Reglin gecikince testi tekrarlamalısın hafif çizgi var gibi canım

Hafif bir çizgi var görünüyor ama anlayamadığım durum önce pozitif sonra nasıl negatif olabiliyor , bende buna benzer bir durum yaşadım. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor gerçekten

Hafif bir çizgi var görünüyor ama anlayamadığım durum önce pozitif sonra nasıl negatif olabiliyor , bende buna benzer bir durum yaşadım. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor gerçekten
Kaset test yalancı sonuç vermiş ne yazık ki erken gebelikler doğruymuş hastalandım

Olmazsın inşallah canım benim sabah yaptığın testi de paylaşırsın bizimle dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Olmazsın inşallah canım benim sabah yaptığın testi de paylaşırsın bizimle dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Günaydın canım, valla normal testte çizgi varken erken gebelikte çizgi çok çok silik çıktı valla şaşırdım artık sanırım yok ama bakalım bugün adet olacak mıyım ona göre anlayacağız, adetim düzenlidir geç gelmez. Testi de koyuyorum ama görünmüyor fotoda pek

Merhaba regli oldum kaset test yalancı sonuç verdi ne yazık ki erken gebelikler doğruymuş avox markaydı erken genelik testleri
Benim de aynı sizin gibi oldu, kasette çizgi çıktı erken gebelik çok silik çizgi. Henüz adet olmadım ama olacağım gibi hissediyorum artık önümüzdeki aya umut etmeye devam

bir önce ki yaptığınız freely strip test yalancı silik çizgi gösteriyor

Çıplak gözle bakınca görünür ama buradan görünmüyor balım sen en iyisi 2 3 reglinin geçmesini bekle sonra güzelce git kan ver regl olmadığın süreçte umut var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…