Aileniz ile ilgili sorunlar yuzunden evlenmek istiyorsaniz sakin ama sakin derim. Yagmurdan kacarken doluya tutulmayin.Merhaba. Kafam biraz karışık. 18 yaşındayım ve biraz evliliğe meraklıyım. Kendime ait bir ev, kendi düzenim olsun istiyorum. Ama yaşım çok kafamı karıştırıyor. Kendime güvenim yok sanırım. Evlenmek istiyorum ama cinsel bir temas istemiyorum. Böyle olunca da sanki evliliği kendi düzenim olsun diye araç olarak kullanmış gibi oluyorum dimi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Çok haklısın , evlilik sana göre değil .. düzen kurmak istiyorsan önce eğitim hayatıyla başla .. sonrasında istediğin gibi bir yaşantın olur . Özenme öyle netteki pembik geberik gelinlere ..Merhaba. Kafam biraz karışık. 18 yaşındayım ve biraz evliliğe meraklıyım. Kendime ait bir ev, kendi düzenim olsun istiyorum. Ama yaşım çok kafamı karıştırıyor. Kendime güvenim yok sanırım. Evlenmek istiyorum ama cinsel bir temas istemiyorum. Böyle olunca da sanki evliliği kendi düzenim olsun diye araç olarak kullanmış gibi oluyorum dimi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Okuyor musun?Bu konuları gündüz düşündüğümde ben de sizin gibi mantıklı kararlar verebiliyorum aslında. Ama gece olunca böyle şeyler hep aklımın bir tarafını kurcalıyor.
Evet. Liseden hemşirelik mezunuyum. Şuan da işletme okuyorum.Okuyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?