• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken evlilik isteği

Sizce 20 evlilik için erken bir yaş mı

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba. Kafam biraz karışık. 18 yaşındayım ve biraz evliliğe meraklıyım. Kendime ait bir ev, kendi düzenim olsun istiyorum. Ama yaşım çok kafamı karıştırıyor. Kendime güvenim yok sanırım. Evlenmek istiyorum ama cinsel bir temas istemiyorum. Böyle olunca da sanki evliliği kendi düzenim olsun diye araç olarak kullanmış gibi oluyorum dimi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Delirme :eek:

En son düşüneceğin şey olmalı evlilik şuan :deli:

Ya canım benim evlenip ne yapicam ? Temizlik ? Ütü ? Çamaşır ? Bulaşık ? Daha sayayım mi ? Böyle ben kardeşimin gözünün için e bakıyorum ki gelsin de birseye yardım etsin diye. Sacmalama derim :KK76::KK76:

Evlilik öyle dışarıdan görüldüğü gibi değil.
Benim kardeşim senden bir yas büyük abla sizi özeniyorum, kıskanıyorum diyor arada deli oluyorum. Zor zanaat zor. Yaşınız daha küçük ben bile erken evlendim diyorum :KK12:

Biraz daha sabır et canım inan herşeyin vakti ve zamanı var. Meslek sahibi ol en önemlisi belki bu söylediklerim sana şimdi " hiii hiii tabı tabi çok biliyon " dedirtiyor ama iç sesine şöyle doğru olan bu. :kahve:

Bir meslek sahibi olmadan kendi ayakları üzerinde durmadan evleneyim deme abla tavsiyesi :KK51:

Evlilik bir kişi ile olmuyor maalesef, bdv de biraz dolaş evliler nelerle uğraşıyor gör , evlilik maalesef Peri masalı değil, ne işi bitiyor ne stresi, kocan iyi olsa ailesinde sorun oluyor, bide yaşın ufak diye koruyup kollama sahip çıkma olayı var, yani diyeceğim o ki : ne meraklısın bu yaşta elalemin donlarını yıkamaya, evini temizle yemeğini yap , ailesine hürmet et. Bu kadar çok arzuluyorsan kendi ailenin kahrını çek! Kendi anne babandan kaçıp başkasınınkileri memnun etmek içinmi can atıyorsun ? Bu günlerinin tadını çıkar, babanın evindeki rahatlığı hiç bir yerde bulamazsın! Önce oku meslek sahibi ol

Cinsellik, duygusallik istemiyorsan niye evleniyorsun bul bir kadin ev arkadasi cik ayri eve ama calismiyorsunda... Adam sana baksin, eve baksin ama senden birsey beklemesin? Cok akillisin ya...

anlamıyorum gerçekten yeni nesilin daha ergenlikten çıkmamış gençlerin çoğu neden bu kadar evlilik istiyor. 16-18 yaş daha kendini zor temizler. Koskoca evi nasıl temizleyecek. Yazık şu gençlere. Ben de o yaşlarda evlilik hayali kurardım ama hep kendim kariyerli olayım, eşimde yüksek lisans bitirmiş olsun, birlikte şirket kuralım hayalim vardı. Gelinliği her kız ister ama sizin ki anormal birşey. Üniversite de dil eğitimi alayım dereceye gireyim hayalleri kur. Daha çok küçüksün. Yazınızdan bile çocuk olduğunuz belli

2000 li olmalisin . bebeksin daha Sen . ki evliligi Pek istediginden degil de meraktan istiyorsun .ne gyzel meslegin var kpss kazanirsan zaten ayri evin olacak insAllah .sana tavsiyem en az 27 yasina kadsr bekl e. 30 dan sonra evlenmek en mantikli . inan ki kendi kendine ve arkadaslarinla gezip tozman kafana gore yemek temizlik uyumak gibi gunluk seyleri keyfine gore yapman paha bicilemez .kafan atsa cik cafeye git sinemeya git kimseye sormadan . bi cayla ogununu gecirsen kimse hesap sormaz vs vs bunlar cok zevkli seyler evlili k illaki guzeldir dogru kisiye dogru zamanda . calis para ni ye ailene ver mutlu et onlari. Ben senin yasindayken nasl universite okurum meslegim olur diye dusunuyordum cunku cevrede duzgun evlili k yoktu kendi ailemde dahil. erkeklere guvenmiuordum evlilikten nefret ediyordim .cunku babam kotu bi ornekti .parami kazanmak istedim okudum falan sukur gene de ama istedigim gibi calisamadim simdi diuorumki keske memur olsaydim ulkemde maddi gucum olsaydi saglam oyle evlenseydim ki 27 de evlendim o bile erken geliyo bana . cok kucuksun .hayatin tadini cikar .annenle fsha cok vakit gecir

Back