Erkeklerin hepsi aldatir mi

kadınlarla erkekler farklıdır falan hikaye cinsellik iki cins için de gereklilik, şu cümleleri kuran adamı iyiki boşuyosun

her erkek aldatır tezini kabul ettiğim gün lezbiyenliğe meylederim gene de yutmam aldatılmayı aha bu kadar da büyük konuşuyorum, eşimi çok seviyorum affedemem

Eşine
Neden sen hayvan mısın da kontrolsüzce içinden gelince yapıp rahatlayacaksın
Aklı fikri olan insan kendini kontrol edebilir, bu yüzden onlara hayvan kendimize insan diyoruz de

Bi kere sen bosanma asamasinda falan degilsin onu gec bir kalem..
bosanicak kadin 2 senede coktaaan bosanirdi..sen sindirme asamasindasin ama onuda yapamiyorsun e tabi haklisin...
adam üzülüp af dileyecegine piskin piskin yaptigini savunuyor ..baska erkekleri ornek gosteriyor yok motor yok pedal yok direksyon nedir bu kardesim ya? Evet canim butun erkekler aldatir desek icine siner mi? Senin kocanin karekteri bu tek esli olmak istemiyor demek ki..bu adam surekli yapar bunu..

Ben aldatılmayı hak ediyor demedim. Zayıflık güzellik olmayabilir, ama kilolu olmak kişinin sağlıksız olduğunu gösterir. Kilonun savunulcak hiç bir tarafı yoktur!
Hamile kalinca kilo aliniyor dogal olarak...
Kiloyla ne alaka ya dünyanın en güzel kadınları bile aldatildi sen ne konusuyorsun

her erkek aldatır bence.haa istisnalar kimdir bana göre kadın baskın olan evliliklerde tepesine vuran her tartışmada zeytinyağı olan kadının kocası aldatmaz. aslında ister ama aldatamaz korkar çünkü cadaloz karısından onu rezil edeceğini bilir durum bu bana göre .annemin bir komşusu var kocası mazlum ailesine çok düşkün dışardanda hep imrenmişimdir aldatılan kadın bile kocasının melek olduğubnu düşünürdü hep öleydide.Kadın ev hanımı üç çocuğu var işden gelen koca hanıma yardım eder küçük çocuğun bakımıyla ilgilenir ben işten gelince inerdim bazen kadın kanepede uyuyor adam çocuk gezdiriyor ne güzel derdim çalıştığım halde böle bişey görmemiştim.sonuç adam aldattı üstelik birde karısına o kadına aşık oldum demiş.bu arada komşumuz tertemiz akıllı pratik biridir çok şaşırmıştık buda aldatırsa herkes aldatır dedik

benim kocam aldatmaz demeyin hanımlar aldatır.asla aldatmazlarda parayı bulınca aldatır.keşke olmasa ama durum bu rabbim şaırtmasın eşlerimizi kadınlarada akıl fikir versin

neyin belgeseli varmış ?
pardon.
eşiniz insanlar alemi yerine hayvanlar alemini izlemiş anlaşılan çiftleşme konusunda.

asil o anlattigin tipler eslerini aldatiyor malesef. cünkü evde göremedigi sayginligi disarda baskasinda görünce gönül o tarafa kayiyor.

bence her erkek aldatmaz.
mesela sunu diyebilirim, benim eski esim beni inanilmaz derecede cok seviyordu, deger veriyordu, gözümün icine bakiyordu. ama uzun zaman evli kalsaydik, garanti veremezdim.
eski sevgilim iliskide pasif, biraz ilgisiz biriydi ama aldatmazdi. ayrilirdi ama aldatmazdi

erkeklerde normal bayanlarda anormal vay be düşünceye bakın! bize gelince bayan yapamaz oluyor hep nedense Allah öyle demiyor Allah ayrım yapmıyor erkeğede bayanada bunu haram kılmış nasıl oluyorda erkek ben yaparım unutur karşıdaki gibi bir düşünceye kapılıyor ya bu nasıl birşey çok öfkelendim gerçekten kuzum Alahım dayanma gücü versin sana erkeklerin hepsi yapmaz hepsi demek iyilere haksızlık olur arada bunun gibi kendini bilmez çıkıyor işte bir uzman yardımı al bu süreyi atlatmak için boşanma olayında çok iyi düşünmüşsün tekrarlar belliki pişman falanda değil pişman olduğunu hissedemedim ben açıkçası çünkü

ne alakası var misal dedikodu yapan ya da yalan söyleyen kadınlar da var diye hepimiz dedikoducu ya da yalancı mı oluyoruz ayrıca aldatan birsürü de kadın var hepimiz aldatan kadın mıyız öyleyse? sizinki kendine yancı aramış o kadar

bu insan da kusura bakmasın kimse erkeğin motoru oluyor o zaman kadın yapınca motor ö kaka erkek yapınca temiz oluyor sanki kendisi de aynı meret halbuki

benim kocam aldatmaz demeyin hanımlar aldatır.asla aldatmazlarda parayı bulınca aldatır.keşke olmasa ama durum bu rabbim şaırtmasın eşlerimizi kadınlarada akıl fikir versin
Yada bu cumleleri kuran kadin kesin aldatilmis sindirmek icinde bütün erkekler aldatir lafini benimsemistir..ama sana kötü haber butun erkekler aldatmaz...sen inan yada inanma..

Bayan aldatirsa sevgisi bitmis olurmus ondan aldatirmis ama erkek icin bu esini sevmedigi icin degil sadece cinsellige bakislari farkli oldugu icin yapilan birseydir diyor birde bu derece acik ve rahat olmasi beni daha ofkeli ve guvensiz yapti,bosanmadan once psikologa gitmeyi teklif etti birlikte gidip bi erkek uzman agzindan dusunduklerinin aynisini soyleyip utansin istiyorum bu konuda kendini hakli gormesine izin vermek istemiyorum.

her erkek aldatır diye bir şey yok. adam olan yapmaz. yapan kişiyle de işim olmaz.
kocanın düşünce tarzı çok iğrenç. vur tekmeyi. bundan sonra onlarla yapsın o zaman.
boşandıktan sonra da bir daha kimseyle olmak istemediğini falan yazmışsın. zamanla bu düşüncen değişir. herkesi aynı kefeye koyma. ilerde önüne iyi bir insan çıkarsa, fırsat verirsin

Erkeklerin hepsi aldatmaz. iyi erkekler de var gerçekten , cok onemli bir olay yaşamissiniz. umarım ömür boyu mutlu olacağınız kişiyle evliliginiz karşılıklı güvenle surer

Yada bu cumleleri kuran kadin kesin aldatilmis sindirmek icinde bütün erkekler aldatir lafini benimsemistir..ama sana kötü haber butun erkekler aldatmaz...sen inan yada inanma..
evet bütün erkekler aldatır seninki aldatmıyorsa korktuğundandır bu durumda aldatmayan erkek var demektir.haa korkmuyorsa seni çoktan aldatmıştır aldatacaktır malesef ister inan ister inanma çok üzgünüm durum bu.doğru tahmin etmişssin bende aldatıldım.etrafımda iş çevremde özellikle öle çokki aldatmayanlarda dediğim gibi ya parası yok yada korkuyor

Aldatmayan erkek trilyonda bir sanırım. Geriye kalan da aldatıp yakalanmayan ve yakalananlar...

Erkeğin aldatmamasını sağlayan bir kaç faktör daha vardır. Birisi kendisine saygıdır, birisi imanlı oluşudur. Adınıza çok üzüldüm ama her erkek aldatmaz ve aldatmayan erkeğin tek açıklaması eş dırdırı korkusu değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…