- 20 Ocak 2010
- 45.670
- 158.978
- 43
-
- Konu Sahibi umut_sahili
Bencede.Degisik dunya lezzetlerini tatmak isteyen evlenmicek o zaman.
2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.
2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.
erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi
Yanı dostum kilolularda aldatilmayi hak ediyor dediğine gore ve şunu bil zayıflık güzellik değildirSadık erkekler çok. Kadınlara da iş düşüyor ama, bir çok kadın evlendikten sonra bakımı bırakıyor ve kilo alıyor. Kilolu bir kadınında kabul edelim ki cinsel cazibesi çok düşüyor. Kadınlar kendi üzerine düşeni yapmalı ve kilolarına dikkat etmeliler spor yapmalılar.
Aynı şey erkekler içinde geçerli, Bakıyorsan adam nişanlıyken filinta gibi, bir evleniyor hemen göbek. İki tarafta görüntüsüne dikkat etmeli.
Yanı dostum kilolularda aldatilmayi hak ediyor dediğine gore ve şunu bil zayıflık güzellik değildir
Milyonlar yazmiyir buraya sonucta herkes oyle degil elbette kendine guvenen ve ahlaki yerinde vicdani yerinse hicbir erkek yapmaz bunu aldatmanin cinselligin darki yoktur cinsler acisindan bu adamin yaptigi tek sey durumu normallestirerek kendi inandigi yalana seni de inandirip labullendirmek bu yaptigi aldatmadan daha adice bir durum allah basima vermesin kimseye vermesin