- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
-
- Konu Sahibi umut_sahili
aslaaaa ne kadar güzel kurgulamışssınız bayıldım benim bile aklıma gelmemiştiKadın erkek ju lafın arkasına sığınıyo kadın bunu diyerek olayı normalleştiriyo erkekte şunu demeye getiriyor: beni boşasan nolur başkasını bulsan o da aldatacak
aslaaaa ne kadar güzel kurgulamışssınız bayıldım benim bile aklıma gelmemişti
genelleme yaparken ya da yapmaya yanaşmazken aklına gelen ne peki
yorumuna aslaa diye tepki vermiştim.öle bişi olabilirmi yahu.ironi yaptım söylediğin senaryo.adam hem aldatacak hemde pişkin pişkin ee beni boşasan nolacak başkasıda seni aldatır dicek.bide böle tipler var yani ölemi.genelleme yapıyorum bu benim fikrim.üç beş tanesi istisna dedim.buda kaideyi bozmaz demiştim önceki yorumumda.bana kızan bayanlar demekki o üç beş taneyi bulmuşlar ee sorun yok o zaman.
birini neye göre genelledin diğerini neye göre genellemedin anlamadım
esin seni aldattı o yüzden her erkek aldatır diyosun sonunda eşini affettin o yüzden de aldatan bi daha aldatır diye genelleyemem diyosun çünkü umduğun bu, aldattı bi daha aldatmasın temennisi bu
aldatıldığımda 8 yıllık evliydim kızım 1 yaşındaydı şimdi 17 senelik evliyim.temennim falan yok aldatılan artık temenni etmez çok güçlü çıkmışıtır bu durumdan .bu temenniler hiç aldatılmayanlar içindir.çünkü hep düşünür(her nekadar çeker giderim desede) ne yaparım diye böle bi durumda sonra düşünmesi bile korkunç gelir temenni eder.
ben kiloyu savunmadım ama öyle kadınlar varkiş afet gibiler kiloda yakışıyor çünkü güzel...Ben aldatılmayı hak ediyor demedim. Zayıflık güzellik olmayabilir, ama kilolu olmak kişinin sağlıksız olduğunu gösterir. Kilonun savunulcak hiç bir tarafı yoktur!
Bosandiniz mi ?2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.
Halt etmiş onu diyen adam. Evet erkekler daha5kolay yoldan çıkar. Birde erkekler genelde affedilir. Yada namussuz damgası yemez hiçbir toplumda. Bunun da rahatlığı var uzerlerinde ki en büyük etken bu bence.2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.
İnsan kime güvencesini bilemiyorum o kadar çok seviyormus gibi görünüp aldatan var ki birde su erkeklerin üstün tutulması yok mu bazen su erkeklerin soyu tukensin diye dusunuyorum !Halt etmiş onu diyen adam. Evet erkekler daha5kolay yoldan çıkar. Birde erkekler genelde affedilir. Yada namussuz damgası yemez hiçbir toplumda. Bunun da rahatlığı var uzerlerinde ki en büyük etken bu bence.
Güzel yada sexi kadın görünce bakan adamın cogunluğu ciddi oranda yuksektir buna adım gibi eminim. Ama eyleme dökmeyecek adam sayısı da bence öyle azımsanacak kadar değil.
Yani manrıken onların soyu tükenirse bizim de tükenir. Allah islah etsin diyelim:)İnsan kime güvencesini bilemiyorum o kadar çok seviyormus gibi görünüp aldatan var ki birde su erkeklerin üstün tutulması yok mu bazen su erkeklerin soyu tukensin diye dusunuyorum !