- 25 Nisan 2015
- 37
- 8
- Konu Sahibi umut_sahili
Hem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadık erkekler çok. Kadınlara da iş düşüyor ama, bir çok kadın evlendikten sonra bakımı bırakıyor ve kilo alıyor. Kilolu bir kadınında kabul edelim ki cinsel cazibesi çok düşüyor. Kadınlar kendi üzerine düşeni yapmalı ve kilolarına dikkat etmeliler spor yapmalılar.
Aynı şey erkekler içinde geçerli, Bakıyorsan adam nişanlıyken filinta gibi, bir evleniyor hemen göbek. İki tarafta görüntüsüne dikkat etmeli.
Ayriyetten sokrates bir nikhomakhosa etik kitabinda der ki bak themis milyonlar yapiyor diye bir sey dogru milyonlar yapmiyor diye bir sey yanlis degildir cogunlugun yaptigi o sey aptalca olabilir hatta o cogunluk bir salaklar toplulugu olabilir bu dogruyu yine de degistirmez degerini kaybettirmez miluonlar aldatabilir ama asla normallestirilecek bir sey olamaz bu durum
Ben aldatılmayı hak ediyor demedim. Zayıflık güzellik olmayabilir, ama kilolu olmak kişinin sağlıksız olduğunu gösterir. Kilonun savunulcak hiç bir tarafı yoktur!
He canım her erkek aldatır. Sen de bunu genelleyip normalleştirerek eşini affetme yolları arıyorsun ama yanlış yerdesin.
erkek kadına göre çok daha kolay aldatır bu bir gerçek .2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.