Erkeklerin hepsi aldatir mi

Sadık erkekler çok. Kadınlara da iş düşüyor ama, bir çok kadın evlendikten sonra bakımı bırakıyor ve kilo alıyor. Kilolu bir kadınında kabul edelim ki cinsel cazibesi çok düşüyor. Kadınlar kendi üzerine düşeni yapmalı ve kilolarına dikkat etmeliler spor yapmalılar.

Aynı şey erkekler içinde geçerli, Bakıyorsan adam nişanlıyken filinta gibi, bir evleniyor hemen göbek. İki tarafta görüntüsüne dikkat etmeli.

Iyi günde kötü günde hastalikta saglikta ( kilo aldiginda degil )....:KK56:
Efendim evlenince kilo aldim. Sebebi var. Hersey disardan gozuktugu gibi olmuyor bazen. Acaba yakinlerim bana bakinca ne kadin be "Evlendi kendini saldi ayy" mi diyecekler. Konuyla baglantili dusununce yorumunuzu pek dogru bulmadim. Genel olarak fit olmak spor yapmak eşinle iliskinde ve hayatinin her alaninda iyi hissetmeni saglar dogrudur

Ayriyetten sokrates bir nikhomakhosa etik kitabinda der ki bak themis milyonlar yapiyor diye bir sey dogru milyonlar yapmiyor diye bir sey yanlis degildir cogunlugun yaptigi o sey aptalca olabilir hatta o cogunluk bir salaklar toplulugu olabilir bu dogruyu yine de degistirmez degerini kaybettirmez miluonlar aldatabilir ama asla normallestirilecek bir sey olamaz bu durum

aldatan erkekleri pipisinden asmali :)) gercekten mide bulandirici ya... boyleleri ile ewli kalmayin arkadaslar... ihtiyacmis..hayir diyemezmis... hemen yol werin... baska kadina temas etcek sonra sana dokunCAK! ıykkk... kusmak istiyorum...

Her erkek aldatır diye bir şey yok. Bazı ilişkilerde aldatan taraf kadın bile olabiliyor. Bu insanın kişiliğiyle alakalı.

Sensin motor diyecektin o pislige. Motorun alası sizin gibi karisi senin icin 9 ay karninda senin canini tasirken gidip onun bunun 2 dakikalik zevki oluyorsunuz diyecektin.denmemis ben burdna yazdim rahatladim
Her erkek aldatmaz karaktersiz erkek aldatir.

2 sene once hamileyken esi tarafindan aldatilmis suan bosanma asamasinda olan bir bayanim esimle aramizda gecen bir konusma su sekilde, sen gucsuzsun baska biri olsa coktan bu konuyu atlatmisti bende ayni seyi yapsam sen unutabilirmiydin dedim o da erkeklerle kadinlarin cinsellige bakislari farklidir bunun uzerine bi belgesel bile var dedi ve eger kendisine takilmis bi kadin varsa genelde motor diye tabir edilen bunu hicbir erkek reddetmez dedi cunku erkekler bunu bi ihtiyac olarak gorurler ve o an degerlendirirler biter dedi,is yerinden birini ornek verdi sessiz sakin evli iki cocuklu bi adam ben bile beklemezdim ama gittigi yerlerde kadinlarla cekilmis fotolarini gormus bilgisayarda,bunlari kendini hakli gostermek adina soyledigini dusunemiyorum cunku gerek burdaki hergecen gun artan aldatilma konulari hem de gercekte sahit olduklarim bunun aci bi gercek olduguna inandiriyo beni,bu konuyu bi psikologlada gorusmeyi dusunuyorum o kadar guvenim sarsilsidi ki esime ve tum erkeklere karsi bundan sonra bosaninca hayatimda kimse olsun istemiyorum:KK43:(( sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda.
erkek kadına göre çok daha kolay aldatır bu bir gerçek .
Erkek genelde cinsellik amaçlı aldatır
Kadın ise aldatıyorsa karşıdaki erkekte ilgi alaka bulduğu için aldatır .
Böyle bir fark var arada ama bu aldatmanın normal olduğunu ya da her erkeğin aldattığını göstermez

Boyle bi konusma ve hayata bakis acisi bile bi adamdan bosanmak icin yeterli..her erkek aldatirmi sorusuna cevabim aldatmanin cinsiyeti erkegi kadini yoktur eger kisilikli onurlu merhametli allah korkusu varsa be erkek ne kadin aldatmaz kendine olan saygisi icin kendi vicdani ile yuzlesmemek icin aldatmaz esinizin sizi sindirmesine biyle aptalca cahilce dusuncelere ikna etmesine izin vermeyin ve kisisel dusuncem aldatmanon bir keresi olmaz sessiz kalip o evlikige devam ettikce bu bi kabullenis olur oyle devam eder karsjnizdaki de enayo yerine koyup semeri vurur durur

nekadar saçma bir düşünce bu..motor kadın varsa erkekte var ozaman sende herşeyi yapabilirsin...
har erkeğin aynı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum..

eşin hasta
erkeklerın hepsı aldatmaz
her ınsan aldatmaz
1 esını seven aldatmaz
2 namusuna serefıne duskun kendı namusundan korkan ınsan aldatmaz
3 allahından korkan zaten aldatmaz

esınde malesef ne sevgı var ne karakter nede allah korkusu
kurtuluyor olmanıza sevındım merak etmeyın o defalarca esını aldatms kendı dengınde bı kadınla ımtıhan edılecektır :KK66:

"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" diye bir söz var ya hani, eşiniz de bu hesap... Kendi ayıbını, "ama herkes yapıyor" diye aklamaya çalışmak ne kadar yozlaşmış bir zihniyet. Ayrıca her erkek aldatır diye nasıl bir genelleme yapılabilir? Bu her erkek karaktersiz, iradesiz, namussuz, ikiyüzlü demekle eş değer. O kadar umudunuzu kesmeyin. Karakteri sağlam kadınlar da erkekler de var bu dünyada.

her erkek aldatmaz, ama her erkeğin elbette cinsellik içgüdüsü vardır. kimisi bunu bastırabilecek irade ve karaktere sahiptir, kimisi de 'omo hor orkok oldotor' der.

Esinin ihtiyac dedigi seyin adi onursuzlukdur .
Ne demek ihtiyac ya evde esi varken nasil baskasina ihtiyac duyuyormus terbiyesiz.
Bütün erkekler aldatirmi, bence firdat buöan her erkek yapar evet.

X