- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
-
- Konu Sahibi umut_sahili
Muslumanlarin bazilarida 2-3 kadin aliyor..su konuyu bile dine getirdik...
Gerçekten komik olmuş İnsanlığı,iradeyi dine bağlayan zihniyetleri de aklım almıyor.. Bence Yusuf değil normal insan yetiştirin o da yeter bize Ayrıca musluman toplumlardaki erkeklerin de bu konudaki rahatlığının diğer toplumlara oranla daha fazla olduğuna da dikkatinizi çekmek isterim.
yazip yazip siliyorum...o kadar sacma bi yorumki banlanmaya degmiyor.
Anlayamadım saçma olan nedir sizinle aynı fikirde olmayışım mı? Öyle bi yetkiniz var mı bilemiyorum ama isterseniz banlayın yeni üye olmam sizi buna itti heralde ? Site kurallarına uygun olmayan bi yorum yapmadım.. ama aynı fikirde olmayışım sizi rahatsız etti sanırım.. Fikirlerimi yazmak sizin yazmanız kadar doğal.
bir kere yapan bidaha yapıyo mantığı için genelleyemem her erkek aldatır geneldir ama.birde aldatmayı ne sanıyorsunuz siz yataktan ibaret değil aldatma. internet ortamı yatakta aldatmayı solladı.sizin o aldatmaz dediğiniz herifler varya işte onlar yatakta aldatmıyor eşlerini seviyorlar çünkü başka tenden tiksiniyorlar bu tiplerde aldatma internetten konuşarak oluyor ve bu benim için büyük aldatmadır.inşallah aldatılmazsınız çok zor ama üç beş düzgün adam istisna istisnalarda kaideyi bozmaz .15 tane Bill Gates tipli personelle çalışınca du bi eşim nerelere bakıyor dedim demez olaydım dibine kadar bağlanıp incelediler .fazlada kurcalamamak lazım bee sen böle devam et valla en iyisiNeyse kendini bu sekilde avut..senin durumunda olmakda zor.piskolojin bozulmus..bir kere yapan yine yapar ömrün boyle gecer gider...erkeklerin bir kısmı korktugu icin degil esine sevgilisine deger verdigi ona asik oldugu icin aldatmaz...sen bence bunlara kafani yorma...
Muslumanin derdi beni germez bende muslumanim ve orucluyum su an..lakin her konu dine baglanmaz...cunku maalesef garip ama gerçek birsey var dunyada buda islam dunyasinda cok eslilik ve kadina kötü davranma..buda islamin degil insanlarin sucu bunu gormezden gelemem..muslumanlarin derdi sizi niye gerdi onu anlayamadim ben !!!! konuyu kendi fikrimce yorumladim ,
yorum belli sahibi belli.nedir bu polemik meraki sasiriyorum bazen
Uff valla sıktın ..belkide boyle sıkıcı sin diye aldatti esin seni ..bir kere yapan bidaha yapıyo mantığı için genelleyemem her erkek aldatır geneldir ama.birde aldatmayı ne sanıyorsunuz siz yataktan ibaret değil aldatma. internet ortamı yatakta aldatmayı solladı.sizin o aldatmaz dediğiniz herifler varya işte onlar yatakta aldatmıyor eşlerini seviyorlar çünkü başka tenden tiksiniyorlar bu tiplerde aldatma internetten konuşarak oluyor ve bu benim için büyük aldatmadır.inşallah aldatılmazsınız çok zor ama üç beş düzgün adam istisna istisnalarda kaideyi bozmaz .15 tane Bill Gates tipli personelle çalışınca du bi eşim nerelere bakıyor dedim demez olaydım dibine kadar bağlanıp incelediler .fazlada kurcalamamak lazım bee sen böle devam et valla en iyisi
Muslumanin derdi beni germez bende muslumanim ve orucluyum su an..lakin her konu dine baglanmaz...cunku maalesef garip ama gerçek birsey var dunyada buda islam dunyasinda cok eslilik ve kadina kötü davranma..buda islamin degil insanlarin sucu bunu gormezden gelemem..
Uff valla sıktın ..belkide boyle sıkıcı sin diye aldatti esin seni ..
her erkek aldatir degil canim aldatan yine aldatır genellemesi bana daha dogru geliyor bu benim fikrim.....
adam bi kere yapmis alismis yine ister duramaz bence..zaten aradaki sevgi ask bitmistir..[
aaaa niye kızıyosun ne güzel tartışıyoruz sıkılma bu kadar yaparsada derdi bana sana neki hem senin tuzun kuru niye geriyosunuz anlamadım erkeklerin avukatlığını yapmakta ne oluyor.
sıkılıyorsan bana cevap yetiştirmessin olur biter alıntı yapma bir dahaUff valla sıktın ..belkide boyle sıkıcı sin diye aldatti esin seni ..
her erkek aldatir degil canim aldatan yine aldatır genellemesi bana daha dogru geliyor bu benim fikrim.....
adam bi kere yapmis alismis yine ister duramaz bence..zaten aradaki sevgi ask bitmistir..
bir kere yapan bidaha yapıyo mantığı için genelleyemem her erkek aldatır geneldir ama.birde aldatmayı ne sanıyorsunuz siz yataktan ibaret değil aldatma. internet ortamı yatakta aldatmayı solladı.sizin o aldatmaz dediğiniz herifler varya işte onlar yatakta aldatmıyor eşlerini seviyorlar çünkü başka tenden tiksiniyorlar bu tiplerde aldatma internetten konuşarak oluyor ve bu benim için büyük aldatmadır.inşallah aldatılmazsınız çok zor ama üç beş düzgün adam istisna istisnalarda kaideyi bozmaz .15 tane Bill Gates tipli personelle çalışınca du bi eşim nerelere bakıyor dedim demez olaydım dibine kadar bağlanıp incelediler .fazlada kurcalamamak lazım bee sen böle devam et valla en iyisi