Erkeklerin hepsi aldatir mi

Bu konunun reklamının durex olaması ne kadar da manidar

Hepsinin aldattığını sanmıyorum ama bazılarının bu işte profesyonelleşip asla yakalanmazken bazılarının ilk girişimde çuvalladığı aşikar. Birde zamanla arsızlaşan versiyon var tabi nasılsa el mahkum karım affeder diyerek. Ne diyeyim hepsi birbirinden beter bu saydıklarımın.

Ahlaksız a bak atlatmış olman gerekmis hadi ya bi ihtiyacmiş bak sen kardeşim niye evlendi ki başkasından o ihtiyacını karsiliyacaksa ihtiyacsa ihtiyaç evinde namusun var be adam aldatilmaya göz yumacaksan devam et kardeşim bu adam bi yapmış iki da yapar üç de devamı gelir yani sen nasıl olsa affediyon ya

her erkek aldatmaz yani bunu düşünmez ancak güzel alımlı bir bayanın gel teklifini reddedecek erkek yoktur. aldatmayan erkek fırsatını bulamayandır diyebiliriz. çok çirkin başka kimsenin etkilenmeyeceği bir erkekle evlenirseniz belki bir ihtimal yok olur :)

Her erkek aldatmaz. Ama şu konuda erkekler hep aynı düşünür bir anlık birşeydi bitti gitti diye. Maalesef böyle zihniyete erkekler de çok. Bana göre asıl motor erkeklerdir. Beyni çalıştırmak yerine alt kısmı iyi çalıştırıyorlar buda bir nevi erkeğın fahişeliği. Boşanmakla iyi yapmışsın affedilicek bir durum yok. Ama bütün erkekler aynı değil. Genelleme yapma. Bu sekilde düşünürsen bir daha kimseye güvenemezsin.

Yakalanmayacağını ve hiç anlaşılmayacağını bilen bir erkek, çok hoş seksi bir bayanın (mesela Adriana Lima) onunla yatma isteğini geri çevirmekte zorlanabilir.
Yakalanmayacağını ve hiç anlaşılmayacağını bilen bir kadın, çok hoş seksi bir erkeğin (mesela Burak Özçivit) onunla yatma isteğini geri çevirmekte zorlanabilir.

Eşin son derece itici, erkeği yüce bir varlık olarak gören kadını ise aklı kısa olarak gören bir k-ı-r-ooo
Ne yani o erkek olduğu için bu tür fırsatlara hiç bir zaman hayır demeyecek ne de olsa ihtiyaç ama sen kadın olduğun için onun gözüde zaten aklın da kısa evinde erkeğini bekleyeceksin.
Hep soruyorum bu tür konu sahiplerine bu kocalar piyangodan mı çıktı? Yoksa Noel Baba bacadan mı attı? Hiç tanışma fırsatı bulmadan pat diye mi evlendiniz?

Şu zihniyet daha önce nasıl kendini ele vermez?

eşinin savunmasını birden fazla erkekten duydum;

şu şekilde;

işte bir erkek iş o raddeye gelince asla reddedemez diyorlar.

iyi de iş o raddeye gelene kadar bari aklını çalıştır be adam, değil mi?

yani eşiniz fizyoloji konusunda haklı bile olsa, yine de haksız. sonuçta o zemin hazırlanana kadar neredeymiş beyefendinin aklı.

Burak ozciviti ben red ederdim...:)

bu vicdan meselesi vicdanı olan erkek veya kadın aldatmaz ben yakalanmayacagımı bilsem ne olucak ben biliyorum esimin haberi yok hangi vicdan kabullenir ben kendimi affedemem ki ..aldatmaya meyilli olan adamda kadın da tek bir insana baglı olacak sekilde iliskiye baslamasın silah zoruyla baslatmıyor kimse madem oyle bigun onla bigun bunla takılsınlar

Aldatan erkek sayısı=aldatan kadın sayısı...Kadınlar kurnaz olduğu için, 1 dakikada 100 yalan söylemeyi becerebildikleri için, aldatmayı ellerine yüzlerine bulaştırmıyor erkekler gibi. Hiç bir kadın eşini aldattığını en yakın arkadaşına bile itiraf etmez ama bir erkek (yapmasa bile) ballandıra ballandıra anlatır, dün gece şu hatunu götürdüm diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…