Erkeklerin hepsi aldatir mi

Bir erkekle aldatmıyor herhalde. Aldattığı kişide kadın. Eşinizin bu söylediğine göre sizede böyle bakan erkekler var demek ki.
Sizinde ihtiyaçlarınız var her yönden. Motor kadın varsa ( ne kadar berbat bir kelime) jigololarda var.
Ya uff neler yazıp duruyoruz, nelerle uğraşıyoruz.
Sakın üzülmeyin, umutsuz olmayın. Çok karakterli , onurlu erkekler var.
Karaktersizler de karaktersizleri örnek verir tabi.
Başı önünde erkekleri örnek verecek hali yok.

Kadinla erkegin cinsellige bakisinin farkliligiyla alakasi yok bunun!
Bizim ulkemizde erkekler pohpohlanir kucuklugunden beri, kiz cocuklari da belli tabularla yetistirilir. Erkek maymun istahli olur, kiz korkak... O zaman erkegin hayvandan farki yoktur diyebiliriz esine gore. Allah akil veriyor kullanalim diye, onun yerine baska bi tarafimizla dusunursek hayvandan farkimiz kalmaz.
Ve sakin bu zihniyette bi adami affetme!

Ay şeyimi tutamadım demiş kılıf uydurmuş..Kadın erkek farketmez karakter yoksunu her insan (başka tabir bulamadım insan demeye dilim de varmıyor ama) aldatır

Erkeklerin hepsi aldatmaz şeyine hakim olamayanlar aldatır.

Aldatan erkeklerin yetişme şeklide çok önemli aldatmaya normal bakan,erkeği ayrıcalıklı gören,bizim bir nefsimiz var ama onların bilmem kaç nefsi var erkektir yapar vs....mantığında olan bir anne ile büyümüş ise sadece o erkeğe de suç bulmam ben.adam sırf pipili diye ayrıcalıklı olduğunu sanabilir.

Ayrıca olay cinsellikse kadınların cinsel dürtüleri yok mu? O zaman bizlerde motor erkekler bulup bir kereligine aldatalim onları.e bizimkide nefis.

peh.. her erkek aldatmaz.. daha once de benzer bi konuya yazdim, nerden biliyosun diyecekler, biliyorum efendim eminim.. babam amcalarim dayim eski esim aldatmadi.. insanin inanciyla, ahlakiyla alakali bu; cinsiyetliyle degil..

Kafam o kadar karisik ki esimin babasi bi hayat kadiniyla birlikte olmus ve annesi ogrenmis bunu,babami garip sitelere girerken gormustum,ilk is yerimde babamdan daha buyuk adam yine o sitelere girerken gordum pc gecmisinden,peki ya yasini basini almis halen akli uckurunda olanlar o kadar cogaldi ki ornekler kafamda o kadar sogudum ki erkeklerden,eger bi yerlerde esine omrunun sonuna kadar sadik nefsine hakim olan insanlar varsa allah onlarla karsilastirsin herkesi ben sanirim bundan sonra ogluma adayip kendimi yalniz bi hayat surucem

2 türlüde aldatma var işde canım hem fiilen hemde bütün erkekler aldatır diye kandırmaya çalışarak

Adam işinin ehli çünkü.gerçi biz kadınların da çok hatası var.kk da bile canım cinsellik yoksa aldatma sayılmaz ya da ya erkek yapar vs...laflarını çok duydum ben.

Adam işinin ehli çünkü.gerçi biz kadınların da çok hatası var.kk da bile canım cinsellik yoksa aldatma sayılmaz ya da ya erkek yapar vs...laflarını çok duydum ben.
Bide hep bizim suçumuz evlenince kilo alıyormuşuz kendimize bakmıyormuşuz adamlarda evlenince brad pitt oluyolar sanki haa sexi geceliklerimizi giyip cilve yapmassak hakediyoruz zaten

oha yani ne pislik adammış
her haltı yemiş bir de resmen normalleştirmeye üste çıkmaya çalışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…