Erkekleri yatakta memnun etmek için neler yapmak gerekir?

Eşlerinizden çekinmeyin yahuuu her haltı yaptığımız adam kocamız bizim ne var bunda banyo konusundada istediğim gibi girer çıkarım şahsen ben varkende o girer gelme deyip kendimi saklasam veya o bana bunu yapsa tepkide veririm saçmalama derim yani bide hiç penisi görmeden ilişk yaşayanlar var bunuda aklım almıyor Kocam o benim ya nikahlı kocam dinen bile arkadan ilişki dışında herşeye tamamken aklım almıyor bazı durumları rahat olun arkadaşlar tadını çıkarın

Nick inin hakkını vermişsin be bu ne cilve ben hepsini ve daha fazlasını yapıyorum ama gel gör ki benim adam çok geç geliyor işten ve aşırı yorgun oluyor haftada 1- 2 anca bazen adama uykusunda sırnaşıp kandırıyorum garibim rüya sanıyor onu da sabah kendini çıplak bulunca ayıkıyo olaya tecavüzcüyüm sanırım

Yaaaa koptummm yapcak bişe yok seks beklemez hahahah

Hiç utanmam yoktur valla. Gerçi kocam da yok ama abicim anlatırım ne istiyorsam. Şöyle isterim böyle güzel şunu da yapalım mı v.s.v.s.
Siz de öyle olun. Utanmanıza gerek yok o sizin helaliniz, kocanız. Giyinip süslendiğiniz gibi sevişmek istediğinizde yanına gidip sırnaşın, övün, kocanızı beğendiğinizi belli eden minnoş sözler söyleyin. Mesela ben eski eşime yüzündeki minik benleri severek yürürdüm bazen ahahahahahaha enteresanmışım yaa
neyse...
Löp diye gidip kucağına bile oturmuşluğum vardır... Bu çok doğal bir ihtiyaç. Kocamızla yaşamıycaz da kimle yaşıycaz...
Raaad olun bacım...

Belirtiyorum açıkça genelde. Bazen sitem ederekte ben hiç bişey hissedemeden bitti diyorum. O da ikinciyi deneriz diyo sonrada uyuyo. Dün akşam özgüvenim tavan yapınca uyumasak mı dedim gülümsedim ikinciyi istediğimi söyledim ama ben yorgunum dedi öptü ve uyudu..

O zaman asil sorun sizin utanmaniz degil bu durum. Ayni durum bir kez daha tekrarlandiginda ben seni yormam diyerek kontrolü ele alın. Yine reddederse ciddi ciddi bu durum icin terapiye gitmeniz gerektigini konuşun. Ikinciyi kendi teklif etmis. Sonra yorgunum deyip uyumuş. Empati kurmasini isteyin. Cok zor valla. Nasil rahat rahat yatiyorlar anlamiyorum. Zevk araçları miyiz biz onlarin?

Öyle yapınca sen üste çık kontrolü eline al ben seni yormam bana bırak kendini de merak etme iş oraya geldigi zaman bi yerden sonra o yorgunluk falan kalmıyor bi anda kendini altta buluyorsun en azından bizde öyle oluyor ben üstte başlasam bitişi altta yapıyoruz hatta erkekler genelde kadının üstte oldugu pozisyonları daha çok seviyorlar sevişirken bunu sormuştum ben

Evet eşiminde en sevdiği pozisyon üstte olduğum. Onda da benim bacaklar hemen ağrımaya başlıyo :) teklif ediyorum ama resmen gözlerini kapatıp uyumaya başlıyo kırk kere uyucak msn uyuma ya diyorum ama uyuyo bende gurur yapıyorum 2.yi istemediği için. Anca tatilde yada hafta sonu biyerlerse gidip kısa kaçamaklar yaparsak 2. Oluyo

Beni biraz utandıran da bu sanırım 2.yi isteyip geri çevrilmek. O kendini tatmin edip uyuyo ben öyle kalıyorum. Sinirleniyorum bir daha kendimde yaklaşmaya çekiniyorum. Buna bi çözüm bulmam lazım. Yorgun oluyorum diyo evet gerçekten tüm gün ayakta ve yoğun olduğu bir iş yapıyo haklıda olabilir ama en azından haftada bir iki seferde 2.yi denesek bende mutlu olurum. Uykuya dalmasına müsade etmiyim üstüne çıkıyım sırnaşıyım diyorum ama gözlerini kapatıyo uyuyo yapamıyorum çekiniyorum.

İkinciyi istemek yerine birincide senin önce rahatlamanı sağlamayı deneseniz bir kere de bence bu daha uygun olabilir çünkü o rahatlayınca isteği bitiyor

İkinciyi istemek yerine birincide senin önce rahatlamanı sağlamayı deneseniz bir kere de bence bu daha uygun olabilir çünkü o rahatlayınca isteği bitiyor
Dayanamıyo malesef dün gecede giyinip karşısına çıkınca anında çoştu sonrası malum çok sürmeden bitti.

Yorgunlukla alakasi yok. Tamamen isteksizlik. Istekli olsa yorgunum sen gel kucağıma der. Şu an iyice emin oldum ki istekli arzulu bir adam olsa siz vahşi bir kadina dönüşürsünüz birden. Sizi asagiya ceken onun bu miskinligi.

Baslik
Manasiz
Olmus.. esin zaten neler istedigini soylemis sana yani biz daha ne katalim? Yani pozisyon degistir demis, bunun nesinden utaniyorsun? Yaparken utanmiyorsun gecelik giymeye mi utaniyorsun

hem onsevisme yok ne demek? Her zaman uzun olmasi gerekmezde yani genelde olmasi gerek, diger turlusu cok bencilce.. giy geceligini otur kucagina ne var yani

vibrator alip kullanmiyorsunuz ona bisey diyemem.. biraz heyecan katmak icin guzel olabilir. Oncesinde onu kullanip sonrasinda esinle birlesme yapabilirsinz madem
Kisa suruyo biraz boyle yapabilirsiniz ama zamanla duzelir belki dedigi gibi.. bu kocayq karsi utanmak nedendir bi anlamis degilim

ayrica senin orgazm olmani dusunmuyorsa baya bencil seni umursamiyor yani.. 1-2 olurda her seferinde boyle oluyosa buyuk sorun..once seni halletsin artik
Neresiyle yapiyosa sonra kendi orgazm olsun madem.. cok bencilce

Utananı çekineni ilk kez duydum ya. Ne var utancak gidin öpmeye başlayın, devamı gelir. Ne var utancak adam da bunu istiyo zaten.

Evet Ne başlık yazıcamı bilememiştim
Yani tabi utanmamak lazım tabi ama biraz çekingen biriyim Kendisi çok çabuk orgazm oluyo sonrqda hemen boşalıyo. Kızıp istemesem de olmuyo ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…