- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
Nick inin hakkını vermişsin be bu ne cilve ben hepsini ve daha fazlasını yapıyorum ama gel gör ki benim adam çok geç geliyor işten ve aşırı yorgun oluyor haftada 1- 2 anca bazen adama uykusunda sırnaşıp kandırıyorum garibim rüya sanıyor onu da sabah kendini çıplak bulunca ayıkıyo olayaIkinci part içinse adam belliki istiyor o tatlı güzel cümleleri mirildan gitsin kocacım sana bugün hiç doyamıyoruuuum... biraz kalçayı sürterek eller göğüs ve omuzlarda hafif hafif okşayarak . Ellerini alıp goguslerinize goturebilirsiniz yada diyin gitsin istediğinizi bunları yaptıktan sonra adam seni bırakmaz yürü kız ben destekliyorum seni şunu düşünmen konu acman bile çok güzel hareket
Yaaaa koptummmNick inin hakkını vermişsin be bu ne cilve ben hepsini ve daha fazlasını yapıyorum ama gel gör ki benim adam çok geç geliyor işten ve aşırı yorgun oluyor haftada 1- 2 anca bazen adama uykusunda sırnaşıp kandırıyorum garibim rüya sanıyor onu da sabah kendini çıplak bulunca ayıkıyo olayatecavüzcüyüm sanırım
İşin güzel tarafı da uykuluyken daha iyi sevişiyo insanın tadı damagında kalıyor dur bu gece uykuda ben yine bizim herifin ırzına geçiyimYaaaa koptummmyapcak bişe yok seks beklemez hahahah
Hiç utanmam yoktur valla. Gerçi kocam da yok ama abicim anlatırım ne istiyorsam. Şöyle isterim böyle güzel şunu da yapalım mı v.s.v.s.Merhaba hanımlar. Daha önce bir konu açmıştım eşim yatakta çok isteksiz sertleşme problemi var evlenmeden önce böyle değildi şimdi hem çok kısa hemde neredeyse 2 haftada bir birlikte oluyoruz diye. Çok şükür bu sorunu aştık eşim ilişki sıklığını arttırdı haftada 3 4 e çıktı. Ama çok kısa sürüyo ben bişey hissetmiyorum ön sevişme yaşamıyoruz. Geçen akşam bu konuyu açtım. Sen resmen hazır halde geliyosun direk ilişkiye girip boşalıyosun benim ne hissettiğini düşünmüyosun dedim.. o da diğer problemleri söyledi ilişki sıklığımız arttıyo süre problemi de zamanla kalkıcak düzelicek buda dedi. Ve ekledi.. sende çok istekli gibi görünüyosun ama kendin istediğin için hiç yaklaştığını görmedim. Sadece kısa sürüyo araya çok zaman giriyo gibi şikayetler ediyosun benim sorunlarım için araştırmalar yapıyorsun kendini hiç görmüyosun ben yaklaşmadan yaklaşmıyosun beni istediğini belli etmiyosun yatakta da dümdüz duruyorsun ben pozisyon değiştirmesem değiştirmiyosun. Gecelikler alıp sadece giyiyosun benim sana gelmemi bekliyorsun bi kerede giyip kendin gelmiyosun dedi. Titreşimli viblatör başlığını okumuştum burda ondan almıştım. Eşim de biliyodu kargo geldikten sonra yatak odasına koydum o kullanalım diyene kadar hiç teklifte bulunmadım. Bunuda söyledi tabi o kargo kaç gün kaldı ben demesem kullanmadık dedi.. yani kısaca çok istekliyim ama eşime yansıtamıyorum çekiniyorum. 2 sene olucak evleneli çok uzun sürede sevgili olduk ama yatak odası konusunda çok çok istekli olsamda utanıyorum. Eşimede bunları söylemesi için ben ısrarcı oldum yatak odasında memnun olmadığı şeyleri öğrenmek istedim çünkü bende ona söylerim hep ama o ilk defa söyledi. normalde bunları asla söylemezdim seni bu konuda kırmak istemem ama senin memnun olmadığın şeyler varsa bende bunları söylemek istedim dedi. İlk adımı atmaya çok çekiniyorum duş alıp gecelik giyiniyorum ama o gelsin diye bekliyorum aslında o an istiyorum ama adım atmaya çekiniyorum. Nasıl yenerim bu durumu kızlar
Sende kendimi gördüm hahahaİşin güzel tarafı da uykuluyken daha iyi sevişiyo insanın tadı damagında kalıyor dur bu gece uykuda ben yine bizim herifin ırzına geçiyim
Belirtiyorum açıkça genelde. Bazen sitem ederekte ben hiç bişey hissedemeden bitti diyorum. O da ikinciyi deneriz diyo sonrada uyuyo. Dün akşam özgüvenim tavan yapınca uyumasak mı dedim gülümsedim ikinciyi istediğimi söyledim ama ben yorgunum dedi öptü ve uyudu..İkinciyi istediginizi de belirtin. Ama bunu bir gorev gibi soylemeyin. Cilveyle, tatlilikla soyleyin. Hatta ereksiyon icin biraz bir seyler yapin. Eliyle bir seyler yapmasını söyleyebilirsiniz. Siz açık olun isteyin bence geri çevirecek bir adam degil. Oyle anliyorum konunuzdan.
O zaman asil sorun sizin utanmaniz degil bu durum. Ayni durum bir kez daha tekrarlandiginda ben seni yormam diyerek kontrolü ele alın. Yine reddederse ciddi ciddi bu durum icin terapiye gitmeniz gerektigini konuşun. Ikinciyi kendi teklif etmis. Sonra yorgunum deyip uyumuş. Empati kurmasini isteyin. Cok zor valla. Nasil rahat rahat yatiyorlar anlamiyorum. Zevk araçları miyiz biz onlarin?Belirtiyorum açıkça genelde. Bazen sitem ederekte ben hiç bişey hissedemeden bitti diyorum. O da ikinciyi deneriz diyo sonrada uyuyo. Dün akşam özgüvenim tavan yapınca uyumasak mı dedim gülümsedim ikinciyi istediğimi söyledim ama ben yorgunum dedi öptü ve uyudu..
Öyle yapınca sen üste çık kontrolü eline al ben seni yormam bana bırak kendini de merak etme iş oraya geldigi zaman bi yerden sonra o yorgunluk falan kalmıyor bi anda kendini altta buluyorsun en azından bizde öyle oluyor ben üstte başlasam bitişi altta yapıyoruz hatta erkekler genelde kadının üstte oldugu pozisyonları daha çok seviyorlar sevişirken bunu sormuştum benBelirtiyorum açıkça genelde. Bazen sitem ederekte ben hiç bişey hissedemeden bitti diyorum. O da ikinciyi deneriz diyo sonrada uyuyo. Dün akşam özgüvenim tavan yapınca uyumasak mı dedim gülümsedim ikinciyi istediğimi söyledim ama ben yorgunum dedi öptü ve uyudu..
Evet eşiminde en sevdiği pozisyon üstte olduğum. Onda da benim bacaklar hemen ağrımaya başlıyo :) teklif ediyorum ama resmen gözlerini kapatıp uyumaya başlıyo kırk kere uyucak msn uyuma ya diyorum ama uyuyo bende gurur yapıyorum 2.yi istemediği için. Anca tatilde yada hafta sonu biyerlerse gidip kısa kaçamaklar yaparsak 2. OluyoÖyle yapınca sen üste çık kontrolü eline al ben seni yormam bana bırak kendini de merak etme iş oraya geldigi zaman bi yerden sonra o yorgunluk falan kalmıyor bi anda kendini altta buluyorsun en azından bizde öyle oluyor ben üstte başlasam bitişi altta yapıyoruz hatta erkekler genelde kadının üstte oldugu pozisyonları daha çok seviyorlar sevişirken bunu sormuştum ben
Beni biraz utandıran da bu sanırım 2.yi isteyip geri çevrilmek. O kendini tatmin edip uyuyo ben öyle kalıyorum. Sinirleniyorum bir daha kendimde yaklaşmaya çekiniyorum. Buna bi çözüm bulmam lazım. Yorgun oluyorum diyo evet gerçekten tüm gün ayakta ve yoğun olduğu bir iş yapıyo haklıda olabilir ama en azından haftada bir iki seferde 2.yi denesek bende mutlu olurum. Uykuya dalmasına müsade etmiyim üstüne çıkıyım sırnaşıyım diyorum ama gözlerini kapatıyo uyuyo yapamıyorum çekiniyorum.O zaman asil sorun sizin utanmaniz degil bu durum. Ayni durum bir kez daha tekrarlandiginda ben seni yormam diyerek kontrolü ele alın. Yine reddederse ciddi ciddi bu durum icin terapiye gitmeniz gerektigini konuşun. Ikinciyi kendi teklif etmis. Sonra yorgunum deyip uyumuş. Empati kurmasini isteyin. Cok zor valla. Nasil rahat rahat yatiyorlar anlamiyorum. Zevk araçları miyiz biz onlarin?
İkinciyi istemek yerine birincide senin önce rahatlamanı sağlamayı deneseniz bir kere de bence bu daha uygun olabilir çünkü o rahatlayınca isteği bitiyorBeni biraz utandıran da bu sanırım 2.yi isteyip geri çevrilmek. O kendini tatmin edip uyuyo ben öyle kalıyorum. Sinirleniyorum bir daha kendimde yaklaşmaya çekiniyorum. Buna bi çözüm bulmam lazım. Yorgun oluyorum diyo evet gerçekten tüm gün ayakta ve yoğun olduğu bir iş yapıyo haklıda olabilir ama en azından haftada bir iki seferde 2.yi denesek bende mutlu olurum. Uykuya dalmasına müsade etmiyim üstüne çıkıyım sırnaşıyım diyorum ama gözlerini kapatıyo uyuyo yapamıyorum çekiniyorum.
Dayanamıyo malesef dün gecede giyinip karşısına çıkınca anında çoştu sonrası malum çok sürmeden bitti.İkinciyi istemek yerine birincide senin önce rahatlamanı sağlamayı deneseniz bir kere de bence bu daha uygun olabilir çünkü o rahatlayınca isteği bitiyor
Özelden yazdım sizeDayanamıyo malesef dün gecede giyinip karşısına çıkınca anında çoştu sonrası malum çok sürmeden bitti.
Yorgunlukla alakasi yok. Tamamen isteksizlik. Istekli olsa yorgunum sen gel kucağıma der. Şu an iyice emin oldum ki istekli arzulu bir adam olsa siz vahşi bir kadina dönüşürsünüz birden. Sizi asagiya ceken onun bu miskinligi.Beni biraz utandıran da bu sanırım 2.yi isteyip geri çevrilmek. O kendini tatmin edip uyuyo ben öyle kalıyorum. Sinirleniyorum bir daha kendimde yaklaşmaya çekiniyorum. Buna bi çözüm bulmam lazım. Yorgun oluyorum diyo evet gerçekten tüm gün ayakta ve yoğun olduğu bir iş yapıyo haklıda olabilir ama en azından haftada bir iki seferde 2.yi denesek bende mutlu olurum. Uykuya dalmasına müsade etmiyim üstüne çıkıyım sırnaşıyım diyorum ama gözlerini kapatıyo uyuyo yapamıyorum çekiniyorum.
Utananı çekineni ilk kez duydum ya. Ne var utancak gidin öpmeye başlayın, devamı gelir. Ne var utancak adam da bunu istiyo zaten.Merhaba hanımlar. Daha önce bir konu açmıştım eşim yatakta çok isteksiz sertleşme problemi var evlenmeden önce böyle değildi şimdi hem çok kısa hemde neredeyse 2 haftada bir birlikte oluyoruz diye. Çok şükür bu sorunu aştık eşim ilişki sıklığını arttırdı haftada 3 4 e çıktı. Ama çok kısa sürüyo ben bişey hissetmiyorum ön sevişme yaşamıyoruz. Geçen akşam bu konuyu açtım. Sen resmen hazır halde geliyosun direk ilişkiye girip boşalıyosun benim ne hissettiğini düşünmüyosun dedim.. o da diğer problemleri söyledi ilişki sıklığımız arttıyo süre problemi de zamanla kalkıcak düzelicek buda dedi. Ve ekledi.. sende çok istekli gibi görünüyosun ama kendin istediğin için hiç yaklaştığını görmedim. Sadece kısa sürüyo araya çok zaman giriyo gibi şikayetler ediyosun benim sorunlarım için araştırmalar yapıyorsun kendini hiç görmüyosun ben yaklaşmadan yaklaşmıyosun beni istediğini belli etmiyosun yatakta da dümdüz duruyorsun ben pozisyon değiştirmesem değiştirmiyosun. Gecelikler alıp sadece giyiyosun benim sana gelmemi bekliyorsun bi kerede giyip kendin gelmiyosun dedi. Titreşimli viblatör başlığını okumuştum burda ondan almıştım. Eşim de biliyodu kargo geldikten sonra yatak odasına koydum o kullanalım diyene kadar hiç teklifte bulunmadım. Bunuda söyledi tabi o kargo kaç gün kaldı ben demesem kullanmadık dedi.. yani kısaca çok istekliyim ama eşime yansıtamıyorum çekiniyorum. 2 sene olucak evleneli çok uzun sürede sevgili olduk ama yatak odası konusunda çok çok istekli olsamda utanıyorum. Eşimede bunları söylemesi için ben ısrarcı oldum yatak odasında memnun olmadığı şeyleri öğrenmek istedim çünkü bende ona söylerim hep ama o ilk defa söyledi. normalde bunları asla söylemezdim seni bu konuda kırmak istemem ama senin memnun olmadığın şeyler varsa bende bunları söylemek istedim dedi. İlk adımı atmaya çok çekiniyorum duş alıp gecelik giyiniyorum ama o gelsin diye bekliyorum aslında o an istiyorum ama adım atmaya çekiniyorum. Nasıl yenerim bu durumu kızlar
Evet Ne başlık yazıcamı bilememiştimBaslik
Manasiz
Olmus.. esin zaten neler istedigini soylemis sanayani biz daha ne katalim? Yani pozisyon degistir demis, bunun nesinden utaniyorsun? Yaparken utanmiyorsun gecelik giymeye mi utaniyorsun
hem onsevisme yok ne demek? Her zaman uzun olmasi gerekmezde yani genelde olmasi gerek, diger turlusu cok bencilce.. giy geceligini otur kucagina ne var yani
vibrator alip kullanmiyorsunuz ona bisey diyemem.. biraz heyecan katmak icin guzel olabilir. Oncesinde onu kullanip sonrasinda esinle birlesme yapabilirsinz madem
Kisa suruyo biraz boyle yapabilirsiniz ama zamanla duzelir belki dedigi gibi.. bu kocayq karsi utanmak nedendir bi anlamis degilim
ayrica senin orgazm olmani dusunmuyorsa baya bencil seni umursamiyor yani.. 1-2 olurda her seferinde boyle oluyosa buyuk sorun..once seni halletsin artik
Neresiyle yapiyosa sonra kendi orgazm olsun madem.. cok bencilce