Konunun başını okurken, eşinizin performans sorunu yüzünden isteksizliginiz olustu sanmıştım. Ama siz utanıyormuşsunuz.
Birbasak beni etiketlemis ama benim cok da uzmani oldugum bir konu degil.
Alkol kullanıyorsaniz biraz şarap çok rahatlatir.
Ben de baslarda su anki kadar açık ve rahat degildim. Şarapla açıldım. Kullanmiyorsaniz şoyle anlatayim, yaptiklarinizin farkinda oluyorsunuz ama yapacak cesaret veriyor. Mesela ben ilk aldigimizda twerk falan yapmistim -ki asla yapamam, hala daha karşısında dans edemem falan-. Alkol bu rahatlığı ve cesareti veriyor. Sonra gerisi geliyor.
Duş alip geceliği giyip yataga oturmaktansa o salondayken hazirlanin, gecelikle pat diye kapida belirin. Ama yere bakmayin utanmayin. Bir eliniz kapinin yaninda olsun ya da belinizde. Kendinize guvenli durun yani. Karsi tarafa cekici gorunmenin en onemli kısmı ozguven sahibi olmak bana kalirsa. Esim ne zaman ozguvenli bir seyler soylese asiri yükseliyorum ben.
Kapida belirdiniz diyelim ki. Isteseniz salonda kucagina gecerek devam edin. Isterseniz yanina gidin, hicbir sey demeden televizyonu kapatin, ışığı kapatin ve odaya geçin. Sessiz bir iletisim kurun yani.
O banyodayken soyunup yanina girin. Aniden birden bire.
Iliskiyi monotonluktan kurtarmalısınız.
Sadece gecelikle olmaz. Heyecanlar katilmali iliskilere.
Herkes kirmadan taleplerini dile getirmeli ve o talepler giderilmeli.
Utanma konusunun da psikolojik oldugunu düşünüyorum.
Bu meditasyonu yapin. Bunun gibi birkaç tane link daha göndereceğim. Hepsine bakin uygulayin.
Ozellikle bunu dinleyerek uyuyun.
Bazı olumlama cumleleri var. Gun icinde bunlari sık sık tekrarlayin. Uygun bir meditasyon videosu bulamadigim icin link atamıyorum, yazacağım onun yerine.
Kadınlığımla ve dişiliğimle barışığım.
Cinselligimi seviyorum.
Bana iyi duygular hissettiren cinselligi yaşamayi seçiyorum.
Ben tepeden tırnağa sağlıklı, dinç ve mutlu bir kadınım.
Bedenimi seviyorum, kendimi seviyorum, her şey yolunda.
Kadinlik bana sevinç veriyor.
Cinselligimi sevgiyle ifade ediyorum.
Kendi bedenimden zevk almam iyi ve güvenli bir şey.
Kendimi seviyorum ve onaylıyorum.
Aklima gelen olumlama cümlelerini yazdim.
Bunlari bunun gibi cumleleri tekrarlayin gun icinde sık sık.
Kesinlikle cumle olumlu olacak. Biçim olarak da anlam olarak da olumlu olacak.
Umarim faydasi olur.