Bende tam adlandıramıyorum beni istemiyo istekli değil desem hiç yaklaşmaz. Bazen böyle kısa sürüyo diye kendi içimde kızıp yaklaştığı zaman kızıyorum istemiyorum diyorum ama asla vazgeçmez amacına ulaşmadan. Birde şöyle bişey var bana her yaklaştığında orgazm olmuş bi şekilde yaklaşıyo. Yani penisi inikken yaklaştığını görmedim. Normal halde yaklaşıp ön sevişmeyle orgazm olması gerekmiyor mu ben kısa sürmesinin sebebi budur diye düşünüyodum dün gece ilk kez ben ona yaklaştım yine bana dokunur dokunmaz penisinin kalktığını hissettim biraz öpüşüp birlikte olduk kısa sürede boşaldı. Ben bu durumda ne yapabilirim. Asıl sorunlar bunlar. Söylediğim zamanda o da ilk kez dün yazdıklarımı söyledi hiç ilk yanaşmadığımı istediğimi belli etmediğimi falan. Benm bunları duymam iyi oldu kendimi düzeltirimde asıl onun bu sorununu nasıl düzeltiriz ilki kısa sürüyo ikinciye gelincede yorgunum diyoYorgunlukla alakasi yok. Tamamen isteksizlik. Istekli olsa yorgunum sen gel kucağıma der. Şu an iyice emin oldum ki istekli arzulu bir adam olsa siz vahşi bir kadina dönüşürsünüz birden. Sizi asagiya ceken onun bu miskinligi.