Erkekleri yatakta memnun etmek için neler yapmak gerekir?

Bende tam adlandıramıyorum beni istemiyo istekli değil desem hiç yaklaşmaz. Bazen böyle kısa sürüyo diye kendi içimde kızıp yaklaştığı zaman kızıyorum istemiyorum diyorum ama asla vazgeçmez amacına ulaşmadan. Birde şöyle bişey var bana her yaklaştığında orgazm olmuş bi şekilde yaklaşıyo. Yani penisi inikken yaklaştığını görmedim. Normal halde yaklaşıp ön sevişmeyle orgazm olması gerekmiyor mu ben kısa sürmesinin sebebi budur diye düşünüyodum dün gece ilk kez ben ona yaklaştım yine bana dokunur dokunmaz penisinin kalktığını hissettim biraz öpüşüp birlikte olduk kısa sürede boşaldı. Ben bu durumda ne yapabilirim. Asıl sorunlar bunlar. Söylediğim zamanda o da ilk kez dün yazdıklarımı söyledi hiç ilk yanaşmadığımı istediğimi belli etmediğimi falan. Benm bunları duymam iyi oldu kendimi düzeltirimde asıl onun bu sorununu nasıl düzeltiriz ilki kısa sürüyo ikinciye gelincede yorgunum diyo

Utananı çekineni ilk kez duydum ya. Ne var utancak gidin öpmeye başlayın, devamı gelir. Ne var utancak adam da bunu istiyo zaten.
Neden ilk kez duyuyosunuzki normal bişey istekli olsada utangaç çekingen olmak burda benim gibi olan başka bayanlarda var okuyup gördüm Yapı meselesidir bu yoksa tabiki insan eşimden utanmamalıdır

Cinsel istek oluşunca erekte olur. İlla inikken gelip ön sevismede erekte olmasi diye bir sey yok. Onun sorununu açıkça konuşacaksınız. Terapi ya da ürolog şart.

Hahaha çok teşekkürler efeniiim çok güldüm sabah ayikmasina . Adamlarada zor biryandan akşama kadar çalış et Yoruluyor sen vazgeçme devam

Cinsel istek oluşunca erekte olur. İlla inikken gelip ön sevismede erekte olmasi diye bir sey yok. Onun sorununu açıkça konuşacaksınız. Terapi ya da ürolog şart.
Erekte problemi yaşayınca ürolağa gittik tahlillerde bir problem çıkmadı çay kahveyi azalt dedi baya azalttı psikolojikmen mi bilemiyorum erekte olma problemi ortadan kalktı. Erken boşalma devam ediyo bunun içinde tek dediği bak ilişki sıklığımız artınca düzene girince erekte olamama problemi çözüldü zamanla daha da iyi olucak boşalma problemi de düzelicek diyo.. ama nasıl düzelicek. İlişkinin uzaması için sende bişeyler yapmalısın herşeyi benden bekleyip, istekliliğin anca lafta kalıyo sende hissettiremiyosun diyo. İlişkimizin daha uzun sürmesi için bana tavsiyeleriniz var mı? Gurur yapıp beni düşünmüyo 2.yi denemiyo bende ilkinde reddedicem istemicem desem bu çözüm değil daha kötü oluruz. Eşimi çok seviyorum ona karşı hem çok istekli olduğumu göstermek hemde ilişkimizin daha uzun sürüp kendiminde zevk alabilmem için tavsiyelere ihtiyacım var.

Ikinci mevzusu olunca hiç danismadan kucagina geçin. Yorgunum derse kendini bana birak deyin. Utanmayi bir kenara birakin. Cok anormal bir sey yapsaniz bile karşınızdaki esiniz. Asla yadirgamaz ve ayiplamaz. Siz elinizden geleni yapin. Seks oyuncagini kullanin. Esinize boşalma hissi gelince durmasini, sonra tekrar devam etmesini soyleyin. Siz ustteyken daha da azalir erken gelme. Yani bunlar mucize yaratir mi bilmiyorum. Sizi düşünmemesi cok üzücü. Eliyle yapmasini rica edin. Ama cilveli istekli sekilde. Yapmazsa sevgisinden suphe ederdim ben olsam. Cunku asiri bir bencillik oluyor bu.

Canım taktik falan yapmam direk ya gider kucağına atlarım ya da elimle malum yere ufak dokunuşlar yaparım gerisi gelir
Hatta normal zamanda da mutlu son olamayacak zamanlarda dahil Kocamı evde her gördüğüm yerde taciz ederim tabi sürekli taciz edilmek hoşuna gidiyormu bilmiyorum ama şimdilik iyi görünüyor

İlişkiye girmeden önce eliyle okşar beni oralda yapar ama bunlar çok sürmüyo sonra hemen ilişkiye girip boşalıyo ben kalıyorum öyle hiç birşey hissetmiyorum kadınların geç orgazm olduğunu bilindik bişey zaten ama o boşaldıktan sonrada eliyle devam etmesini nasıl söyleyebilirim çekinmeden bilemiyorum. Şöyle yapabilirim işten geldikten sonra çok beklemeden yaklaşsam ikincide geç saat olmadan olursa belki yorgunum diyip uyumaz. Geçenlerde bunu denedim genelde uyuduğumuz saatten 1 saat önce falan 2.yi istediğimi belli edip ben uzanıyorum hadi sende gel dedim. Geldi ama gözlerini kapatıyo uyuduğunu belli etmeye çalışıyo ama ben seni uyumak için çağırmadımki dedim biliyorum da çok yorgunum aşkım dedi gururum kırılıyo böyle olunca arsız gibi hala nasıl kucağına geçebilirim ki

Bu dedikleriniz ilk ilişkide işe yarıyo zaten direk devamı geliyor benim problemim kısa sürmesi ben hiç bişey hissetmeden bitmesi ve 2.yi hiç bi zaman istememesi yorgunum uykum var yoğun çalışıyorum vb şeyler söylemesi

Eşiniz bozulacagini anladığı anda kendini geri çekse..5 dk dursaniz. ..yada siz onun bosalacagini anladiginiz anda siz geri çekilin.biraz bekleyin..ise yarar mi?

Kısa sürüyor dediğiniz mesela ne kadar?

Ön sevisme olmadigi icin bence böyle hissediyorsunuz. Vajinal orgazm yasayabilen kadin sayisi inanin cok az. Aslinda sizin rahatlamaniz icin ihtiyaciniz olan sey 2. degil, kaliteli bir ön sevisme.

O halde şöyle deneyebilirsiniz; o erekte olmadan başlayın ön sevişme için yani o önce başlasın sizinle uğraşmaya diyeceğim fakat tam anlamıyla ilişki olduğunda da kısa süre sürüyorsa önsevişme kısalığından ziyade hoşunuza gitmeyen bu durum ise geri çekilme yani saniyelik aralar verme pozisyon değiştirme gibi şeyler yaparak onun dikkatinin dağılmasını sağlamak belki işe yarayabilir . Önemli olan onun dikkatinin dağılması

İsteksiz ve erken boşalma sorunu yaşayan bir erkeğe yapacak çok bir şey yok.
Bu bir yetenektir. Bazı erkekler sexte iyidir. Bazıları kötüdür. Siz talihsizmişsiniz kötü olana denk gelmişsiniz.
Kadınların erkeği memnun etmek gibi bir zorunluluğu yoktur. Karşılıklı memnun olmaya odaklanılır. Nasıl vajinusmus sorunu yaşayan bir kadın partnerini memnun edemez ise, erkek boşalan bir erkekte kadını doyuma ulaştıramaz.
İdeal bir sex için ön sevişmeyle beraber 12-15 dk yeterlidir.

Eliyle devam etmesini nasıl mi soylersin...eşinin elini alıp malum yere goturursun..bir iki defa ne yapması gerektiğini gosterirsin..o anlar artık.

Haklısınız malesef..

Eliyle devam etmesini nasıl mi soylersin...eşinin elini alıp malum yere goturursun..bir iki defa ne yapması gerektiğini gosterirsin..o anlar artık.
Başlarken elini kullanıyo ama boşaltıktan sonra kalkıp banyoya gidiyo eliyle devam etmesini isterken utanabilirim demek istedim

Başlarken elini kullanıyo ama boşaltıktan sonra kalkıp banyoya gidiyo eliyle devam etmesini isterken utanabilirim demek istedim
Bakin burada hatali olan siz degilsiniz. Size ben yanasmadan yanasmiyorsun demis ama burada siz bir sey hissetmiyorsunuz ki.Istedigini alan o, siz degilsiniz..
reddetsem iliskimiz daha kotu olabilir demissiniz ama bunu idrak etmesi lazim.Bencillik yapiyorsun deyin. Alindiginizi gucendiginiz belli olsunn .siz aynen devam edince erkekler aynen devam eder.davranislarinizla belli edin iliskiyi azaltin ya da bir bedel odetin.Bir ayaginiz kapıda gibi olsun gerekirse bitirebileceginizi bilsin.Esiniz erken bosaliyor eminim ki bunu biliyor. Ama isine geliyor ugrasmamak.istese öyle bir uğraşır ki aklınız hayaliniz durur. Eliyle yapmasını da biliyordur da siz gösterin.
Şöyle düşünün bir yemek yapıyorsunız eşiniz yiyor size hiç bırakmıyor ve her gün böyle buna tepki gösterin. askım maskım demeyle olmuyor yemeginiz yok açsınız.ve karşınızda size bir lokma bırakmayan biri var.
İnanamıyorum bu nasıl oluyor nasıl bir bencillik ve hiç utanmıyor adam.adam sizi zerre mutlu edemiyor kalkmış söylesin böylesin.Erkek sizi mutlu ederse siz utangaclıgı da yenersiniz her türlü pozisyonu da yaparsınız yönlendiren erkek olur genelde.siz adamın üstüne atlasanız pozisyondan pozisyona da kossanız adam yapmıyor ki ikinci pozisyona geçseniz dayanabilecek mi? De sizi begenmıyor.

Deyin bak olmuş mu bak boşalmış mıyım ? Demek ki yetmiyor.
Ben olsam o gittiğinde kendi kendime yapardım geldiğinde görsün nasıl yapılıyormuş

Harikasın ama bu süreyi uzatmanın bir yolu var mıdır acaba, seni daha uzun süre hissetmek istiyorum deseniz, etkili olmaz mı ki
Kesesini kendi yapar istemez ki kac sene oldu hala ikimizde su utanmayi atamadik ustumuzden hala karanlikta
Ayyy eşinizle aynıyım resmen şu banyo işini aşamadım bir türlü, gündüz değilse ışığı da kapalı tercih ederim. Garip hissediyorum aydınlıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…