Erkekleri yatakta memnun etmek için neler yapmak gerekir?

Kendinle cebelleşeceksin arkadaşım, taktik ve teknik bilgileri googleda bulabilirsin. Ama isteğini gösterme konusu biraz farklı, sarılıp yatmışsak ben boynuyla oynarım mesela, sırtım dönükse kalçamı ona iyice yaslarım, duştan çıkmışsam giyinmek için acele etmem, uzun uzun kurulanırım, kremlenirim. Banyodan çıktığımda bornozla salona gider bir şeyler söylerim. Bu aslında zamanla gelişen bir dil, eşiniz biraz cilve yapın istiyor. Şakalaşırken gidip kucağına oturabilirsiniz, gel sana masaj yapayım diye çağırabilir masaj yaparken tahrik edebilirsiniz. Başlangıçta çok zor geliyor insana, benim soğuk bir yapım vardır, isteklerimi kolay gösteremem ama zamanla alışıyor insan bunları yapmaya, ilk bir kaç seferde elin ayağın titrer ama sonra sonra taciz etmeye bile başlarsın.

Tamam siz de utanmayın etmeyin belli edin istediğinizi de ilişkinin kısa sürmesinin bununla hiç alakası oldugunu sanmıyorum. Eşinizin erken boşalma problemi var belliki ve bunu kabul etmek yerine size yıkmış işi, klasik.
İlişkiyi kimin başlattığının ne önemi var, isteklisiniz işte belli

Ben de şu kocasi banyodayken yanina gidebilen kadinlara imreniyorum. Benim koca dustayken anasina çiplak yakalanmis gibi çingar çikariyor yanina sokmaz

Ben de şu kocasi banyodayken yanina gidebilen kadinlara imreniyorum. Benim koca dustayken anasina çiplak yakalanmis gibi çingar çikariyor yanina sokmaz
Kese yapma bahanesiyle girseniz oradan işi ilerletseniz olmaz mı? Tellak rolüyle libidolar ölmezse tabi.

Benimki de banyoya tuvalete girerken kapıyı üst üste kilitler sanki girip tecavüz edicem ona

Yanina gidip sarilmaniz biraz sırnaşmak bence zor olmamalı sevdiğin adam kocan o sonuçta ? En basitinden hiç olmadı mesaj atın kocanıza isten gelirken yada misafir varken yolunu yapın çok hosuna gidecektir direk boşalınca bitirmeyin ilişkiyi 2 3 yollayın gelsin anacim
Bu dediklerim cok basit şeyler yatakta dokunun , isterseniz konusun iltifat edin okşayın birbirinizi , kucağına oturun siz üstte olun adam senden de hareket bekliyor zorlama gibi hissediyordur çok normal çok cekiniyorsaniz isigida kapatın . evin içinde ufak öpücükler hafif sürtünmeler tatlı tatlı konuşmalar bunlar bile adamı harekete geçirir sizden de adım görmüş olur küçükte olsa . bebişim biniciksin üstüne vuriciksin kırbacı vuriciksin kırbacı bak nasıl kisneeyooo

Çok güzel bir yöntem hazirlandin diyelim aynanın karşısına geç kendine bak insana apayrı bir öz-güven geliyor. Kendini incele özgüvenin cesaretin artacaktır eminim ardından kocisin yanina git kendiliğinden bile herşeyi yapabilirsin cekinmen azalır

Ikinci part içinse adam belliki istiyor o tatlı güzel cümleleri mirildan gitsin kocacım sana bugün hiç doyamıyoruuuum ... biraz kalçayı sürterek eller göğüs ve omuzlarda hafif hafif okşayarak . Ellerini alıp goguslerinize goturebilirsiniz yada diyin gitsin istediğinizi bunları yaptıktan sonra adam seni bırakmaz yürü kız ben destekliyorum seni şunu düşünmen konu acman bile çok güzel hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…