- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Kendinle cebelleşeceksin arkadaşım, taktik ve teknik bilgileri googleda bulabilirsin. Ama isteğini gösterme konusu biraz farklı, sarılıp yatmışsak ben boynuyla oynarım mesela, sırtım dönükse kalçamı ona iyice yaslarım, duştan çıkmışsam giyinmek için acele etmem, uzun uzun kurulanırım, kremlenirim. Banyodan çıktığımda bornozla salona gider bir şeyler söylerim. Bu aslında zamanla gelişen bir dil, eşiniz biraz cilve yapın istiyor. Şakalaşırken gidip kucağına oturabilirsiniz, gel sana masaj yapayım diye çağırabilir masaj yaparken tahrik edebilirsiniz. Başlangıçta çok zor geliyor insana, benim soğuk bir yapım vardır, isteklerimi kolay gösteremem ama zamanla alışıyor insan bunları yapmaya, ilk bir kaç seferde elin ayağın titrer ama sonra sonra taciz etmeye bile başlarsın.Merhaba hanımlar. Daha önce bir konu açmıştım eşim yatakta çok isteksiz sertleşme problemi var evlenmeden önce böyle değildi şimdi hem çok kısa hemde neredeyse 2 haftada bir birlikte oluyoruz diye. Çok şükür bu sorunu aştık eşim ilişki sıklığını arttırdı haftada 3 4 e çıktı. Ama çok kısa sürüyo ben bişey hissetmiyorum ön sevişme yaşamıyoruz. Geçen akşam bu konuyu açtım. Sen resmen hazır halde geliyosun direk ilişkiye girip boşalıyosun benim ne hissettiğini düşünmüyosun dedim.. o da diğer problemleri söyledi ilişki sıklığımız arttıyo süre problemi de zamanla kalkıcak düzelicek buda dedi. Ve ekledi.. sende çok istekli gibi görünüyosun ama kendin istediğin için hiç yaklaştığını görmedim. Sadece kısa sürüyo araya çok zaman giriyo gibi şikayetler ediyosun benim sorunlarım için araştırmalar yapıyorsun kendini hiç görmüyosun ben yaklaşmadan yaklaşmıyosun beni istediğini belli etmiyosun yatakta da dümdüz duruyorsun ben pozisyon değiştirmesem değiştirmiyosun. Gecelikler alıp sadece giyiyosun benim sana gelmemi bekliyorsun bi kerede giyip kendin gelmiyosun dedi. Titreşimli viblatör başlığını okumuştum burda ondan almıştım. Eşim de biliyodu kargo geldikten sonra yatak odasına koydum o kullanalım diyene kadar hiç teklifte bulunmadım. Bunuda söyledi tabi o kargo kaç gün kaldı ben demesem kullanmadık dedi.. yani kısaca çok istekliyim ama eşime yansıtamıyorum çekiniyorum. 2 sene olucak evleneli çok uzun sürede sevgili olduk ama yatak odası konusunda çok çok istekli olsamda utanıyorum. Eşimede bunları söylemesi için ben ısrarcı oldum yatak odasında memnun olmadığı şeyleri öğrenmek istedim çünkü bende ona söylerim hep ama o ilk defa söyledi. normalde bunları asla söylemezdim seni bu konuda kırmak istemem ama senin memnun olmadığın şeyler varsa bende bunları söylemek istedim dedi. İlk adımı atmaya çok çekiniyorum duş alıp gecelik giyiniyorum ama o gelsin diye bekliyorum aslında o an istiyorum ama adım atmaya çekiniyorum. Nasıl yenerim bu durumu kızlar
Ben de şu kocasi banyodayken yanina gidebilen kadinlara imreniyorum. Benim koca dustayken anasina çiplak yakalanmis gibi çingar çikariyor yanina sokmazKonunun başını okurken, eşinizin performans sorunu yüzünden isteksizliginiz olustu sanmıştım. Ama siz utanıyormuşsunuz.Birbasak beni etiketlemis ama benim cok da uzmani oldugum bir konu degil.
Alkol kullanıyorsaniz biraz şarap çok rahatlatir.
Ben de baslarda su anki kadar açık ve rahat degildim. Şarapla açıldım. Kullanmiyorsaniz şoyle anlatayim, yaptiklarinizin farkinda oluyorsunuz ama yapacak cesaret veriyor. Mesela ben ilk aldigimizda twerk falan yapmistim -ki asla yapamam, hala daha karşısında dans edemem falan-. Alkol bu rahatlığı ve cesareti veriyor. Sonra gerisi geliyor.
Duş alip geceliği giyip yataga oturmaktansa o salondayken hazirlanin, gecelikle pat diye kapida belirin. Ama yere bakmayin utanmayin. Bir eliniz kapinin yaninda olsun ya da belinizde. Kendinize guvenli durun yani. Karsi tarafa cekici gorunmenin en onemli kısmı ozguven sahibi olmak bana kalirsa. Esim ne zaman ozguvenli bir seyler soylese asiri yükseliyorum ben.
Kapida belirdiniz diyelim ki. Isteseniz salonda kucagina gecerek devam edin. Isterseniz yanina gidin, hicbir sey demeden televizyonu kapatin, ışığı kapatin ve odaya geçin. Sessiz bir iletisim kurun yani.
O banyodayken soyunup yanina girin. Aniden birden bire.
Iliskiyi monotonluktan kurtarmalısınız.
Sadece gecelikle olmaz. Heyecanlar katilmali iliskilere.
Herkes kirmadan taleplerini dile getirmeli ve o talepler giderilmeli.
Utanma konusunun da psikolojik oldugunu düşünüyorum.
Bu meditasyonu yapin. Bunun gibi birkaç tane link daha göndereceğim. Hepsine bakin uygulayin.
Ozellikle bunu dinleyerek uyuyun.
Bazı olumlama cumleleri var. Gun icinde bunlari sık sık tekrarlayin. Uygun bir meditasyon videosu bulamadigim icin link atamıyorum, yazacağım onun yerine.
Kadınlığımla ve dişiliğimle barışığım.
Cinselligimi seviyorum.
Bana iyi duygular hissettiren cinselligi yaşamayi seçiyorum.
Ben tepeden tırnağa sağlıklı, dinç ve mutlu bir kadınım.
Bedenimi seviyorum, kendimi seviyorum, her şey yolunda.
Kadinlik bana sevinç veriyor.
Cinselligimi sevgiyle ifade ediyorum.
Kendi bedenimden zevk almam iyi ve güvenli bir şey.
Kendimi seviyorum ve onaylıyorum.
Aklima gelen olumlama cümlelerini yazdim.
Bunlari bunun gibi cumleleri tekrarlayin gun icinde sık sık.
Kesinlikle cumle olumlu olacak. Biçim olarak da anlam olarak da olumlu olacak.
Umarim faydasi olur.
Kese yapma bahanesiyle girseniz oradan işi ilerletseniz olmaz mı? Tellak rolüyle libidolar ölmezse tabi.Ben de şu kocasi banyodayken yanina gidebilen kadinlara imreniyorum. Benim koca dustayken anasina çiplak yakalanmis gibi çingar çikariyor yanina sokmaz
Benimki de banyoya tuvalete girerken kapıyı üst üste kilitler sanki girip tecavüz edicem onaBen de şu kocasi banyodayken yanina gidebilen kadinlara imreniyorum. Benim koca dustayken anasina çiplak yakalanmis gibi çingar çikariyor yanina sokmaz
Kesesini kendi yapar istemez kiKese yapma bahanesiyle girseniz oradan işi ilerletseniz olmaz mı? Tellak rolüyle libidolar ölmezse tabi.
Benimki kilitlemez de iceri sokmaz , kapi sesini duyunca hemen kapatir uzerini, sonra da gelme diye bagirirBenimki de banyoya tuvalete girerken kapıyı üst üste kilitler sanki girip tecavüz edicem ona
Çok edepliymiş maşallahBenimki kilitlemez de iceri sokmaz , kapi sesini duyunca hemen kapatir uzerini, sonra da gelme diye bagirir
Ikimizde de biraz manyaklik var benceÇok edepliymiş maşallah
Sadece esiniz utangaç saniyordum. O zaman siz birbirinizi bulmussunuz iyi.Kesesini kendi yapar istemez kikac sene oldu hala ikimizde su utanmayi atamadik ustumuzden hala karanlikta
Ikimiz de ayniyiz ve çok zorlaniyoruzSadece esiniz utangaç saniyordum. O zaman siz birbirinizi bulmussunuz iyi.
Bu gidişatı bozmanin zamanı gelmedi mi be Ebrar? Kır zincirlerini. Eeeeehhhh de saldırIkimiz de ayniyiz ve çok zorlaniyoruz
Karnim burnumda nasil saldirayim geçti bizden artikBu gidişatı bozmanin zamanı gelmedi mi be Ebrar? Kır zincirlerini. Eeeeehhhh de saldır
Haftasina bakmamisim ya tühKarnim burnumda nasil saldirayim geçti bizden artik
Amin canim insallah saglikla gelsin kuzumHaftasina bakmamisim ya tüh
Saglikla kucagina al insallah.
Merhaba hanımlar. Daha önce bir konu açmıştım eşim yatakta çok isteksiz sertleşme problemi var evlenmeden önce böyle değildi şimdi hem çok kısa hemde neredeyse 2 haftada bir birlikte oluyoruz diye. Çok şükür bu sorunu aştık eşim ilişki sıklığını arttırdı haftada 3 4 e çıktı. Ama çok kısa sürüyo ben bişey hissetmiyorum ön sevişme yaşamıyoruz. Geçen akşam bu konuyu açtım. Sen resmen hazır halde geliyosun direk ilişkiye girip boşalıyosun benim ne hissettiğini düşünmüyosun dedim.. o da diğer problemleri söyledi ilişki sıklığımız arttıyo süre problemi de zamanla kalkıcak düzelicek buda dedi. Ve ekledi.. sende çok istekli gibi görünüyosun ama kendin istediğin için hiç yaklaştığını görmedim. Sadece kısa sürüyo araya çok zaman giriyo gibi şikayetler ediyosun benim sorunlarım için araştırmalar yapıyorsun kendini hiç görmüyosun ben yaklaşmadan yaklaşmıyosun beni istediğini belli etmiyosun yatakta da dümdüz duruyorsun ben pozisyon değiştirmesem değiştirmiyosun. Gecelikler alıp sadece giyiyosun benim sana gelmemi bekliyorsun bi kerede giyip kendin gelmiyosun dedi. Titreşimli viblatör başlığını okumuştum burda ondan almıştım. Eşim de biliyodu kargo geldikten sonra yatak odasına koydum o kullanalım diyene kadar hiç teklifte bulunmadım. Bunuda söyledi tabi o kargo kaç gün kaldı ben demesem kullanmadık dedi.. yani kısaca çok istekliyim ama eşime yansıtamıyorum çekiniyorum. 2 sene olucak evleneli çok uzun sürede sevgili olduk ama yatak odası konusunda çok çok istekli olsamda utanıyorum. Eşimede bunları söylemesi için ben ısrarcı oldum yatak odasında memnun olmadığı şeyleri öğrenmek istedim çünkü bende ona söylerim hep ama o ilk defa söyledi. normalde bunları asla söylemezdim seni bu konuda kırmak istemem ama senin memnun olmadığın şeyler varsa bende bunları söylemek istedim dedi. İlk adımı atmaya çok çekiniyorum duş alıp gecelik giyiniyorum ama o gelsin diye bekliyorum aslında o an istiyorum ama adım atmaya çekiniyorum. Nasıl yenerim bu durumu kızlar
Ikinci part içinse adam belliki istiyor o tatlı güzel cümleleri mirildan gitsin kocacım sana bugün hiç doyamıyoruuuumYanina gidip sarilmaniz biraz sırnaşmak bence zor olmamalı sevdiğin adam kocan o sonuçta ? En basitinden hiç olmadı mesaj atın kocanıza isten gelirken yada misafir varken yolunu yapın çok hosuna gidecektir direk boşalınca bitirmeyin ilişkiyi 2 3 yollayın gelsin anacim
Bu dediklerim cok basit şeyler yatakta dokunun , isterseniz konusun iltifat edin okşayın birbirinizi , kucağına oturun siz üstte olun adam senden de hareket bekliyor zorlama gibi hissediyordur çok normal çok cekiniyorsaniz isigida kapatın .evin içinde ufak öpücükler hafif sürtünmeler tatlı tatlı konuşmalar bunlar bile adamı harekete geçirir sizden de adım görmüş olur küçükte olsa . bebişim biniciksin üstüne vuriciksin kırbacı vuriciksin kırbacı bak nasıl kisneeyooo
Çok güzel bir yöntem hazirlandin diyelim aynanın karşısına geç kendine bak insana apayrı bir öz-güven geliyor. Kendini incele özgüvenin cesaretin artacaktır eminim ardından
Yaa ahahldösbajskBenim de ara kanamalarim basladi, muayene olup onlari bitirip bi yerlerde yuvarlanmali seks eylemek istiyorum djsklslsla