- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Belirtiyorum açıkça genelde. Bazen sitem ederekte ben hiç bişey hissedemeden bitti diyorum. O da ikinciyi deneriz diyo sonrada uyuyo. Dün akşam özgüvenim tavan yapınca uyumasak mı dedim gülümsedim ikinciyi istediğimi söyledim ama ben yorgunum dedi öptü ve uyudu..
Evet eşiminde en sevdiği pozisyon üstte olduğum. Onda da benim bacaklar hemen ağrımaya başlıyo :) teklif ediyorum ama resmen gözlerini kapatıp uyumaya başlıyo kırk kere uyucak msn uyuma ya diyorum ama uyuyo bende gurur yapıyorum 2.yi istemediği için. Anca tatilde yada hafta sonu biyerlerse gidip kısa kaçamaklar yaparsak 2. Oluyo
O uyumak için gözlerini kapadığında sen taciz et onu, ellerini belinden aşağıda gezdir, kasıklarına ve devamına masaj yap, hatta dilini dudaklarını kullan, sert tepki vermezse de kesinlikle durma, ikinci mutlaka ilkinden daha uzun sürecektir.Beni biraz utandıran da bu sanırım 2.yi isteyip geri çevrilmek. O kendini tatmin edip uyuyo ben öyle kalıyorum. Sinirleniyorum bir daha kendimde yaklaşmaya çekiniyorum. Buna bi çözüm bulmam lazım. Yorgun oluyorum diyo evet gerçekten tüm gün ayakta ve yoğun olduğu bir iş yapıyo haklıda olabilir ama en azından haftada bir iki seferde 2.yi denesek bende mutlu olurum. Uykuya dalmasına müsade etmiyim üstüne çıkıyım sırnaşıyım diyorum ama gözlerini kapatıyo uyuyo yapamıyorum çekiniyorum.
Bazı Erkekler nasıl eşleri istemese de bu işi bir şekilde yapma hakkı görüyorsa kendinde sen de o hakka sahipsin.