• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Sarışın mı seviyor Siyah Saçlımı ?

Bendeki sabit olan tek şey boy galiba bide şişman olmamasi. 😂 Butun sevgililerim 1.80-190 arasindaydi daha aşagisi olamaz. En son ortaladim 1.85le kapaniş 😂😂😂

Geri kalan herşey degişkenlik gosterebiliyor esmer kumral, duz, kivircik, kaş, göz rengi onemli degil.
1.70'den 1.90'a, çirozdan hey maşallah'a, Rus sarisindan Katar'lı karasına renk renk ceşit çeşit mevcut valla bende. Birleştikleri tek yer dalgali-lüle saçları olmasi :cool:

Mesela şu klipte adam kaslaniyor,saçını kestiriyor falan kız ona hayran kalıyor ya. Bence beş kuruş etmez o hali. Saçı dalga dalgayken ne tatlış öyle, son haline sümüğümü atmam:duduk:

1.70'den 1.90'a, çirozdan hey maşallah'a, Rus sarisindan Katar'lı karasına renk renk ceşit çeşit mevcut valla bende. Birleştikleri tek yer dalgali-lüle saçları olmasi :cool:

Mesela şu klipte adam kaslaniyor,saçını kestiriyor falan kız ona hayran kalıyor ya. Bence beş kuruş etmez o hali. Saçı dalga dalgayken ne tatlış öyle, son haline sümüğümü atmam:duduk:

Boya posa bakmak bence bir nebze anlaşilir ama niye lüle saç 😂😂 nasıl bir takintiymiş o. 😁😁
Eşimle tanistigimizda saçlari kivircik kulaklarina kadar uzundu. Sonra kestirse daha iyi olacagini soyledim(begenememiştim o saci) yillardir kisacik kullaniyor sacini, o kadar kisa olunca kivircikligi da belli olmuyor. 😬

Bu klipteki adamin saci kivircik degil ya düze yakin nerdeyse

Çok teşekkür ederim çok sağ olun. Dünyalar benim oldu, içim ferahladı.
Beni de alan biri olacak demek çok şükür :KK73:
Ay beni de beni de :KK53:

Bir kaç gündür birileri KK üzerinden bi test , bir algı çalışması mı yapıyor nedir , açılan konular Allah’a emanet ya:KK53:

Bi kere bulaştın mı bırakamazsın, 12 yıl oldu bana da 🙄

Ah bir de akmasa...
Normalde saçım hep omuz hizasındadır ama bir süredir uzundu, pandemiden kuaföre gidip kestiremedim de bir türlü. Uzun saçı boyamak tam bir işkence. Yarısını Allah'a emanet boyuyorum bir an önce bitsin diye :KK53:

Ben 20 senedir kızılım, beğenmeyen küçük oğluna almasıııııınnnnn, kızıl candır can, iyi ki yapmışsın👍

Boyarken çok sövüyorum ama yıkadıktan sonra hayatım değişiyor resmen :KK48:
Sevgilim de çok beğendi. Hazır beğenen varken kaçırmayayım bari :)

Ay beni de beni de :KK53:

Bir kaç gündür birileri KK üzerinden bi test , bir algı çalışması mı yapıyor nedir , açılan konular Allah’a emanet ya:KK53:

"Erkekler neden aldatır" diye de sormuş konu sahibi. Saç rengiyle bir ilgisi olduğunu düşünüyor galiba :deli:
Üye olalı birkaç saat olmuş ama profil kapatmayı da biliyor. Zehir gibi maşallah.

Turk erkekleri kesssiiinlikkkle sarisin seviyor..Orjinalini zaten bulamiyorlar ama cakma sariya bile tav olabiliyorlar 🤣🤣 yani onlara gore sac sariya boyatilinca sarisin oluyorsun 🤣

Erkeklerin ne sevdiğine takılırsan insanı maymun ederler . Sen kendini nasıl sevdiğine bak ömrünce

Kendine aynı soruyu sordun mu? Acaba ben sarışın erkekle mi mutluyum yoksa esmer erkekle mi mutluyum diye kendine sorduğunda alacağın cevaba göre her insanın düşüncesinin farklı olabileceğini anlayacaksın. Herkese yakışan bir renk var. Simsiyah tene civ civ sarısı saç yapsan ilk sen mutlu olur musun görüntünle bunu düşün.

Ah bir de akmasa...
Normalde saçım hep omuz hizasındadır ama bir süredir uzundu, pandemiden kuaföre gidip kestiremedim de bir türlü. Uzun saçı boyamak tam bir işkence. Yarısını Allah'a emanet boyuyorum bir an önce bitsin diye :KK53:

Boyarken çok sövüyorum ama yıkadıktan sonra hayatım değişiyor resmen :KK48:
Sevgilim de çok beğendi. Hazır beğenen varken kaçırmayayım bari :)
Siz kendiniz boyuyorsunuz 😍 ben beceremiyorum maalesef hep muhtacım birilerine bu konuda

Merhaba, çatlak için konu acmıstınız deil mi, bugun hint yağı aldım kaşlarım ıcın, faydalarını arastırırken çatlaklara da iyi geldiğini okudum, bi bakın isterseniz 😇
Catlaginiz varsa denesenizde ben de ona gore alsam :KK52::KK53::oops:

Benim esimde tam tersi oldu kasliydi gobeklendi

Back
X