Merhaba,
benim sevgilim, evli, uzun uzadıya anlatmak istemiyorum şu an çok fazla vaktim olmadığı için ama uygun zamanı bekliyor ayrılabilmek için, 3 yaşında da bir oğlu var. Yazınızdaki çoğu şeye katılıyorum. Ancak benim merak ettiğim onu kaybetme korkusundan nasıl kurtulabilirim, bu kadar olumsuzluk yaşayan o olmasına ve ben ekmeği elinde genç hoş bir kadın olarak tanımlanan bir insan olmama ragmen neden bu korku onda değil de ben de mevcut? Yani, bu adamı beni kaybetmekten çok korkan ve üzerime titreyen bir adam nasıl yapabilirm?
Komik belki ama çıldırmak üzereyim inanın artık çok yoruldum.
Herkes kafasına göre konuşur, herkes sütten çıkmış ak kaşık
Evet aynen öyle, söylediğiniz tam olarak yaşadığım şey. Farklı tamamen. Bildiğim bir şey varsa Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın diyebilmek.
Böyle bir konuda bu tür tepkiler çok normal, düz bakış açısı ile bakınca verilen tepkiler çünkü bunlar. Ayrıca "2. kadın" diye bir şey yoktur.
evet canım biliyoruma.s. . ancak ondan sonra konunun nerelere kadar gittiğini hepimiz görüyoruz.Hoş, Zaten baksana hemen mesajımın altına yorum yapıştırılmış.
Nasılsa başçavuşun beygiriyiz...buyrunnnnnnnnn
Başçavuşta belli beygir de burda kimse kendine pay çıkarmasın :dilcikar:
hii özür özür..
asla ben o şekilde bir pozisyona sokmam istemem seni..opuyorumnanaktan
tamam tamam eşek ben oliim o zaman, olar mı ki..
heyecena şeyetmeişim bi anda, kendimi kaybetmişim.
offffkafamçokkarıştı
,Merhaba,
benim sevgilim, evli, uzun uzadıya anlatmak istemiyorum şu an çok fazla vaktim olmadığı için ama uygun zamanı bekliyor ayrılabilmek için, 3 yaşında da bir oğlu var. Yazınızdaki çoğu şeye katılıyorum. Ancak benim merak ettiğim onu kaybetme korkusundan nasıl kurtulabilirim, bu kadar olumsuzluk yaşayan o olmasına ve ben ekmeği elinde genç hoş bir kadın olarak tanımlanan bir insan olmama ragmen neden bu korku onda değil de ben de mevcut? Yani, bu adamı beni kaybetmekten çok korkan ve üzerime titreyen bir adam nasıl yapabilirm?
nasıl utanmadan buraya yazabiliyorsun. hakkatten yüzün hiç kızarmıyor. sen kim oluyorsunda bizim sütümüzün aklığını karalığını tartışıyorsun. senin mi sütün ak arkadaşım. senin sütün aksa bizim gibilerin sütü kapkara olsun iyi mi. ona 2. kadın demezler tabi ki de başka bişey derler ki bunu burda telafuz edemem. allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın demişsin. ama sevgilinizin karısını hiç düşünmüyorsun. bu nasıl midedir yahu. seviyorum diyorsun ama sevdiğin karısıyla beraber anlayamıyorum anlayamaycağım da
nasıl utanmadan buraya yazabiliyorsun. hakkatten yüzün hiç kızarmıyor. sen kim oluyorsunda bizim sütümüzün aklığını karalığını tartışıyorsun. senin mi sütün ak arkadaşım. senin sütün aksa bizim gibilerin sütü kapkara olsun iyi mi. ona 2. kadın demezler tabi ki de başka bişey derler ki bunu burda telafuz edemem. allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın demişsin. ama sevgilinizin karısını hiç düşünmüyorsun. bu nasıl midedir yahu. seviyorum diyorsun ama sevdiğin karısıyla beraber anlayamıyorum anlayamaycağım da
ondaki mide değil çöp tenekesi özom çöp.......:1closedeyes:
Nasıl yorumlar bunlar böyle... Bu iki Mesaj incelemede Özom ve Bahar
Ne kadar ilginç insanlar varmış bu forumlarda, tabi çok normal bu tepkiler daha önce de dediğim gibi, her tür insan dolaysı ile her tür bakış açısı mevcut. Neden anlamadan dinlemeden böyle yorumlar yaptınız, ve de hakaret boyutuna gitti sözleriniz anlamadım. Ben ne yazarsam yazayım siz bana "terbiyesiz insaaannn" diye bagırmaya devam edeceksniz belli ki. Burda "terbiyesiz insan" ifadesini sizin söylemek isteyip de söyleyemediğiniz kelimeler için kullandım. Anlayan anlamıştır gerçi.
Bu konuyla ilgili belki bakış açınız değişir diye bir kaç done vermek istiyorum.Pek umutlu da değilim ya neyse.
Bir kere ben bu adam ile o evlendikten sonra tanışmadım. Kaldı ki çocuğu ile geçireceği zamanı benimle geçirmesi gibi bir şey sözkonusu bile değil çünkü biz aynı şehirde 17 ay boyunca yani 1.5 sene ediyor di mi ? görüşmedik, yalnızca internet yada telefon ile hbrleştik. Daha da ötesi günlerce bundan bile mahrum kaldığımız oldu. Ama hala vazgeçmedik birbirmizden.
Şimdi bir tek şey rica ediyorum, o hakaret etmek isteyen, içindeki, hayatla tartışıp bir türlü sonuca vardıramadığı sıkıntıları yüzünden insanlara hakaret ederek yada onlarla bir şekilde tartışarak günlerini geçiren ve de bu şekilde kendini mutlu hissedetme eğilimli arkadaşlar değil de, aşka sevgiye inanan ve bu anlamda söyleyecekleri olan arkadaşlar bir şeyler yazacaksa yazsın.
Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Merhaba,