Erkekler neden aldatır ?

eminim bahanesi çoktur...
karım beni mutlu edemiyor, kendine bakmıyor, çok kilo alıyor, yaşlandı klava:
yok yok sebep her ne olursa olsun aldatmanın haklı gerekçesi olamaz
hiç sevmiyorsan bile ayrılırsın, ondan sonra kimle istiyorsan ne halin varsa görürsün...

Herkes kafasına göre konuşur, herkes sütten çıkmış ak kaşık

Evet aynen öyle, söylediğiniz tam olarak yaşadığım şey. Farklı tamamen. Bildiğim bir şey varsa Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın diyebilmek.

Böyle bir konuda bu tür tepkiler çok normal, düz bakış açısı ile bakınca verilen tepkiler çünkü bunlar. Ayrıca "2. kadın" diye bir şey yoktur.

nasıl utanmadan buraya yazabiliyorsun. hakkatten yüzün hiç kızarmıyor. sen kim oluyorsunda bizim sütümüzün aklığını karalığını tartışıyorsun. senin mi sütün ak arkadaşım. senin sütün aksa bizim gibilerin sütü kapkara olsun iyi mi. ona 2. kadın demezler tabi ki de başka bişey derler ki bunu burda telafuz edemem. allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın demişsin. ama sevgilinizin karısını hiç düşünmüyorsun. bu nasıl midedir yahu. seviyorum diyorsun ama sevdiğin karısıyla beraber anlayamıyorum anlayamaycağım da

ısteyen istediği konuyu açabilir...Yorumu, paylaşımı yapabilir.... Hakaret etmeden, küfürleşmeden ....... Tenkit yerine fikirlerinizi yazınız...

hii özür özür..
asla ben o şekilde bir pozisyona sokmam istemem seni..opuyorumnanaktan
tamam tamam eşek ben oliim o zaman, olar mı ki..
heyecena şeyetmeişim bi anda, kendimi kaybetmişim.
offffkafamçokkarıştı

,

canım bu korku, geleceği görememe korkusu başka birşey değil
bu korku sadece sende olucak,onda olmaz çünkü zaten onun bir yuvası var.senin yok
.5 senede geçse 10 senede, üzülen sen olucaksın.
sanıyorsunki uygun bir vakitte eşinden ayrılıcak ve siz evleniceksiniz
ama öyle değil...
o uygun vakit dediği senin yıllarını senden çalıcak ve hiçbirzaman o vakit gelmeyecek.

bi dakka yaa burda bi ark 3 yaşında oglu olan evli bir adamın sevgilisi oldugunu ve onu kaybetmekten korktugunumu yazmış???? yoksa ben tavuk göğsünü fazlamı kaçırdım??

((((((((((( 3 yasında kı cocuk babasız buyucek he.

rezalet ya
şu dewırde
kadının kadına yaptıgını kımse yapmıo (((((((((((

ayrıca aksamları evıne gıtmıyor mu bu adam,
ıllakı karısını da mutlu etmesı gerekmıyor mu gerekıyor, yapmıyor mu sanıyorsunuz yapıyor.

nası guclu bı sevgı kı onun o durumunu gormuyosunuz?
karısıyla ılıskısını hayal etsenıze bır ,
bır de meyve cocukları olmus :) mutlular yani onla ikisi,

sıze ayıp etmek gıbı olmasın ama o karısını sevıyor olmasa coktaaaan ayrılmıstı :))))))

ılk kadın o yani ... kaydirigubbakcemile5

ben anlam veremiyorum..ne kadar etik olabilirki ya...

biz burda 16-17 yaşında olup sevgilimle bilmemne yaptım hamilemiyim die topic acan kızlara kızıyoruz...

koskoca kadınlar neler yapıyor...!!!! yanlış ya yanlışşş........birde çok doğal bişimiş gibi burda yazıyor....

ne kadar güzel değilmi yarın bigünde ayrıldıklarını ve adamın karısının yıkılmışlığını bir cocugun ya babasız yada annesiz sefil bir hayat yaşayacagını...
yıkılan bir yuvanın kimleride yıktıgını anlatta gülelim....oda doğal gelicek sana....

ondaki mide değil çöp tenekesi özom çöp.......:1closedeyes:

arkadasın yaptıgı gercekten cok yanlıs birsey tasvip edilemez ama yinede bu sekilde yorumlar yaparak bence onu bu olayı devam ettirmesine neden oluyorsunuz daha naif bir sekilde anlatmak gerekiyor dedigim dedik giderse de kendisi zaten gun gelir kotu gercekle karsılasır

Böğürtlen,
korkunu yenmek için
her görüşmenizde onu hoş tut
çocuğuna hediyeler al
süslen püslen, seksi giyin
öce kendine bağlamalısın aşık etmelisinki
o senin peşnde koşsun

ilahii yeşilimm bunlarımı yazalım ayoll
tamam haklısın daha düzegün yazmalıyız
ama ayar ediyorlar
bir sürü aldatılmış, bu sebepten boşanmış
ortada kalan çocuklar
bu sebeple aldırılan bebeler varken
şu yukardakini de yazmak çok kolay değil,
ama saygı çerçevesinde yazılmalı bunda hem fikiriz,

böğürtlen,
bu adamdan ne köy olur ne kasaba
karısını aldatan sevgilisini çok daha kolay aldatır
o bir yalancı
o bir evladıyla geçirmesi gerekn zamanı seninle geçiren adı baba olan ama baba olamicak biri,

bence kendine bağlama yöntelmerinden ziyade kendinden uzaklşatırma yöntmlerini öğrenmeye çalış

Son düzenleme:
Ne kadar ilginç insanlar varmış bu forumlarda, tabi çok normal bu tepkiler daha önce de dediğim gibi, her tür insan dolaysı ile her tür bakış açısı mevcut. Neden anlamadan dinlemeden böyle yorumlar yaptınız, ve de hakaret boyutuna gitti sözleriniz anlamadım. Ben ne yazarsam yazayım siz bana "terbiyesiz insaaannn" diye bagırmaya devam edeceksniz belli ki. Burda "terbiyesiz insan" ifadesini sizin söylemek isteyip de söyleyemediğiniz kelimeler için kullandım. Anlayan anlamıştır gerçi.
Bu konuyla ilgili belki bakış açınız değişir diye bir kaç done vermek istiyorum.Pek umutlu da değilim ya neyse.
Bir kere ben bu adam ile o evlendikten sonra tanışmadım. Kaldı ki çocuğu ile geçireceği zamanı benimle geçirmesi gibi bir şey sözkonusu bile değil çünkü biz aynı şehirde 17 ay boyunca yani 1.5 sene ediyor di mi ? görüşmedik, yalnızca internet yada telefon ile hbrleştik. Daha da ötesi günlerce bundan bile mahrum kaldığımız oldu. Ama hala vazgeçmedik birbirmizden.
Şimdi bir tek şey rica ediyorum, o hakaret etmek isteyen, içindeki, hayatla tartışıp bir türlü sonuca vardıramadığı sıkıntıları yüzünden insanlara hakaret ederek yada onlarla bir şekilde tartışarak günlerini geçiren ve de bu şekilde kendini mutlu hissedetme eğilimli arkadaşlar değil de, aşka sevgiye inanan ve bu anlamda söyleyecekleri olan arkadaşlar bir şeyler yazacaksa yazsın.
Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Son düzenleme:

çok temiz ve saf bir aşkınız varmış doğrusu :1closedeyes:

lütfen yaşadığınız bu iğrenç ilişkiyi aşk ve sevgi diye adlandırıp
onun arkasına sığınıp aşkı ve sevgiyide kirletmeyiniz :1closedeyes:

böğürtlen 1000e tamamlansın diye eksi rep verdim ama 1000ide aştı..
hakikaten ben şok içersinde okuyorum yazılanları..
eğer öyle ise yatacak yerin yok senin be kardeşim..ciddiyim.
Allah hepimizin gönlündekini versinle birlikte Allah affetsin ne diyeyim..

cevap veriyorum: çünkü onun sana ait olmadığını biliyorsun canım oyüzden kaybetme korkusu yaşıyorsun bu nasıl bi zihniyettir ya birde eleştirilere sert tepki veriyorsun kendini sevgilinin karısının yerine koysana senin gibi biri gelip elinden almaya çalışıyor. hiç anlamam sizin gibilerini piyasada bekar erkekmi yok onun bunun evli adamlaryla uğraşıyosunuz yazık yaaa gerçekten üzüldüm senin adına.milletten onaymı bekliyosun birde tabi eleştirileceksin üstelik keşke sadece burda eleştirilsen hayatın boyunca herkes seni sanal alemi geç yüzüne karşı eleştirecek kimbilir belki çok ağır ithamlarda bulunacaklar kimseye kızma hakediyosun bunu.hatta daha fazlasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…