Erkekler neden aldatır ?

11 yılık evliyim 2 oğlum var biri yeni 1 yaşına girdi eşim sezona gitti bu son sezonunda beni aldattı 2 ay boyunca kizida bozmuş ve kiz evli çocuklu olduğunu biliyormuş ve korkudan devam ettirmiş dediğine göre olay patlayınca kizi anında bıraktı bana köpek gibi yalvario çektiğim acının tarifi yok erkekler nasıl bi karakterde çözemedim nasıl mideleri var nsl bi gurursuzluklari var kendimi geçtim 2 oğluma bunu nasıl yaşattığını kabullenemiorum

Bacım çok mu boş zamanın var. Vallahi bulmaca çözsen daha faylı olurdu sana. Erkekler niye aldatır kadınlar niye aldatır.Niye diye bişey yok isteyen aldatır isteyen aldatmaz bu kadar basit yakalayanlardan da isteyen bırakır isteyen affeder. Hepsi bi seçim.

Napicaksin ne düşünüyosun peki?

Sizinkine teles.x diyolar abla Allah affetsin.

Aldatmadan önce bir iliskide çok kötü tavırlar varsa defol git s git ve bilumum böyle bir dinamik varsa saygı yoksa ben aldatildigina sasiranlara çok şaşırıyorum.Onun dışında artık seni sevmiyorum seninle olmak istemiyorumu duyduktan sonra yoluna gitmeyen kişiye bunu yaşadımi çok da üzülmüyorum.Ne bekliyorki.Ha bunun dışında ilişki iyidir hicbirsey sezdirmeden yapmıştır bak o karaktersiz ona ne diyeyim.Fakat bir insanı insan gibi bırakmayı bilmiyorsak artık can havliyle kaçıyor yani.Ben birini aldatıp il ncı iliskisi iyi giden insanlarda gördüm.Aldatmaya devam edenlerde.Aldatan kadınlarda daha iyi koca buldum kafasiyla bosananida.Yani erkekler niye aldatır kadınlar niye aldatır o ilişkide sevgi saygı bittiyse insan gibi koca insanlar oturup açıkça birbirinin suratına bitti diyemiyorsa evde biten duyguyu sevgiyi bağlılığı saygıyı dışarda aramaya başlar.Kadini erkeği yok niye evlenmiş niye çocuk yapmış valla erkek bazı şeyleri cocuk sevdiğinden kadına bayildigindan yapmaz Çok iyi babalar hariç hiçbir erkek çocuk için durmuyor artık bu nedenle hemen çocuk asla derim hep.Hicbirinin de eski eşe aşkı depresmez at gibi giden at gibi yaşıyor valla.Kadinlar iyi seçim yapmalı çok dikkatli ve ekonomik gücü olmalı artık evden bıktım düzenim olsun kafası ile evlenmek büyük hata .Bin sene hapis verseniz kimseyi yapacağından geri koyamazsiniz aldatmak asagilamadirr ben yaşadım ama boşadım o bir kere yapar gerisi tiksinti ben çaresizlikten kadının durduğuna inanırım sevgiden değil .Bu hale dusmemek lazım en azından çocukları iyi yetistirmeli yeri geldimi dimdik Seven insan aldatmaz kendini kandırmaya gerek yok kadın elbisemi degisikmis zırva

İyi giden ilişkiye kimse girmiyor yani hani yok kocam iyi aramı kayınvalide bozuyor yooo kocan iyi değil kocam iyi falanca kadın yaptı yooo kocan iyi değil kocam iyi arkadaşları yaptı işte herşeyi böyle biri yapmıyor zaten bozuk şeyin dumanı tütüyor.Ben eşimi severken oda bana bağlıyken kim napabilir ha niyet bozulursa yokuş aşağı valla tutamam bı tekme daha hızlı gitsin bunlara layık değilim

Bilmem kaçıncı yuzyildada bunlara susacak değiliz artık kadında insan erkekte yetti o hanimnine tavsiyeleri dişi kuş adam olana dişi kuş onlara gerekçe bulacak değilim anam babam Allah'ım beni erkeğin nefsi için yaratmadı bunlara iyi hal indirimi sunacak değilim iyi insanlarda var dürüstçe yoluna gidebilen çok yada bu huyunu bilip evlenmeyen

Bence erkekleri anlamaya yorduğumuz güzel kafamızı para kazanmaya yormalıyız.Hem para bizi hic aldatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…