- 22 Ağustos 2015
- 29.556
- 86.104
- Konu Sahibi gitmesanamuhtacim
Olay örgüsü 26 yaşında ki bir kıza ait gibi durmuyor maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç kitap okumamış, gündemden bi haber birisi değilim ki. Yapım kullanılmaya müsait bir yapı sadece. Aileden geliyor. Ailem de böyle ki kendileri gayet de okumuş, kültürlü insanlar.Sapik birinin arkasından ağlıyor, diğer adama para yediriyor.....ALLAH aşkına siz ünv evde mi okudunuz? Hiç kitap okumamış, hiç topluma karışmamış,televizyon izlememiş, gündemden bir haber,kendini geliştirmekten aciz,kullanılmaya gayet açık,ot gibi yaşamak çok mu hoşunuza gidiyor????İnsanin kendine saygısı ve hayat gayesi olmalı.Önce oyunu silin bu adamları her yerden engelleyin.Gundemi takip edin,gidin tedavi olun,ilişki orucuna girin bu gidişle sonunuz iyi değil......
Benim yapım kullanılmaya müsait diye diye kendini kullandırmak.......Hayatta başarılar,size ne anlatsak boş,burnunuz b....ktan çıkmaz bu kafada gidersenizBen hiç kitap okumamış, gündemden bi haber birisi değilim ki. Yapım kullanılmaya müsait bir yapı sadece. Aileden geliyor. Ailem de böyle ki kendileri gayet de okumuş, kültürlü insanlar.
Okumuş, kültürlü insanların çocukları böyle olmuyor ama cicim ya. O kısım çok inandırıcı değil.Ben hiç kitap okumamış, gündemden bi haber birisi değilim ki. Yapım kullanılmaya müsait bir yapı sadece. Aileden geliyor. Ailem de böyle ki kendileri gayet de okumuş, kültürlü insanlar.
Gerçekten öyle ama. Okumuş, kültürlü insanlar fakat onlar da zamanında arkadaşları tarafından çok ihanete uğrayıp kendilerini çok kullandırdılar malesef. benimki yapısal ama düzeltmeye çalışıyorumOkumuş, kültürlü insanların çocukları böyle olmuyor ama cicim ya. O kısım çok inandırıcı değil.
Bütün Metin2ler mi? Bunun bir de Pvpsi falan da var da çünkü.Artık senin icin iyi haber mi kötü haber mi bilemem ama Metin2, Ağustos'un 30'unda kapanıyormuş. Belki senin için iyi haberdir. Kendini toparlamaya bir yerden başlarsın artık
Yok, öyle demek istemedim. Kendimi kullandırmak, emin olun ki benim de hoşuma gitmiyor ama bir türlü çıkamıyorum bu döngüden.Benim yapım kullanılmaya müsait diye diye kendini kullandırmak.......Hayatta başarılar,size ne anlatsak boş,burnunuz b....ktan çıkmaz bu kafada giderseniz
Sizin 8 yaşında olduğunuzu düşünüyorum.Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Detaylı bi tavsiyeye ve analize ihtiyacım var.
Zaten bu kızın erkek çıkması üzerine oyunu bırakmıştı. O kızsa oyunu oynamaya hâlâ devam ediyordu. Sabahtan akşama kadar Metin2'deydi, zavallım, şimdi ne yapacak acaba o kız? Neyle meşgul olacakŞu konuyu okuduktan sonra twitterda önüme çıkan bu metin2 kapanıyomuş. Üzülmeyin kadın görünümlü erkek sevgilisinden ayrılırsa artık başka sevgili yapamayacak metin2de Eki Görüntüle 3464396
Anlarsın inşallah bir gün. Kendine bu muamaleleri yaptırmaya devam et kızımNeden ki
Ah ah... Ben ister miyim bana böyle muamele yapılmasını.. Bu şekilde nasıl olacak, bilmiyorum. Ne yapmalıyım, bu muamelelerin bana yapılmaması için?Anlarsın inşallah bir gün. Kendine bu muamaleleri yaptırmaya devam et kızım
Allah akıl versin ..Sürekli alkol içip alkollü bi şekilde yüksek hızda motor kullanıyor, özel hayatında çok sorunları var diye de bırakmak istemiyorum, onu içinden bulunduğu durumdan çıkartmak istiyorum fakat başarabilir miyim, bilmiyorum... Onun hayatına değen o kadın olmak istiyorum
Evett, 26 yaşındayımKız evladım var Allahım sen koru, konuyu 8 yaşında bir çocuk açmış sandım, gerçekten 26 yaşında mısın
Acilen psikolojik yardım almalısın, ailen sana sahip çıkmalı yoksa başına kötü şeyler gelecek , belli ki sosyal zekan düşük kendini yönetemiyorsun, herhangi bir hastalığın var mı acaba merak ettim ..Evett, 26 yaşındayım
Yoo, herhangi bir hastalığım yok... Sosyal zekâm düşük olabilir ama evet. Yok zaten, bu çocukla irtibatı koparacağım ben. Başıma kötü şeyler, bundan sonra inşallah gelmez.Acilen psikolojik yardım almalısın, ailen sana sahip çıkmalı yoksa başına kötü şeyler gelecek , belli ki sosyal zekan düşük kendini yönetemiyorsun, herhangi bir hastalığın var mı acaba merak ettim ..
Aman dikkat et devir çok kötüYoo, herhangi bir hastalığım yok... Sosyal zekâm düşük olabilir ama evet. Yok zaten, bu çocukla irtibatı koparacağım ben. Başıma kötü şeyler, bundan sonra inşallah gelmez.
Teşekkür ederim, aynenn.... devir çok kötüAman dikkat et devir çok kötü