Erkekler neden aldatır ?

Türk erkeğinin dörtte üçü eşini güzel buluyor, gurur duyuyor, aşırı kıskanıyor. Ama fırsatını bulunca aldatanların sayısı da azımsanmayacak kadar çok. Erkeklerin yüzde 21 eşi ya da sevgilisini aldattığını itiraf ediyor. Ekonomik gücü yeterse birden fazla kadınla evlilik yapılmasında sakınca görmeyenlerin oranı ise 12.5

Embesil Olduklari Için Gider... Herşeyi Versende Ona Yetmez Yetmez Yetinmeyi Bilmez... Gerci Bizde Yetinmeyiz Ama Kadinlar Bazen Yinede Sevgiyle Avuna Biliyo...

herkese açıklamaları için teşekkür ederim arkadaşlar bu erkekleri biz< nasıl yolua getirecegiz nasıl elde tutacağız

ERKEKLER NEDEN ALDATIR

Erkeklerin cinsel dürtülerini kontrol etmekte zorlandığı bilinir. En azından kadınlar böyle düşünür.
Konu sadakat olunca erkekler potansiyel suçlu kabul edilir. Bunun haksız bir şöhret olduğu da söylenemez. Ama bunun gerekçeleri nedir? Peki erkek neden aldatır...? İşte cevaplar...

" O oradaydı..."

Bazı erkekler için "bugün ve burada" olayı çok önemli. Erkeklerin çoğu ne yazık ki kararı hızlı ve ani verip, yaptıklarının sonucunu düşünemiyor. "Yaşandı, bitti" psikolojisi çok yaygın ama ne kadar geçici bir duygu olsa da sonuçta yanlış adım atılıyor. Tesadüfen ayaklarına gelen bir şansı hiç bir erkek reddetmez. Kadın avına çıkmış olmasa da, seksi bir teklife kimse hayır demez.

" Sarhoştum "

Erkeklerin aldatma sebepleri arasında alkolün rolü hiç de küçümsenecek gibi değil. " aldatmayı asla düşünmüyordum ama arkadaşlarımla bir partiye katıldığımda bardaki kızlardan biri bana kafayı takmıştı. Onu geri çevirmedim ama eğer sarhpş olmasaydım bunların hiçbiri olmayacaktı. Bir kere hata yaptım ama bu hatayı tekrarlamak istemiyorum".

" Nasıl olsa bitecekti..."

Bazı erkekler için aldatma ilişkinin iyi gitmediğinin işareti. "Kız arkadaşımı aldattım mı ? Demek ki onu gerçekten sevmiyorum ve hemen o ilişkiyi noktalıyorum."

"Aldatmak mı, çok doğal..."

Bazı erkekler aldatmayı çok doğal karşılıyorlar."Erkeklerin cinsel açıdan değişik tecrübeler yaşamaya ihtiyaçları var. Bundan dpğal bir şey var mı?"

"Macera yaşamayı seviyorum..."

Yalanlar, gizli buluşmalar, gün ortasında hızlı seks kaçamağı... Bu tür olayların bambaşka bir heyecanı var ve bu heyecan yasak aşklara özgü. Yasak aşk yaşayan erkeklerin çoğu inanılmaz, başka bir olayda asla bulunmayan bir duygudan bahsediyorlar. "İlk adım atıldıktan sonra, arkası kendiliğinden gelir ve ilişkini mahvetmeden
duramazsın".

"Çünkü farkına varmıyor"

"Arkadaşlarımdan biri eve bir kadın getirmişti ve onunla yataktayken kız arkadaşı onları yakaladı. Arkadaşım durumu çok kolay kurtardı. Rakip firmanın bazı sırlarını elde edebilmenin tek yolunun o kadının yatağından geçtiğini anlatıp, sevgilisini aslında kendini feda ettiğine inandırdı". Bu işi yapabilen erkekler kadınların ruhunu çok iyi tanıyorlar. Aldatılan bir kadın asla bunu kabul etmek istemiyor ve gerçek yerine en uçuk yalanları bile yutmaya hazır oluyorlar

aldatılmak gercekten tam bı travma ne yaparsan yap acısı dınmıo kendını suclamalar bıtıo ondan nefret edıosun soora onu cok sevdıını dusunuosun pısman olduunu gorunce kıyamıosun affetmeyı denıosun ama olmıo hıc bı saman affedemıosun orayı yamadın dıelım ılıskı sakat kalıo ayagı kırılan at gıbı hem ıyılesmesı zaman alıo hemde eskı performansı olmıo ılıskının o yusden affetsen bıle bı gun o guvensızlıgın senı yıyo ve baska bahaneler arıosun bu kısır donguden cıkabılmek ıcın olan hep aldatılan tarafa oluo

artık ben aldatılmanın ne güzellikle, ne cilveyle, ne bakımla vb.... ile alakası olmadıgını anladım aldatılmanın temel nedenı erkekten kaynaklanıo erkegın kanında yoksa yapmıo kanında warsa sen kendini paris hilton kadar bakımlı da yapsan cilvede yapsan aldatan aldatıoooo

Bazıları erkek olduklarını kendilerince böyle ispatlıyorlar sanırım.Tek sebep kadının kendine bakmaması olamaz.Çok güzel ve bakılmlı kadınlar da aldatılıyor çünkü.

ışte karşınızdakine sormak istediğiniz soruların muhtemel yanıtları.. Başka bir kadınla ilişkiye girmeye karar verdiğinde bunu kendine nasıl açıkladın? Erkekler de kadınlar gibi duygusal dünyalarında olup biten şeyleri arkadaşlarıyla konuşma, paylaşma isteği duyar. Fakat karşı cinsler arasında kurulan arkadaşlıkların bir sınır çizgisi vardır her zaman. Erkekler aşk hayatlarında yaşadıkları problemlerini karşı cinsten bir arkadaşlarıyla paylaştıklarında onlara zayıf bir yanlarını göstermiş olurlar. O insani duygusal olarak yakınlaştıklarını hissederlerse de işi cinsellik boyutuna taşımaya meyillidirler. Aynı şey kadınlar için de geçerlidir. Bir kadın karşı cinsten bir arkadaşına ilişkisinde yaşadığı problemleri anlattığında kendisinin mutsuz olduğunu ve bir anlamda yeni bir ilişkiye açık olabileceğini de belirtiyor olabilir.

Yanlış olduğunu bile bile neden bu kadar uzun sürdü?

Uzun süreli bir ilişkideki durağanlığın aksine yasak aşkların taraflara yaşattığı heyecan ve tutku seneler boyu sürebilir. Bu bağlamda eşlerini aldatanlar sevgililerine adeta bağımlı olduklarını söylemek mümkün. &#8216;Diğerini' ne kadar itmeye çalışsalar da her defasında adeta bir mıknatıs gibi yasak ilişkilerine doğru çekilirler.

Yasak ilişki nasıl başladı?

Yasak bir ilişkiyi başlatan neden çoğu zaman o ilişkinin devam etmesine yol açan nedenden farklıdır. ılişki bir cinsel çekim yüzünden başlamış olabilir fakat uzun sürmesinin nedeni tarafların duygusal bir şeyler paylaşmaya başlamalarıdır. Ya da bunun tam tersi iki insanın birbirine hissettiği yoğun duygularla başlayan bir ilişki daha sonra sadece cinselliğin yaşandığı bir formata da dönebilir.

Onunla ilk kez seviştikten sonra kendini suçlu hissettin mi?

Bazıları eşlerini aldatmaktan dolayı hiç suçluluk hissetmez. Bazıları da eşlerinin dışında başka bir kadınla seviştikten sonra kendilerini suçlu hissedebilir. Fakat bu suçluluk duygusu onları bu &#8216;günahı' tekrar etmekten alıkoymaz.

Bazı erkekler yaptıkları şeyden o kadar büyük bir utanç duyar ki eşlerini aldattığı kadınla ilk fırsatta tekrar beraber olarak seksten aldıkları doyum hissini yaşayarak suçluluk duygusundan kaçmak ister. Yasak aşk yaşayan erkeklerin bir kısmı &#8216;kimseye herhangi bir zarar vermiyor' mantığıyla hareket ederek yaptıkları şeyi bir mantığa oturtmaya çalışır.

Böyle bir şey yaşarken hiç beni düşündün mü?

Aldatan eş eşini düşünse zaten böyle yasak bir ilişkiye girmez bunu unutmamak lazım. Aldatmak aldatılan değil aldatanın gerçekleştirdiği bir eylemdir. Fakat aldatılan eşler genelde aldatan kocalarının bu işi yaparken direk kendilerini hedef aldığını düşünür ve bu yasak ilişkiyi öğrendikleri zaman kocalarına &#8216;Bunu bana neden yaptın?' diye sorarlar. Fakat asıl konu şudur ki aldatan erkekler başka bir kadınla beraber olmaya karar verdikten sonra eşlerini zaten düşünmezler.

Ona evliliğimiz hakkında neler anlattın?

Bu soru erkeğin evliliğine olan bağlılığını sorgularken aynı zamanda da eşin yaşadığı yasak ilişkinin duygusal boyutunu irdeler. Aldatan erkeklerin bazıları sevgililerine eşlerinin olumlu yanlarını anlatır. Bazıları ise eşlerinin soğuk ve mesafeli olduğunu söyler. Eğer eşinizi aldatıyorsanız evliliğinizle ilgili olarak sevgilinize anlattığınız şeyleri eşinize de anlatmanız gerekir. Böylelikle eşinizle olan problemleri karşılıklı konuşup tartışma olanağı bulabilirsiniz

Merhaba,
benim sevgilim, evli, uzun uzadıya anlatmak istemiyorum şu an çok fazla vaktim olmadığı için ama uygun zamanı bekliyor ayrılabilmek için, 3 yaşında da bir oğlu var. Yazınızdaki çoğu şeye katılıyorum. Ancak benim merak ettiğim onu kaybetme korkusundan nasıl kurtulabilirim, bu kadar olumsuzluk yaşayan o olmasına ve ben ekmeği elinde genç hoş bir kadın olarak tanımlanan bir insan olmama ragmen neden bu korku onda değil de ben de mevcut? Yani, bu adamı beni kaybetmekten çok korkan ve üzerime titreyen bir adam nasıl yapabilirm?
Komik belki ama çıldırmak üzereyim inanın artık çok yoruldum.

eksik olan erkekelr aldatır eger kadınlarda her erkek aldatır gibi birsey soyluyorsaki cok acı bu bence onlarda aldatılmayı kabullenmiş insanlardır bi insan bunu nasıl kendine yedirir anlamam

Kendine güveni olmayan,karakter yoksunu erkek aldatır..Adamın evli olduğunu bile bile bu insancıklarla yaşayan kadınları ise hiç anlayamıyorum..Kadının kadına saygısı kalmamış ki en başta..Sorsanız aşık oldukları için ayrılamıyorlardır..Sevgi,aşk gibi kavramları kirlettiler,çarpıklıklarına kılıf yapacaklar diye,ona yanarım..

ınsanlar aşık olacağı kişiyi seçemez ama kiminle ilişki yaşayıp yaşayamacağını seçebilirler..Ak kaşık,kara kaşık meselesi değil bu..Sizin olayınız farklıysa kendi üstünüze alınmayın..

senin olmayan bir şeyi kaybedemezsin

Evet aynen öyle, söylediğiniz tam olarak yaşadığım şey. Farklı tamamen. Bildiğim bir şey varsa Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın diyebilmek.

Sevgilin Evli
Üç yaşında Oğlu Var
Sizde Ekmeği Elinde Hoş Genç Bir bayansınız!

Burda kimse size Akıl vermez bu konuda.lmaz:

Sanırım İkinci Kadın Olmak zor..

Sevgilin Evli
Üç yaşında Oğlu Var
Sizde Ekmeği Elinde Hoş Genç Bir bayansınız!

Burda kimse size Akıl vermez bu konuda.lmaz:

Sanırım İkinci Kadın Olmak zor..
Böyle bir konuda bu tür tepkiler çok normal, düz bakış açısı ile bakınca verilen tepkiler çünkü bunlar. Ayrıca "2. kadın" diye bir şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…