Erkekler neden aldatır ?

Kızlar sebep ne olusa olsun kimseye hakaret etme hakkımız yok bunu untmayın lütfen

Son düzenleme:
Ne kadar ilginç insanlar varmış bu forumlarda, tabi çok normal bu tepkiler daha önce de dediğim gibi, her tür insan dolaysı ile her tür bakış açısı mevcut. Neden anlamadan dinlemeden böyle yorumlar yaptınız, ve de hakaret boyutuna gitti sözleriniz anlamadım. Ben ne yazarsam yazayım siz bana "terbiyesiz insaaannn" diye bagırmaya devam edeceksniz belli ki. Burda "terbiyesiz insan" ifadesini sizin söylemek isteyip de söyleyemediğiniz kelimeler için kullandım. Anlayan anlamıştır gerçi.
Bu konuyla ilgili belki bakış açınız değişir diye bir kaç done vermek istiyorum.Pek umutlu da değilim ya neyse.
Bir kere ben bu adam ile o evlendikten sonra tanışmadım. Kaldı ki çocuğu ile geçireceği zamanı benimle geçirmesi gibi bir şey sözkonusu bile değil çünkü biz aynı şehirde 17 ay boyunca yani 1.5 sene ediyor di mi ? görüşmedik, yalnızca internet yada telefon ile hbrleştik. Daha da ötesi günlerce bundan bile mahrum kaldığımız oldu. Ama hala vazgeçmedik birbirmizden. Şimdi bir tek şey rica ediyorum, o hakaret etmek isteyen, içindeki, hayatla tartışıp bir türlü sonuca vardıramadığı sıkıntıları yüzünden insanlara hakaret ederek yada onlarla bir şekilde tartışarak günlerini geçiren ve de bu şekilde kendini mutlu hissedetme eğilimli arkadaşlar değil de, aşka sevgiye inanan ve bu anlamda söyleyecekleri olan arkadaşlar bir şeyler yazacaksa yazsın.
Allah hepinizin gönlüne göre versin.

ee madem vazgeçemediniz hala birbirinizden ,neden sevgilin eşinden ayrılıp seninle evlenmiyorda seni metres durumunda süründürüyor bunuda düşündünmü hiç..:1closedeyes:

Arkadaşlar,seviyeyi iyice bozdunuz yani,
ağzınızdan çıkan laflara dikkat edin,
seviyeli bir şekilde paylaşıma katılacaksanız okey,
ama ağza alınmayacak hakaretlerde bulunacaksınız
konuya yorum yazmayın...
ve şu andan itibaren,her tartışmalı,hakaret dolu,
seviyesizce mesaj yazanlar ceza alacaktır...
Sitemizin kurallarına uymak zorundasınız...
sevgiler...

Ne kadar ilginç insanlar varmış bu forumlarda, tabi çok normal bu tepkiler daha önce de dediğim gibi, her tür insan dolaysı ile her tür bakış açısı mevcut. Neden anlamadan dinlemeden böyle yorumlar yaptınız, ve de hakaret boyutuna gitti sözleriniz anlamadım. Ben ne yazarsam yazayım siz bana "terbiyesiz insaaannn" diye bagırmaya devam edeceksniz belli ki. Burda "terbiyesiz insan" ifadesini sizin söylemek isteyip de söyleyemediğiniz kelimeler için kullandım. Anlayan anlamıştır gerçi.
Bu konuyla ilgili belki bakış açınız değişir diye bir kaç done vermek istiyorum.Pek umutlu da değilim ya neyse.
Bir kere ben bu adam ile o evlendikten sonra tanışmadım. Kaldı ki çocuğu ile geçireceği zamanı benimle geçirmesi gibi bir şey sözkonusu bile değil çünkü biz aynı şehirde 17 ay boyunca yani 1.5 sene ediyor di mi ? görüşmedik, yalnızca internet yada telefon ile hbrleştik. Daha da ötesi günlerce bundan bile mahrum kaldığımız oldu. Ama hala vazgeçmedik birbirmizden.
Şimdi bir tek şey rica ediyorum, o hakaret etmek isteyen, içindeki, hayatla tartışıp bir türlü sonuca vardıramadığı sıkıntıları yüzünden insanlara hakaret ederek yada onlarla bir şekilde tartışarak günlerini geçiren ve de bu şekilde kendini mutlu hissedetme eğilimli arkadaşlar değil de, aşka sevgiye inanan ve bu anlamda söyleyecekleri olan arkadaşlar bir şeyler yazacaksa yazsın.

gerçekten sadece merakımdan soruyorum
eleştirmek gibi bir niyetim yok, herkesin kendi hayatı, bu beni hiç ilgilendirmez
merak ettiğim sizinle evlenmeden önce ilişkisi olan sizin bu kadar sevdiğinizi söylediğiniz adam
neden bir başkasıyla evleniyor, ondan çocuk yapıyor, silah zoruyla mı evlendirilmiş ???
ben cidden hikayeyi merak ediyorum...

Bir kere ben bu adam ile o evlendikten sonra tanışmadım. Kaldı ki çocuğu ile geçireceği zamanı benimle geçirmesi gibi bir şey sözkonusu bile değil çünkü biz aynı şehirde 17 ay boyunca yani 1.5 sene ediyor di mi ? görüşmedik, yalnızca internet yada telefon ile hbrleştik. Daha da ötesi günlerce bundan bile mahrum kaldığımız oldu. Ama hala vazgeçmedik birbirmizden.
Şimdi bir tek şey rica ediyorum, o hakaret etmek isteyen, içindeki, hayatla tartışıp bir türlü sonuca vardıramadığı sıkıntıları yüzünden insanlara hakaret ederek yada onlarla bir şekilde tartışarak günlerini geçiren ve de bu şekilde kendini mutlu hissedetme eğilimli arkadaşlar değil de, aşka sevgiye inanan ve bu anlamda söyleyecekleri olan arkadaşlar bir şeyler yazacaksa yazsın.

eşinden önce tanışıklığınızın olması yada yüzyüze çok az görüşmenizin yaptığınıza hak verdiğini zannetmiyorum. bence o sizden çoktaaaaaaan vazgeçmiş. öyle arada bir işte değişiklik olsun diyede seninle işte adlandıramadım şimdi sonuna ekleyebileceğim hakaret içermeyen bir yüklem bulamadım.seninle işte sevgili gibi oluyordur. gerçekten seni sevse çocuk yapmazdı. evlenmezdi. evlense dahi o kadının da aldatmaz boşanırdı.
kusura bakma ama sen ve senin gibileri anlamıyorum. ilerse bireşin olursa ve bunu yaparsa ne düşüneceksin. bi düşüneyim.
"yuva yıkanın yuvası olmazmış, şimdi anladım" diyeceksin bence...:kahve:

birşey söylemek istiyorum...

bildigim kadarıyla forumda her yaştan gençlerde bulunuyor..yani gençten kastımın ne oldugunu biliyorsunuz..
karşı cinsi yeni tanımaya baslayan sevgilisi olan olamyan ergenlikteki biçok genc kız....

peki burda bu etik olmayan tamamiyle toplumuz görüşüne ters ve ahlaki açıdan tasvip edilmeyen bir olayın paylaşılması doğrumu sizce?
kötü örnek olma ihtimali yokmu sizce??

arkadaşlar agır tepkiler veriyor evet..bende biraz agır yazdım fakat bizlerin basına gelse ne yapardık? bu insanı çileden çıkarıyor..düşününki o adamın karısı sizsiniz??

hakaret etmeyelim eve t ama savunulacak bir tarafıda yok!

Son düzenleme:
Sizin bana sorduğunuz soruları, söylediğiniz ağır kelimleri ben kendime çok sordum ve söyledim. Bu durumdan dolayı çok üzüntü yaşadım, hatta ruh sağlığımı kaybetmek üzereydim. Hikayeyi merak eden arkadaşa da genel olarak diğer kişilere de son olarak şunu söyleyeceğim: Gerçekten çok sıkılıp bunaldığım bir dönemdi, artık bu konuyu hiç kimse ile konuşmuyorum, beni anlayacağını düşündüğüm insanlarla bile, o yüzden böyle bir foruma katılmaya karar vermiştim. Ama kendinize göre haklı belki belki değil sebeplerle çok ağır eleştiriler yaptınız ve ben en iyisi gideyim dedim en sonunda.
Bir de şunu söyleyemk istiyorum; burası bir forum sitesi, her türlü konu konuşulabilmeli ki bir işe yarasın ve insanlara yardımcı olunabilsin. Küfür ve hakaret dolu sözler kullanılmadan, ve gençlerin de ruh sağlığına zarar vermeyecek şekilde konuşularak çok şey konuşulabilmeli. Karşınızdaki insanı olumsuz eleştirmek için illa ki hakaret etmek gerekmiyor. Bunun bilincinde olan çok az insan var belli ki. Neyse, tekrar söylüyorum, Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Bir kadının gizemli gorunmesı bıle ona erkegı cekebılır. Aldatma ıkı yonludur.Bır bayan esten sebeplı dıgerı erkek esten sebeplı.Bayanda bulamadıgını bulamazsa ve bayan da eskısı gıbı degılse kadında bunalmasına sebep oldugu bır durum varsa aldatır. Eger erkek yonlu bır sorun varsa erkek zaten cok capkındır ama pek bellı eden tıpten degıldır.Ya da erkek tekduze yasam ya d tek eslılıkten yana degılse evlenmeden oncekı hayatını cok ararsa aldatır.

Sizin bana sorduğunuz soruları, söylediğiniz ağır kelimleri ben kendime çok sordum ve söyledim. Bu durumdan dolayı çok üzüntü yaşadım, hatta ruh sağlığımı kaybetmek üzereydim. Hikayeyi merak eden arkadaşa da genel olarak diğer kişilere de son olarak şunu söyleyeceğim: Gerçekten çok sıkılıp bunaldığım bir dönemdi, artık bu konuyu hiç kimse ile konuşmuyorum, beni anlayacağını düşündüğüm insanlarla bile, o yüzden böyle bir foruma katılmaya karar vermiştim. Ama kendinize göre haklı belki belki değil sebeplerle çok ağır eleştiriler yaptınız ve ben en iyisi gideyim dedim en sonunda.
Bir de şunu söyleyemk istiyorum; burası bir forum sitesi, her türlü konu konuşulabilmeli ki bir işe yarasın ve insanlara yardımcı olunabilsin. Küfür ve hakaret dolu sözler kullanılmadan, ve gençlerin de ruh sağlığına zarar vermeyecek şekilde konuşularak çok şey konuşulabilmeli. Karşınızdaki insanı olumsuz eleştirmek için illa ki hakaret etmek gerekmiyor. Bunun bilincinde olan çok az insan var belli ki. Neyse, tekrar söylüyorum, Allah hepimizin gönlüne göre versin.

evet ben hiçbir yazımda hakaret veya kimsenin hayatına eleştiri okları yöneltmedim.
sadece farklı bir bakış açısı olarak sizin açınızı merak ettim
ayrıca diğer arkadaşlara bir lafım var
arkadaşlar öyle şeyler gördüm ki, büyük konuşmamak gerektiğine kanaat getirdim
ve hayatın dümdüz değil kıvrımlı olduğunu gördüm ve kesin çizgilerimi yuvarlaklaştırdım
size de kesin hüküm vermekten kaçınmanızı tavsiye ederim...

Son düzenleme:

peki bu durumdan memnun olmadığın belli arkadaşım ne kadar aşığım aşığız desen de mutlu olamazsınız

senin ömrün onun müsait zamanlarında sana atacağı bir mesaj veya çaldıracağı telefonu beklemekle mi geçecek

o hayatını bildiği gibi yaşar karısıyla çocuğuyla arada kalan boş zamanlarında ya da bulduğu fırsatlarda seni hatırlaması zoruna gitmiyor mu?

sana söylediği sevgi sözcüklerinin aynısını hatta belki daha fazlasını karısına söylemediğini nereden biliyorsun

aşk nedir bilirim ama böyle yaşanır mı ne zamana kadar yaşanır ya da

çok sıkıntılı bir döneminde bir hata etmişsin o sıkıntılı dönemi atlatırdın belki ama kendine çok daha başka sıkıntılar yaratıyorsun böylece

onu kaybetmekten korkuyorum demişsin o yok ki zaten kayıp başkasıyla bir hayat paylaşıyor daha kaç defa yarı yolda kalmak istiyorsun sen seni bir kere evlenmeden önce yarı yolda bırakmış daha kaç defa yapması lazım ki vazgeçesin?

sen kendine eziyet ediyorsun kimseye değil

yarın birgün senle bağları tümden koparıp karısına dönecek o, karısı da belki yaptı bir hata deyip evliliğine şans verecek onlar mutlu mesut hayatlarına devam ederken sen 'ben sensiz yaşıyorum yasak aşkını' mı diyeceksin ömründen ömür çalarak

bizler burada yazarız fikir beyan ederiz kah sert kah yumuşak üslupla ama bir kadına bu durumu yakıştıramıyor kimse hele göz göre göre kendini kandırmasına veya bir erkeğin onu kandırmasına göz yummasına tahammül edemediğimiz için oluyor bunlar

sen burada yazılanlara kızıyorsun ama buradaki herkes bilgisayarı kapatınca hayatına dönüyor kimin senle ne alıp veremediği olsun

şimdi size bir hikaye anlatmak istiyorum
kadın da kocası da arkadaşımın arkadaşı...
kadının ailesi maddi olarak vasat durumda olan bir aile, kadının mesleği veya herhangi bir eğitimi yok
kocası ise oldum olalı çapkın ama işi gücü geliri düzgün biri, kadın koca evinde rahat yani anlayacağınız
kadın kocasının çapkınlıklarından kurtulmak eve bağlamak için bir çocuk yapıyor
kocası eve biraz bağlanıyor belki ama çocuk hafiften büyüyünce tekrar başlıyor ve adam karısını sevmiyor arkadaşlar
adam da arkadaşımın arkadaşı olduğu için ona anlattıklarından biliyorum
napayım şimdi ayrılmıyor ve benim hayatım zindan gibi diyor, ortada sevgi yok, mecburiyet şeklinde yürütülen bir evlilik var sadece
kadın adamın işyerinden birine aşık olduğunu öğreniyor ve adam resmen aşık diğer kadına
adamı eve bağlamak için bile bile bir çocuk daha yapıyor
yani insan kime kızacağını şaşırıyor...
herşey göründüğü gibi değil arkadaşlar, benim demek istediğim bu aslında
adam işyerindeki kız için arkadaşıma ağlıyor çok acı çekiyorum diye
ve arkadaşım hayatımda ağladığını görmedim diyor
ben bu konuda ne düşüneceğimi şaşırmıştım :bbo:

kadının ailesi maddi olarak vasat durumda olan bir aile, kadının mesleği veya herhangi bir eğitimi yok
kocası ise oldum olalı çapkın ama işi gücü geliri düzgün biri, kadın koca evinde rahat yani anlayacağınız
kocası eve biraz bağlanıyor belki ama çocuk hafiften büyüyünce tekrar başlıyor ve adam karısını sevmiyor arkadaşlar
napayım şimdi ayrılmıyor ve benim hayatım zindan gibi diyor, ortada sevgi yok, mecburiyet şeklinde yürütülen bir evlilik var sadece
kadın adamın işyerinden birine aşık olduğunu öğreniyor ve adam resmen aşık diğer kadına
oh hem adam karısını sevmiyor başkasına aşık oluyor
hemde karısının oyununa gelip yine çocuk yine çocuk. :bbo:
hadi 1.tamam ama başka bir kadına aşıkken 2.çocuk niye oluyor ki
adamda hatalı karısıda ve o 2.kadında.sonuç değişmiyor kaydirigubbakcemile2

demek istiyorum ki öyle hikayeler vardır ki suçlu bulamazsın bu hikaye gibi...
bunun için yargısız infaz yapmamak gerekli
ve arkadaşın hikayesini hala merak ediyorum...
nerden biliyoruz neler yaşandığını, neyin neden olduğunu

demek istiyorum ki öyle hikayeler vardır ki suçlu bulamazsın bu hikaye gibi...
bunun için yargısız infaz yapmamak gerekli
ve arkadaşın hikayesini hala merak ediyorum...
nerden biliyoruz neler yaşandığını, neyin neden olduğunu
doğru diyosun bir hikayesini dinlemek lazım kızın :sinifsinif:
çok üstüne gittiler ama kız fenalaşmış üzüntüden :gitme:
bi dinleseydik fena olmazdı gelsede anlatsa bize
kim masum kim şeytan onu iyice bi anlamak lazım :sinifsinif:

Madem çapkın bir adammış niçin evliliği tercih ediyor ? Ortada sevgi yok demiş,kadın benimle evlen diye silah mı dayamış bu insana ? Bir de üstüne sevmediği kadından 2 çocuk sahibi olmuş..Kadın çocukları eve bağlamak için bile yapmış olsa tek başına mı yapıyor bu işlemi ? Bana bunların hepsi,erkeklerin kendini acındırarak yaptıklarını aklama çabası gibi geliyor..

Son düzenleme:
erkek aldatır çünkü penisini yenebilecek güce sahip değildir.bende ne ikinci ne üçüncü beşinci herhangi bir kadınla muhatap bile olmam başkasını seçene uğurlar olsun.ayrıca hayat bana birşey öğretti büyük lokma ye büyük laf söyleme.bana gelmez derim ama çoluğumun çocuğumun bir hatası olur başına gelir .Allah herkesin yolunu açık bahtını güzel etsin

Madem çapkın bir adammış niçin evliliği tercih ediyor ? Ortada sevgi yok demiş,kadın benimle evlen diye silah mı dayamış bu insana ? Bir de üstüne sevmediği kadından 2 çocuk sahibi olmuş..Kadın çocukları eve bağlamak için bile yapmış olsa tek başına mı yapıyor bu işlemi ? Bana bunların hepsi,erkeklerin kendini acındırarak yaptıklarını aklama çabası gibi geliyor..

benim adamı savunmak gibi bir niyetim yok, ama karşılıklı sevilmiş evlenilmiş demek
evliliği sadece adam tercih etmiyor ki kadın da tercih ediyor
çocuklarla adamı eve bağlamaya çalışan kadın da kendi açısından haklı
ama adamı da cebren ve hile ile tutmak ne derece mantıklı ???
ya biz kadınların bence sevgiliyken de eşken de yaptığımız en büyük hata sanırım bu
karşı taraf benden geçtiyse benim için de bitmeli
hee başıma gelirse naparım bilmem ama en azından şu anda bakış açım bu...

Son düzenleme:
X