Erkekler evlenince neden değişir? Ya da neden bekarken farklı biri gibi rol yaparlar?

Evlenmeden önce birlikte yaşamadıysanız isterseniz 5 değil 10 yıllık olsun o ilişki farketmez tanıyamazsınız!
Eşiniz sizi tamamen elde edince kafasınca tabi çabalamaya gerek yok artık demiş salmış
Klasik Türk erkeği mantığı
Ben olsam ondan ilgi dilenmem ne münesabet ya
Benle ilgilenmiyorsun diye ağlayan kadından daha çok kaçarlar
İhtiyacın var anlıyorum ama bunu bu şekilde elde edemezsin
Bizim kadınlarda evlenince kendini kapatma var
Hemen sosyal ortam değişir eski arkadaşlarla görüşülmez evimde evim kocam da kocam sonuç ?
Karşındaki adam sıkıldım bir hobi bul kendine der
O şu an ilgileniyor bir süre sonra yine eskiye döner
Senin değişmen gerek

keyfini mi bekleyeeksiniz şimdi iyi uyum sağla sonra yine istediği hale dönmeyecek mi. siz ona size davrandığı ibi davranın anlasın ne yaptığını

Sonu ne olur bilmiyorum ama sakın cocuk yapma cocukta sonra erkekler bşr o kadar daha degısıyor

Aslında kendimi eve kapatmadım virus olunca mecbur kapandık. Ama nasılsa hayat normale dönmeye başladı arkadaslarımla gorusup yuruyus yapıcam. Hem kafamı dağıtmış olurum

Bir kadında arayıp bulamadıkları ne olabilir ki? Annesi gibi olmamızı bekliyorlar. Evlenince sorumluluk alacaklarını dusunemiyorlar. Ev isi yapmak kendi daginikliklarini toplamak bile zor geliyor onlara. Sonra uyarinca biz suclu oluyoruz. Ben bu zamana kadar onu hic kisitlamadim zaten. Aksine ikimizin de arkadaslari var tabiki ozgur bireyleriz onlarla gorusucez kendimize vakit ayiricaz dedim. Ama bilgisayarda telefonda saatlerce oyun oynamak degil bu. Benim fikrim herkes evi toplar isleri birlikte halleder sonra kendine vakit ayirabilir. 3 saat kendine vakit ayiriyorsa 1 saat esiyle oturabilir.

Evlenmeden once bir seyler yasamadik. Cinsel yonden sorunumuz yok. Ama insan sadece onu yasamak istemiyor. Bazen hicbir sey yapmadan sarilip uzanmak bile yetiyor ama erkekler odun olunca bunu anlayamiyor

Erkekler mi değişiyor sadece.
Bizlerde degisiyoruz

Önceden msj veren de var gerçekten sinsi olanda birde nasılsa karım diye kendini salan da ...çeşit çeşitler

Yediğin önünde yemedigin arkanda evinin işi yemegin herseyin yapiliyor yapınca bunlara bir degisiklik bir rahatlama geliyor illa kötü insan olacaksın ağzının payını vereceksin ezeceksin sümsüge cevireceksin bunlar bundan anlıyor

Bende çok oyun oynuyorum benim sevgilim de trip atıyordu.ama insanı çok fena çekiyor ya bahsettiğiniz oyunsa eğer . Neyse
Eşiniz evliliği tam kavrayamamış galiba süre verin kendinize . Daha yolun başındasınız.

gercekten bir kadinda arayip bulamadigi ne olabilir sorusu uzerine hic dusunmediniz mi? bence sizin de evlilikle ilgili bakis aciniz cok genis degil. annesi gibi olmamizi beklese annesiyle yasar evlenmezler. sorumluluk almiyor, yardim etmiyor olabilir o ayri konu. ama annesi gibi davrandiginda tam tersine sinir oluyorlar.

annesi gibi derken annesini öğütleri büyüklüğü gibi değil temizlik yemek birde cinsel ihtiyaçlar tamam işte daha ne istesin beyfendiler

annesi gibi derken annesini öğütleri büyüklüğü gibi değil temizlik yemek birde cinsel ihtiyaçlar tamam işte daha ne istesin beyfendiler
her zaman kadindan yana olurum ama ikinci bir kisiden de bu minvalde cevap gelince adamlara da acidim simdi.

siz yemek, temizlik, cinsellik tamam dedikce bu duzen boyle gidecek..

gercekten sadece bunlari isteyen erkeklerle evlendiyseniz en basta yanlis orada demektir.

erkekler yemek temizlik, kadinlarda para kazansin ve cocuklarima baba olsun, beni aldatmasin diye sinirlandirdikca evlilik tanimini bu konulari daha coook okuruz.

Ama ilgi olarak degisior her insan. Yani flort ederken ustune titreyen adam iliski ilerledikce ya da evlenince daha normal, eskiye gore daha ilgisiz olabiliyor. Bu iki taraf icin de gecerli ama erkek daha yogun hissediliyor.

ben evli bile değilim :) ortadaki sıkıntıyı söylüyorum. ama çevremde görüyorum birçok kişidede durum bu şekilde sen ben bunu yapmasak ne kızlar kabul ediyor etmese bile erkekler evlendikten sonra değişiyor yani

Ama ilgi olarak degisior her insan. Yani flort ederken ustune titreyen adam iliski ilerledikce ya da evlenince daha normal, eskiye gore daha ilgisiz olabiliyor. Bu iki taraf icin de gecerli ama erkek daha yogun hissediliyor.
Genelleyemeyız bunu, boyle olmayan adamlarda var.

hiç yalan söylemeyin, oğlakkızının konusunda "sen kocanı dinlememişsindir ondan adam annesine anlatmıştır" dediniz ve ısrarlı bir şekilde bunu direttiniz. konudaki herkesi sinir ettiğinizi çok net hatırlıyorum. gayet erkekleri tutuyorsunuz fazlasıyla.

o zaman oturup butun mesajlarimi okuyun. 10 mesajin 8 inde erkeklere saydiririm. 2 sinde erkegi de anlamak lazim diye hak veririm. kayitsiz sartsiz feministim demedim.. o konuda konu sahibinin de hatasi oldugu belliydi. her zaman mi kadinlar hakli? her zaman mi erkeklere saldiralim burada? neden konu aciyor insanlar o zaman? sadece pohpohlayip tü kaka senin kocana adam degil, nasil boyle yapar vs.. verelim gazi verelim gazi.. ben konu sahibinin isine yarayacak baska bir bakisacisi saglamaya calisiyorum. kendi evliligimde yaptigim da bu.. bu adam bunu neden yapiyor ben de mi hataliyim bakarim kendime. sadece magduru oynayip da kocama saldirmam.

bu konuda da adam aradigini bulamamis olabilir diyorum. ayni sey..

konu sahibi adamin ne kadar ilgili, romantik, anlayisli, sabirli oldugunu soyluyor eskiden. degisti diyor. kendine gelince adama sadece yemek temizlik yapayim, cinsellik olsun tamam adam mutlu olur diyor. o adam da evliliginden tatmin olamiyor belki aradigini bulamiyor?

bir erkegin gayet de baska beklentileri de olur esinden. kalas bir adamla evli olanlari bilemem..

ayrica bu kadar "yalan soylemeyin" diye diye saldiracak kadar ne yasadiniz? nereden geliyor bu suclama, ofke hali?

Son düzenleme:
evli degilsen bunu kulagina kupe yap arkadasim.. sadece yemek, temizlik, cinsellik bekleyen erkekle evlenme.. bir zaman sonra annemden farkin yok ben gercek bir kadin istiyorum deyip aldatiyorlar.

kadin da erkek de evlendikten sonra degisiyor. flort ayri ayni evin icindeki sorumluluklari almak ayri. bu bir gercek..

konuya donersek harika bir tablo ciziyor konu sahibi. ben oyle bir flort donemi yasamadim mesela.. adam evlenince bu derece nasil degisebilir. flortte dinleyen sabreden adam evlenince niye dinlemez?

ben erkek kardesimden biliyorum. gelinimiz degisti der hep kardesim icin. kardesim camlari acip elektrikli supurge acip gelinimizi odadan cikarirdi. sana ruzgar carpar obur odaya git ben burayi bitirince buraya gel derdi. o derece esinin kiymetini bilen biriydi. simdi elini surmuyor. abla hic umdugum gibi bir insan cikmadi. anlayissiz, sozumu onemsemeyen bir insan. nisanliyken takindigi o tavirlar sahteymis, ne guler yuzlu, ne sabirli ne iyi niyetli.. degerini dusurdu gozumde hak etmiyor yardimci olmayacagim evde ona diyor. kardesimin tavri dogru mu yanlis mi tartisilir. kesinlikle hakli demiyorum. ama bazen degistigini sandigimiz adamlari da kadinlarin degisimi bu noktaya getirebiliyor. kardesimin olayi bana bakis acisi kazandirdi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…