Erkekler evlenince neden değişir? Ya da neden bekarken farklı biri gibi rol yaparlar?

Eşin bağımlı olabilir. Bu yüzyılın bağımlılığı teknoloji. Sosyal medya, oyun vs... Dopamin bağımlılığı. Sorunu çözmeden çocuk yaparsan da tek başına bakarsın gibi geliyor.

Ooo 1 sene ne ki ben 10 senedir yaşıyorum o duyguyu...
Karantina zamanı benı hatırladı..bense nötr..onu kafanda büyüttüğün için oluyor..ne zaman ruhunda serbest bırak bak kendı hayatın ortaya cıkacak.

Buna aşiri katiliyorum. Bazi gün görmemiş erkekler evliliği, cinselliği o kadar gözlerinde buyutuyorlar ki evlenince farkli bir evrene geçecekler ve hayatlari bambaşka olacak zannediyorlar. Sonrasi "peeeh bu mu?" Oluyordur bu tipler için.

Ben de oyun oynayan biriyim bu arada, bu tarz oyunlarin içerisinde, forum sitelerinde goruyorum bazi erkekler " evli olsam oyun mu
oynarim, evli olsam hicbiyerde hesabim olmaz, evli olsam bla bla" muuabbetleri yapiyorlar. Bu tipteki erkekler garanti hayal kirikligi yasiyordur diye dusunuyorum içimden.

Sanıyorlar ki evlenince her Allahin gunu aksam 6da sevişmeye başlayip gece yarilarina kadar durmayacaklar, evlenince eş hariç butun dunyalik şeylerden soyutlanacaklar filan... Cinselliğe hiç doymayacaklar gibi...

evet herkes kendini salıyor ve hani elimizde yokken kıymeti olmaz ama sahip oluncada kıymetini bilmeyiz ya işte öyle :)

10 senelik evliyim. Evlendiğim ay eşim aynı yazdığınız gibi oldu. O zaman telefon oyunlarıyla vakit geçirilmesede sürekli tv izlerdi. Bekarken Biz her akşam iş çıkışı beraberdik. İzinli günlerde de öyle. Evlendikten sonra haftada bi çıkmak zor geliyordu eşime. He birde ailesinden uzaktı çünkü çok karışıyorlardı, evlendikten sonra tek aile değil sülalesi bile kıymetli oldu. Ben düzeltemedim sevgi saygı azaldı.

Cevaplamanızda bir sakıncası olmayacaksa, bu olayda neden böyle bir değişim olduğunu sorabilir miyim?

anlayamadim hangisinin degisiminden bahsediyorsunuz kardesimin mi gelinin mi?
Anladığım kadarıyla kardeşiniz ilgilenip yardım ediyormuş eşine(geline). Süpürürken rahatsız olmasın diyecek kadar ince düşünürken sonradan kardeşinizin değişmesi, onu sormak istemiştim.

Anladığım kadarıyla kardeşiniz ilgilenip yardım ediyormuş eşine(geline). Fakat sonradan değişmiş. Onu sormak istemiştim.
iste o mesajimda gayet net sebebini soyluyorum aslinda bir kere daha okuyun. cok cok deger veriyordu kardesim esini. yere goge koyamiyordu. dusun bir yeni evli erkek kadin soylemeden halilari kaldiriyordu. Camlari acip temizlige basliyordu geline de sen obur odaya gec ruzgar carpmasin diyordu. O zaman gelin kardesimden icin cok iyi yetistirmissiniz diyordu.
Sonra kardesim yapmamaya basladi. Kavgalar basladi. Sen degistin demeye basladi gelin.
Kardesimle konusunca dedi ki bendeki degerini dusurdu. Nisanliyken tanidigim insan degil. Art niyetli, sabirli degil, begendigim ne kadar guzel huyu varsa degisti o gitti baska biri geldi, hak etmiyor bu kadar deger vermemi artik sadece sorumlulugum kadarini yapacagim fazlasini yapmayacagim derdi. Her sey fazla yapildi geline. Bir istedi iki alindi. Baktigimda evet kardesim degisti. Ama ilk gelin degisince aradigini bulamadi gonlunden dustu esi.. cok aci aslinda..

Evet kötü bir durum, umarım düzelir araları tekrardan, mutlu olurlar diyeyim..

Uzuldum gercekten bir de hamilesiniz. Hamile kaldiginiz halde degismedi mi?

Boyle yapan erkeklerin acincak hicbir durumu yok. Siz kardesinize bakarak yorum yapiyorsunuz ama o farkli bir karakter. Benim esim gibiler eli sicak sudan soguk suya sokulmamis annesi tarafindan pasa gibi yetistirilmis kisiler oluyor malesef. Nisanliyken yaparim askim evlilik sorumluluktur bla bla. Evlenince off yapmiyoz mu sanki. Ayni evin icine girmeden anlasilmiyor malesef. Nisanliyken onun evine sadece ailemle gittim. O da evdeyken onu gozlemleyemedim haliyle. Ama kadin kaybetmiyor bu surecte erkek kaybediyor. Karisi kapiyi vurup terkederse oyunuyla nikahini kiyar artik

Uzuldum gercekten bir de hamilesiniz. Hamile kaldiginiz halde degismedi mi?
İlk yılımıza göre bayağı şeyleri hallettik.eskiden küfürler hakaretler, aşırı aile bağımlılığı vardı.
Bu yazdıklarım ben köle değilim evde rahat olmak istiyorum dediği için oyun oynamama karışamazsın ben öleyim o zaman laflarına döndü. Yine de hem söylüyo hem daha az oynuyo.

Benimde esim oyle bende oyun buldum ortak oynariz diye arada oyle yapiyoruz cok sıkıntı bagimlilik ya

Ben evlenmek üzereyken herkes ilk bir yıl çok zor geçiyor demişlerdi inanmamıştım. Evlendim ilk bir yılım çok çok zor geçti. Şimdi herkese diyorum ilk bir yıl çok zor diye.
Elma ile armutun tek bir ağaçta aşılanmaya çalışılması gibi evlilik. Tutarsa devam tutmazsa kurur. İlk sene huyunu suyunu yeniden öğreniyorsun karakterini tepkilerini öğrenip düzeni evlilik bilincini oturtmaya çalışıyor insanlar. Kimisinin kolay oluyor kimisinin çok zorlu geçiyor. Karşılıklı fedakarlıklar yapılıyor.
Haklısınız konularınızda kırılmakta ama bu çözülemeyecek bişey değil çünkü düzelme eğilimi içerisinde.

Evet cok sukur suan iyiye gidiyor. Tam da dediginiz gibi oluyormus insallah hasarsiz atlatiriz

balayından dönünce olması daha da ilginç. Tanımadan evlenmiş olsak neyse ama 5 sene yani. Onun isteği sadece bensiz bir hayat. Yesin içsin oyun oynasın. Ben sadece evinde evlenmiş olduğu bir kadın oldum.

Cinsel hayatınız nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…