Erkekler evlenince neden değişir? Ya da neden bekarken farklı biri gibi rol yaparlar?

Guzel rol yapmis ozaman. Fılm ıcın bisey diyemem ama, telefonla hıc oynamayıp evlenınce telefona sardıysa Allah akıl fikir versin ona.
Gencecik karısı, yepyeni Evlılıgını elleriyle baltalıyor. İleride pısman olacak ama, sende is isten gececek.
Cocuk falan dusunme simdilik.

çok teşekkür ederim <3 evet dediğinizi yapıcam. Gerçekten isteyen erkek seven erkek bir yolunu bulur ve düzeltir. Eğer başaramıyorsa da ergenler gibi oyununa devam eder ama hayatında ben olmadan.

Bence bu cicim ayı muhabbeti tamamen yalan insanlar kaç yıllık sevgililik sonrası olursa olsun evliliğin ilk yılları alışma ve çatışmayla geçiyor(her çatışma kavga gürültü şeklinde olacak diye bişeyde yok) aynı evin içinde nasıl yaşanılır zamanla öğreniliyor bence

şöyle ki iş çıkışı buluşup gezerdik sonra eve döndüğünde bilgisayarda takıldığını biliyordum. Ama bağımlılık derecesinde olduğunu bilmiyordum. Bir de erkekler gerçekten elde edene kadar uğraşıp sonra nasılsa elde ettim artık diyerek kendilerini salan varlıklar tabiki istisnaları vardır. Ama kadar değer veren insanın sonradan büyük bir değişime uğrayacağını düşünmüyordum

Benim tanıdığım oyun düşkünü erkekler büyük ekran tv ye bağlayıp oynuyorlar oyunları hiç telefondan oynayanı görmedim.Yemekte arkadaşıyla mesajlaşmasıda ilginç.Gerçekten oyun oynadığına eminmisiniz ? Başka bir kadınla görüşüyor,mesajlaşıyor olmasın

bir de 2 ay önce memur oldum hayalime kavuştum. Evimi geçindirmek için her şeyi yaptım. Ama görmek istemeyen görmüyor malesef.

Sizdeki sogumayi gordu ve uzaklasmanizin ciddiyete binisini farketti bence. "Bu kadin beni birakacak" diye panik yapti o yuzden simdi ilgilenmeye basladi. Boyle durumlarda kadin terkedemesin diye erkekler hamile birakmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Amac gidemeyecek hale gelin onlar da keyiflerine baksin. Dikkatli olun bence. Insallah cozersiniz sorunlarinizi

bilgisayarını da 2 ay önce kurdu evimize. Bu sefer iki yerden oynar oldu. Kadın olmadığını biliyorum arkadaşı ingiltereden gelicekti bir sonraki gün görüşçeklerdi tanıdığım kişidir. Ama ilginç olan bir gün sonra görüşüp konuşacak olan arkadaşıyla mesajlaşması

bir de 2 ay önce memur oldum hayalime kavuştum. Evimi geçindirmek için her şeyi yaptım. Ama görmek istemeyen görmüyor malesef.
"Herseyi" yapanlarin kiymeti bilinmiyor maalesef. Ilk once siz gelmelisiniz ancak oyle saygi duyup cekinirler sizden ve dikkat ederler davranislarina. Lutfen fedakar olmayin

Altın yumurtlayan tavuksun adeta.
Tam boyle evleneyim sırtım yere gelmesin kadınısın. Tum maaası ona akıttım demezsin ınsallah bana.

Oh, Anlayıslısın maaslı memursun.
Emınım evde ıslerı guclerı de sen yapıyorsun, yemegı hazır geliyor.
Yeme de yanında yat
Maas kartını veya maasının hepsını ona vermek gibi bir hataya dusmezsın umarım.
Memurıyetın hayırlı ugurlu olsun, zamana bırak denmıs sana ama bu zaman seneler olmasın. Genclıgını degısır dıye heba etme.
Konus derdini anlat sans ver. Baktın aynı yoluna tek devam et.

ama yine de insan bir şeyler paylaşmak istiyor birlikte bir şeyler yapmak

"Herseyi" yapanlarin kiymeti bilinmiyor maalesef. Ilk once siz gelmelisiniz ancak oyle saygi duyup cekinirler sizden ve dikkat ederler davranislarina. Lutfen fedakar olmayin
fedakar olmuyorum diye kızıyor bir de

aynen öyleyim borçlarımız var diye birlikte ödüyoruz. Ev işlerinde sürekli buyurarak yapıyorum ve yeri geliyor öflüyor paşamız. ona vericem yemeğini çamaşırını yıkıcam ütülicem o elinde telefon önünde bilgisayar oyun oynasın.

5 yıl uzun bir süre ama insanları tanımak bir deneyim ve maalesef belli bir zamanı yok. Ne yazık ki ülkedeki çoğu kadın bırakın beraber yaşamayı sevgilisiyle tatile bile gidemiyor (sizin durumunuzu bilemiyorum) , 5 yıl da sinemayla, kafelerle ve zevklerin ciddiye alınmamasıyla gidiyor. Kendisine açık açık söyleyin "Seni gerçekten tanımak istiyorum ve paylaşabilecek gerçek şeylerimiz olmasını istiyorum" diye. Sonrasını kendi bilir.

haklısınız gerçekten eskiye dönmek istiyorsa çabalar.

Bunları yapmamayı dusundun mu? Ne bıleyım Birkez olsun sert ciktın mı adama

Ciddi ciddi konuşun dicemde başka yorumlarınızda bu huylarını bıraktığını size yöneldiğini falan yazmışsınız.O Zaman sorun nedir ? Soğudunuz mu ?

Evlenmeden once birlikte yaşama imkanı olmayınca tanınmıyor. Ne yazik ki turk toplumunda kabul gormeyen bir durum. Bir de evlenince elinin altında olarak gördüğü icin rahat davranıyordur. Merak ettiğim şey şu o telefon ile ilgilenirken yemeği suyu temizliği yani herşeyi hazır oluyor mu? Cinsellik de devam ediyorsa neden cabalasin. İş buyurmayin bence siz de yapmayın kendi isini kendi yapsin yapmıyorsa kalsın. Evlilik caba ister.

Bunları yapmamayı dusundun mu? Ne bıleyım Birkez olsun sert ciktın mı adama
tabiki hatta bir süre oturma odasında uyudum. Ne zaman ben bilgisayarından daha değerli olucam eskisi gibi görüceksin beni o zaman evli çift olarak hayatımıza devam ederiz dedim. Kavga da ettik alıp karşıma düzgünce de söyledim o da yetmedi ağlayarak kırgınım soğuyorum senden de dedim. Ama ona göre sinirli konuşursam dır dır yapıyor oldum. Üzgün konuşunca kıyamayıp düzelticem diye sözler verdi. Dün bilgisayarını formatlayıp oyunu tekrar yüklemedi. Dediğim gibi benimle bir diziye başladı akşamları hadi izleyelim kahvemizi içelim diyor. Ama ona çaktırmasam da içimden sanki tekrar yapıcakmış gibi geliyor. Bilmiyorum inandırıcı gelmiyor bana ben o farkı gördükten sonra şunu demeye başladım. Sana değer vermiyor böyle bir adama her yaptığın batar. Böyle olunca da benim sıcaklığım gidiyor o değersizmişim hissi beni sevmiyormuş düşüncesi beni yiyor. Belki de ben çok büyütüyorum bilmiyorum.Kafam o yüzden karışık. Biraz uzak kalmamız lazım aslında. Sokağa çıkma yasağı bitti. Biraz dışarda kendimle vakit geçirip uzaklaşsam belki o da özlediğini hisseder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…