Erkekler evlenince neden değişir? Ya da neden bekarken farklı biri gibi rol yaparlar?

Evlenmeden önce 6 yıl beraberdik. 5 yıldır da evliyiz. 1 çocuğumuz var. Birlikte büyüdük diyebilirim. Çoğu arkadaşımız ortak.zevklerimiz ortak. Konuşmasak bir bakışımızdan ne dediğini anlarız birbirimizin. Ruh ikizim derdim eşime. Bizde eşimdeki değişimler çocuktan sonra başladı. Hatta burda da konu açtım bununla ilgili. Fark ettim ki aslında eşimde pek de bir değişim yok. Ben görmemişim, görsem de önemsememişim çocuktan önce. Benimki ölesiye tembel. Evi b.k göTurse umrunda olmaz. Çocuğun da tüm sorumluluğu bende. Bu konuda çok kavgalarımız oldu. Beni çok takıntılı ve dominant görüyor. Ben onu bazı şeylere zorladıkça o daha çok inat ediyor. Yapacağı varsa da yapmıyormuş vs. Bir sürü bahanesi var. Aslında evlenmeden önce de evlendikten sonra da bu tembelliginin sinyallerini almıştım. Şakayla karışık takılıyordum ben annen gibi değilim iş bölümü yapacağız vs. Tamam diyordu ama olmadı. Çocuğumuz doğana kadar iş yükü üzerime bu kadar ağır bilmediği için gene idare ettim ama artık zamam zaman kopma noktasına geliyoruz çünkü baardakdoldu.
Siz de evlenmeden sinyalleri almışsınız ben gibi. Ama çok sorun olacağını dusunmemissiniz. Sorun oluyor çünkü evlilikle sihirli değnek değmiyor. Bunca yıldır neyse o. Değişmiyorlar. Geriye kalan şey diğer özellikleri oluyor. Başka yönleriyle hala ılişkiniz güzelse devam ediyorsunuz değilse kopuyorsunuz yavaş yavaş

Kızlar gerçekten kafam allak bullak. Geçen yaz evlendik. 5 senelik ilişkimiz olmuştu. O kadar güzel vakit geçiriyorduk ki... Sürekli geziyorduk. Beni dinler derdim olduğunda yanımda olur. Bana hem sevgili hem arkadaş hem de tabiri caizse baba oluyordu. Kafa yapımız aynıydı iyi anlaşıyorduk açıkçası ve çok severek evlendik. Eşim bana sevgiliyken çok bağlıydı öyle ki beni bunaltıyordu. Ama evlendikten sonra sanki başkasıyla evlenmişim gibi hissetmeye başladım. O adam yok sanki karşımda. Daha balayından dönmemizle değişmesi bir oldu. Bir rahatlama geldi. O cicim aylarını biz hiç yaşayamadık. Benden kaçtı sanki sürekli. Elinde telefon hep oyun oynamalar bir şey konuşurken insan yerine koyup dinlememeler. Hatta son zamanlarda bunu o kadar abartmıştı ki bana hobi edin sen de bu şekilde hayat geçmez dedi. Sebebi de oyun oynarken onu rahatsız etmeyecek birisi olsun evde. Ki ben sürekli dizi film izleyip kitap okuyan bir insanım. Ayrıca çalışıyorum hayatım zaten tempolu. Tek istediğim o lanet oyunlarını yine oynasın ama 1 saat de olsa benimle vakit geçirsin. Neyse zamanla o ortak olan yönlerimizin kocaman bir yalan olduğunu öğrendim. Sürekli benim onu yargılamamdan şikayetçi. Açıkçası eşim henüz sorumluluk alabilecek birisi değilmiş onu anladım. 1 sene içerisinde o kadar çok kırıldım ki bir de bu farklı adamla evli olmak hissi hevesimi aldı götürdü. Virüs de çıkıp haftasonları evde tıkılı kaldıkça bunaldım. Eskisi gibi hissetmiyorum soğumaya başladım. Kendimi değersiz hissettikçe eşime gıcık olmaya başladım. Şimdi hatasını düzeltmeye çalışıyor. Sürekli yanıma geliyor dizi film izleyelim, tavla oynayalım gibi. İşte sarılıyor öpüyor falan. Ama 1 sene boyunca bana o kadar çok hissettirmiş ki bu değersizlik hissini şuan her yaptığı yapmacık geliyor. Samimi görmüyorum haliyle. Belki gerçekten hatasını anlayıp düzeltmek için çabalıyordur ama iki farklı insan olmuşken eskisi gibi nasıl olabilirim ki? Kusura bakmayın uzun oldu.
Oyun bağımlılığı bir hastalıktır ben günde 18 saat oynar saat kurar oyle uyurdum

Hatasini anlamis görünüyor uzatma bence orta yol bulup bi rutine oturtmaya bak. Bu adami verip yenisini alinca durum sanma ki çok farkli olacak. Hepimiz ister istemez bi ekrana kilitlenip kaliyoruz.

Kısa ve net.
Adam olan asla ama asla değişmiyor.
Tecrübeyle sabit.

Evlendik eşim daha da muhteşem bı adam oldu.

Aslında değişmek değil de öncesinde olanları tam görememektir belki. Evlenmeden önce aynı evde yaşasaydın belki bu ev hallerini daha iyi görüp deneyimleyebilecektiniz. Oturup iyice konuşun halledilmeyecek sorun yoktur.

Tesekkur ederim kizlar. Suan cok sukur iyiyiz. Haftasonu evi bile supurdu 😂 yatagini topluyor. Bilgisayara da pek oturmuyor cok sukur. Yavas yavas egiticez napalim 😂

Back
X