- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Para vermeyi kestabiki hatta bir süre oturma odasında uyudum. Ne zaman ben bilgisayarından daha değerli olucam eskisi gibi görüceksin beni o zaman evli çift olarak hayatımıza devam ederiz dedim. Kavga da ettik alıp karşıma düzgünce de söyledim o da yetmedi ağlayarak kırgınım soğuyorum senden de dedim. Ama ona göre sinirli konuşursam dır dır yapıyor oldum. Üzgün konuşunca kıyamayıp düzelticem diye sözler verdi. Dün bilgisayarını formatlayıp oyunu tekrar yüklemedi. Dediğim gibi benimle bir diziye başladı akşamları hadi izleyelim kahvemizi içelim diyor. Ama ona çaktırmasam da içimden sanki tekrar yapıcakmış gibi geliyor. Bilmiyorum inandırıcı gelmiyor bana ben o farkı gördükten sonra şunu demeye başladım. Sana değer vermiyor böyle bir adama her yaptığın batar. Böyle olunca da benim sıcaklığım gidiyor o değersizmişim hissi beni sevmiyormuş düşüncesi beni yiyor. Belki de ben çok büyütüyorum bilmiyorum.Kafam o yüzden karışık. Biraz uzak kalmamız lazım aslında. Sokağa çıkma yasağı bitti. Biraz dışarda kendimle vakit geçirip uzaklaşsam belki o da özlediğini hisseder.
Bunu denedin mı hıc