Merhaba kızlar , 2.5 yıllık evliyim ve 4 aylık hamileyim . Eşimle severek evlendik evliliğimiz biraz hızlı oldu ikimizde çalışmaya yurtdışına gidecektik ev kurulmasına gerek kalmadan evlendik ve yurtdışına gittik biz oraya giderken kayınvalidem ve bizim taraf konuşup anlaştı . Herkes üstüne düşeni biz buraya yerleşince yapcaktı . Altınlarımı yaptılar erkek tarafı ( sonradan büyük bir kısmını eşimin kendi parasıyla aldığını öğrendim) , bizim taraf ise beyaz eşya ve diğer alacağı ev eşyası vs . takı olarak verdi kayınvalidem biz tr ye geldiğimizde mobilya vs yapacaklarını söylediler . Velhasıl biz Türkiyeye temelli geldik ve şuan bu söylediklerinin üstüne yatıyorlar zaten yeni ev kurma masrafımız çok fazla biriktirdiğimiz paranın üstüne kredi çekip ev alma gibi bir düşüncemiz var . Yurtdışındayken kendilere çok borç para gönderdik onlardan ses yok . Ben yokken benden habersiz bileziklerimi satıp kendi borçlarını ödemişler .geçen sene kayınım evlendiğinde perdesine kadar kendiler yaptı ama eşime üvey evlat gibi davranıyolar herşey bize kaldı ve çok fazla borca gireceğiz . Altınlarımı habersiz sattıkları ailem bilmiyor öğrenirlerse olay çok büyüyecek . Böyle davranmaları zoruma gidiyor . Susmak zorunda kalıyorum kötü olmamak için ama ne yapcağımı şaşırdım
( canım çok sıkkın sizce ne yapmalıyım kendilere düşeni yapmaları için ailemi karıştırırsam iş büyüyecek diye korkuyorum .