Erkek müşterinin niyeti ne 1 ay sonra tekrar geldi devamını okurmusunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Al dedi
Git dedi çocuklarını dedi
Ne yaparsan yap dedi bana.

Al dedim
Git dedim
Çocuklarını dedim
Ne yaparsan yap dedim ona.
Olay aynı, ikinizin de davranışları aynı. Sizin amacınız neyse onun da o bence. Ayrıca muhabbetin seviyesi yerlerde. Ve eminin lazer et dememiştir. Lazer edilmez, yapılır.

Son düzenleme:
Sevgilisi olursa neden böyle birşey desin yada yapsın?
Siz adamla flört etmek istiyor musunuz? Bence önce bunu cevaplayın kendi içinizde, flört etmek istiyorsunuz ki kadın müşteriler mi erkek müşteriler mi daha çok tercih ediyor gibi absürt sorularına bile cevap vermişsiniz, zira sorduğu soru absürt tam ağzına kürek indirmelik bir soru sormuş çünkü.

Valla bildiğin sapık adam hatta tecavüzcü bile olabilir sorulara bak hep erkekler öi istiyor böyle güler yüzlü müsün falan yok sende harbi yürek yemişsin böyle sorular soracak güzelce cevap vereceksin töbee adam bana hiç tekin gelemedi bakın dikkat edin. Sorduğu sorular hiç hoş değil flört değil ayrıca bu adam kötü amaçlı çok belli

Burada sorun şu. Erkek nabız yoklar. Ancak kadından gelen tepkiye göre davranır. Konu sahibi zaten kendisi flortleşmek için fazlasıyla adım atmış adamda yürümekle kalmamış bildiğiniz koşmuş. Ancak konu sahibi hala o fırsatı vermeye devam ediyor. Konuşmalar laçka, seviyesiz ve gittiği nokta belli...

Duygusal olarak çok boşluktasınız galiba. Adam sizinle flört etmiş ama buna özel bir anlam yüklemeye gerek yok. Gündelik herkesin başına gelebilecek şeyler.

Yani hoş çocuk, bende memnun kaldığı için baskalarida seni tercih ediyor mu diye sordu. Erkekler mi daha çok sizi tercih ediyor? Yani Türkçem iyi olmadığı için farklı anlatabilirsiniz. Ama sorduğu soruda hiç bir kötülük yoktu. Ben bundan sonra sizde ranevu almak istiyorum yani benim onu lazer yapmamı istiyor. Ve birşeyler içelim mi gibi teklifte bulundu ama ben lafı çevirdim hemen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…