Erkek müşterinin niyeti ne 1 ay sonra tekrar geldi devamını okurmusunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardesimin arkadasinin erkek arkadasi (arap) bu yüzden hapiste, sevgilisini karnindan bicakladi bir de o kadindan oglu var.
evet böyle yurtdisindakiler.

niye bu kadar konustunuz ki bu adamla, ben anlamadim - coktan terslemeniz gerekiyordu hoslanmadiysaniz, ki kim olsa igrenc bulur bu gevsek adami.
ayrica yaziniz cok karisik - zor okudum.

Sevgilisi olursa neden böyle birşey desin yada yapsın?
Ya yasin mi kücük,saf misin, rol mü yapiyosun bilmiyorum ama arkadaslar anlatmis pek cok kez hala neden böyle yapiyo diyosun. Adam seninle flört ettiyse bu hemen sana asik oldugu anlamina gelmez ki.. sansini denemis karsilik da bulmus bir iki takilip gönderirim diye düsünmüstür muhtemelen. Belki de iliskileri renklensin diye 3.yü ariyolardir. Sonuc olarak bu taraklarda bezin yoksa uzak dursan iyii edersin.

Abaza erkekten hic duymadinmi?

Kizim sen bu yasa nasil geldin?

Son soru, adamin neresini lazer ediyordunda pantalonunu cikardi??
çünkü Abaza dememizi istemiyor ki. Israrla sevgilisi yoktur, sana abayı yakmış, oraya sadece senin için geliyor, sana deli divane dememizi bekliyor. Eee adam ona beni sen lazer et demiş daha ne desin::: beni lazer et::: ben seninle ciddi düşünüyorum bwhwbshwbsb

Cocuk "evlenelim, yüzük, aileleri tanistiralim" felan dese konu sahibi hemen atlar

Cocuk "evlenelim, yüzük, aileleri tanistiralim" felan dese konu sahibi hemen atlar
Ve adam resmen Abaza. Adamın muhabbet IQ su zaten balıktan hallice. Böyle adamdan sadece kaçılır. Seni erkekler mi daha çok tercih ediyor diye soran adamı ne yapmak lazım bilmiyorum ama tam bir fantezi sorusu sanki. Aklına neler geliyor insanın.

Buna tav olan konu sahibide iste.. Ki sasirmiyorum, burda cidden sohbetler bu sekilde. Türkiyeyi cinselligin afrikasini sananlar, avrupaya, Türk semtlerine gelsinler. O kadar bir baski var ki, kimse kendini gelistirmiyor. Varsa yoksa karsi cins, ask mesk evlenme olaylari.

Birşey yapmaya çalışmıyor flört ediyor sadece sizinle

Hayır çünkü dediki , ben senden çok memnunum. Başka musterilerde özelikle seni istiyor mu. Evet dedim. Genelde erkeklermi yoksa kadınlar mı? Diye sordu

Resmen sapıkça , aptalca sorular. Ve siz buna karşılık vermişsiniz.

Ne sorsa cevaplamisiniz. Kimliğinizi verseydiniz eline.

Amacı ne diye sormanız tüm konusulanlardan abes olmuş.

Neden neresi garip? Normal.sorular sordu. Ayrıca benim flört ettiğimi nerde çıkardın. Ben genelde cevapladım.
Soruların neresi garip mi erkeklerle mi işin hep diyor senin geniş olup olmadığını anlamaya çalışıyor daha ne olsun baya ileri gitsem bu kız atlar bana bile demiş olabilir yorumlarınızı okudukça ben bile niyetine cevap verdiğini anladım

be alaka be benim Türkçem sizinkiler den daha berbat hahaha

Ablacım sen saf mısın acaba?
50 kişi yazmış adamın amacının ne olduğunu. Sizinle takılmak istiyor işte. Asıl mesele sizin niyetiniz ne? Görüşmek istiyorsanız görüşün bunu bize neden soruyorsunuz ki. Ama iki gün sonra gidip başkasına "lazer ettirirse" üzülmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…