Erkek müşterinin niyeti ne 1 ay sonra tekrar geldi devamını okurmusunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır çünkü dediki , ben senden çok memnunum. Başka musterilerde özelikle seni istiyor mu. Evet dedim. Genelde erkeklermi yoksa kadınlar mı? Diye sordu

Eee bunun neresi flort?

Gercekten flort nitelgiinde cok az sey var, sen de yabanci misin, burda ailen var mi, arkadaslarin kimler zaten yabancilar icin standart muhabbet konulari.

Bana kaliyorsa siz adama basbayagi gevsemissiniz, hic profesyonel degilsiniz ben lazer merkezine gitsem ordaki gorevli boyle yayik yayik konussa hic hoslanmam.

2.konu da fazla uzatmadan yazicam Avrupa'da yasayan Arap herifler igrenc. Onune gelene olta atiyorlar kim tutarsa. Hayir derseniz de siddet mi artik tecavuz bahtiniza ne cikarsa. PhDde yurttan tanidigim bir kiz vardi, ille de Arap erkegi olsun diyordu. Sonra bir gun ev arkadasinin sevgilisi evine gelmis (adam bilerek sevgilisi yokken mi gelmis emin degilim) Bizim kizla yatip kalkmak istemis bizimki de olmaz diyince dovmus. Kiz bagir cagir komsulardan zor yardim istemis. Guzel guzel sorup hayir diyince hayvanlasabiliyorlar yani. Bu heriflerden uzak durmakta fayda var.

Samimi olmadan sevgilisi var mı yok mu, arkadaşları nasıllar size uyar mı onlara bakın.
sadece yakışıklılığına güvenen biri olabilir

Son düzenleme:
Adam tek başına bir sey yapmıyor.
Flörtleşiyorsunuz.
Biraz öyle oldu.

O kadar şey konuşmuşsunuz Bir sevgilin var mı yok mu diyemediniz mi o sana sen ona

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…