Erkek müşterinin niyeti ne 1 ay sonra tekrar geldi devamını okurmusunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam Fasli galiba oyle birsey yazmissiniz. Fasli ise kosarak uzaklas zaten daha neyine flort ediyorsunuz? Faslilardan hic hayir gelmez nesi hosunuza gitti anlayamadim konuyu anlayacagim diye gozlerim saşı oldu

Neden neresi garip? Normal.sorular sordu. Ayrıca benim flört ettiğimi nerde çıkardın. Ben genelde cevapladım.

Gönül eğlendiricek başka birini bulsun samimi olmadan işinizi yapın siz art niyetli olmayabilirsiniz ama onun niyeti belli.. içeride kız arkadaşı var söylediklerine bak kıza üzüldüm valla böyle insanlarla ne ömür biter ne bi ciddiyet olur

Bence lafı çevirmek yerine kız arkadaşınızla içmeniz daha doğru olur diyip kapatıcaktınız çenesini

biraz ağrı hisset dedim ki iyiki böyle dikkatli yapıyorum dedim
Sonra nerde oturduğunu sordum
bende dedim bı taraftan üzülüyorum acitiyorum seni diye, sakasinda
sende faslisin demi dedim gecen öyle söylemişti
Oda dediki ama her müşterinin nereli olduğunu aklına tutamazsın ki bana Özel mi hatirladin
Sonra işte doğum günün nezaman sordu bende onunkini sordum

Basbayağı zarf atıp muhabbeti uzatan sizsiniz. Ayrıca adamın “her müşterinin nereli olduğunu aklına tutamazsın ki bana Özel mi hatirladin” diye sorması çok mantıklı, çünkü ona özel aklınızda tutmuşsunuz gayet ortada.

Sormak istediğiniz şeye gelince flört mü etmek istiyor niyeti ne demişsiniz ama ben size soruyorum; flört mü etmek istiyorsunuz niyetiniz ne?

Bence sizinle niyeti aynı.

Neden uzaklasayim? Ben insan ayırımı veya dil, ırk ayiri yapmam. Sizde yapmayin

Benim sizin bu konudaki fikrinize ihtiyacim yok, insan ayrimi yaptigimi da nerden cikardiniz? Cok iyi Fasli arkadaslarim var ama gonul bagi kurulacaksa is degisiyor. Cok baskici erkekleri genelde. Benim fikrim tecrube ile sabit. Siz nasil istiyorsaniz oyle yapin o halde. Kendiniz yasayin ve gorun.

Kız arkadaşı olduğunu bilmiyorum ki? Yok demişti cunku

Ben ablayı anlamadım gayet birşeyler olsun istiyor ama buraya böyle yazmış bence Türkçesi iyi olmadığı için soramamis, nasıl bu adamla çıkarım falan demek istiyor.

Adamın sevgilisi olduğunu bildiğin halde flörtöz flörtöz konuşmuşsun Allah senin gibilerden korusun.. karaktersiz olan erkek zaten yaparda karşısında fırsat veren kadın olunca kapıda sevgilisi olsa bile yapıyor işte şekil A. Düşman başına ..

Konu sahibi adamin niyeti acik,abazanligi ust seviyeye vurmus biri araniyor,sen de hoslanmissin,adama toz kondurmuyorsun.Konu acmana gerektiricek bir mesele goremedim.Takilin bence,niyetini sorgulamana gerek yokmus aslinda.Hoslandiysan gorus yani baskasinin onayina neden gerek goruyorsun?aradigin onayi bulamayinca da insanlari neden tersliyorsun?

Sen adama yanlamışın adam da karşılık vermiş bu kadar bacım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…