Erkek müşterinin niyeti ne 1 ay sonra tekrar geldi devamını okurmusunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkiniz de iyi niyetli değilsiniz sevgiliniz var bana böyle deyimezsiniz diyemediniz mi. Hala adamın niyetini merak ediyosun. He onu da soylim bence tam abaza hem kız arkadasi hemde sizin musterileriniz erkekler mi demesi bile beni o adamdan midemi bulandırır kalkmış niyetini soruyorsun. Yapma güzel kardeşim her halinden belli adamın niyeti

bende dedim bı taraftan üzülüyorum acitiyorum seni diye, sakasinda

sende faslisin demi dedim gecen öyle söylemişti sonra dediki nasıl oldu da unutmadin, hafizam iydir dedim.

doğum günün nezaman sordu bende onunkini sordum

Aleni siz flörtleşmişsiniz, senin canını yaktığıma üzülüyorum, seni hatırlıyorum unutmuyorum, hayatındaki özel detayları merak ediyorum falan mesajlarıyla. Adamın bir şeyleri başlattığı yok burada, başlatan siz olmuşsunuz. Ha sizin flört sinyallerinize karşılık vermiş, pasınızı gole çevirmiş yani. Sevgilisi varken yapıyorsa kendi karaktersizliğidir. Onu bilemem.

Neden neresi garip? Normal.sorular sordu. Ayrıca benim flört ettiğimi nerde çıkardın. Ben genelde cevapladım.
Normal insanların çalıştığı normal bir iş yerinde böyle muhabbetler dönmez. Adam size bilmemne muhabbeti yapmış tek gecelik baktığı da çok açık. Flört falan değil yani iki gecelik bile değilsiniz adam için.

Güzellik merkezinde çalışıyor olsam, bu şekilde kimse benimle konuşamazdı işimi
Yapar çıkardım öncelikle bunu belirteyim. Hee adam ısrarla böyle konuşuyor olursa da lazer seanslarına ben girmezdim. Kahve içelim mi ne demiş daha ne desin yani bildiğin flört bu.. 2 sene lazere gittim kızın adından ve ne zamandır çalıştığından başka bir bilgim yok.

Yurtdışında yaşıyormuş, dolayısıyla Türkçesi iyi değil

Açık açık yazıyorum.

Sizinle çıkmak istiyor

Oturup ima falan da etmiyor gayet açık, “ne istiyor ne demek istedi” falan diye daha fazla sormayın.

Tabi büyük ihtimalle sevgilisi varken lazerdeki teknisyene sulanan biri sizi de market kasiyeriyle aldatacaktır.
Bunu göze alıyor musunuz?

Önce bir düzgün yazın da ondan sonra flört etmeye çalışın.

açık ilişki yaşıyor olabilir yabancılarda bu durumlar cok normal

Türkçeniz iyi olmadığı için yazdıklarınız yanlış anlamaya çok müsait.

İkinci gelişinde sevgilisiyle geldiğini kim söyledi? Bu kesinmi yoksa tahmin mi etmiş söyleyen kişi?

Belki kız arkadaşıdır belki kardeşidir bilemeyiz. Bir daha ki gelişinde sorun, sevgilisi var mıymış, geçen geldiğinizde yanınızdaki kimdi, deyin.

Adamın amacınıda bir kaç sefer görüşünce net olarak anlarsınız.

14-07-2020

Yorum yapanları tebrik ediyorum diyeceğim bu kadar.

Okurken nefes darlığı çektim nasıl bir yazıdır öyle ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…